۳۰ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۳۳۶۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۵-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۳۳۶۶
انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۵-۰۶-۱۴۰۰

وزارت خارجه آمریکا: همواره اسرائیل را در جریان مذاکرات وین قرار داده ایم

وزارت خارجه آمریکا: همواره اسرائیل را در جریان مذاکرات وین قرار داده ایم
هیچ شکی نیست که آمریکا در سطح استراتژیک با اسرائیل در تماس است و هر دو طرف خواهان این هستند که ایران هرگز به سلاح هسته ای دست پیدا نکند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با بیان اینکه واشنگتن و تل آویو درخصوص برنامه هسته ای ایران هدف یکسانی دارند، گفت که کشورش همواره رژیم صهیونیستی را در جریان مذاکرات وین قرار داده است.

به گزارش ایسنا، ند پرایس سخنگوی وزارت امورخارجه در نشست خبری هفتگی خود گفت که واشنگتن قبل، بعد و حتی در طول هر دور از مذاکرات وین، تل آویو را در جریان رایزنی ها برای احیای برجام قرار می داده است و آمریکا و رژیم صهیونیستی درخصوص برنامه هسته ای ایران با یکدیگر اتفاق نظر دارند.

بنابر گزارش وب سایت وزارت امورخارجه آمریکا، ند پرایس افزود: ما رایزنی های گسترده و عمیقی با شرکای اسرائیلی خود داشته ایم. این کار در هر سطحی از مقامات دو طرف اتفاق افتاده است. همزمان که گفت‌وگوها در وین پیش می‌رفت، ما قبل و بعد و در برخی موارد، حین مذاکرات هم به اسرائیل گزارش می‌دادیم.

وی همچنین گفت: هیچ شکی نیست که آمریکا در سطح استراتژیک با اسرائیل در تماس است و هر دو طرف خواهان این هستند که ایران هرگز به سلاح هسته ای دست پیدا نکند.

سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا ادامه داد: در نهایت، هدف ما و اسرائیل در جلوگیری از رسیدن ایران به سلاح هسته ای یکسان است.

ند پرایس این اظهارات را در پاسخ به سوالی درباره گفت وگوی روز گذشته بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با نشریه فارین پالیسی مطرح کرد که در آن گفته بود: اسرائیل مایل به پذیرفتن بازگشت به یک توافق هسته ای مذاکره شده از سوی آمریکا با ایران خواهد بود اما مقامات اسرائیلی از طرف دیگر به واشنگتن فشار می آورند تا یک «نمایش قدرت» جدی را در صورت شکست خوردن مذاکرات با ایران از خود نشان دهد.

گانتس همچنین در پاسخ به سوالی درباره اقدامات انجام گرفته از سوی دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای بازگشت به توافق هسته ای با ایران، تاکید کرد که رویکرد فعلی آمریکا مبنی بر بازگرداندن برنامه هسته ای ایران به درون جعبه (محدود کردن فعالیت های هسته ای ایران) را می پذیرد.

ارسال به دوستان
اعتبار جهانی ۶۰ کشور از نگاه شهروندان ثروتمند جهان (+ اینفوگرافیک) آوارگی خانواده فقیر به خاطر خون آلوده؛ صاحبخانه پسر ۷ ساله مبتلا به ایدز را بیرون کرد ژیلا صادقی: همه از روی من اسکی می روند  پایان نگرانی والدین؛ تبدیل بازی‌های خشن به محتوای کودکانه با فناوری جدید  کلینتون، مایکل جکسون و شاهزاده انگلیسی در باتلاق فساد اخلاقی اپستین مریم امیرجلالی: برای چی لب هایم را اردکی کنم؟ هشدار رئیس دانشگاه تهران: ایران در مرز بحران قطعی ‎آب قرار دارد/ اگر یک قطره آب هم برداشت نشود، ۲۰۰ سال طول می‌کشد تا سفره‌های زیر زمینی احیا شوند سد جگین سرریز کرد شوک والیبال ژاپن به اروپا؛ صعود مقتدرانه اوساکا به فینال جام باشگاه‌های جهان کارشناس روس: ایران از متحدان خود همچون مسکو، انتظار حمایت فعال‌تری دارد زلزله «لامین یامال» در بازار کیت‌های فوتبالی؛ عبور اعجوبه بارسلونا از مسی و امباپه در سال ۲۰۲۵ بن‌گویر خواستار ساخت زندان امنیتی با حصار تمساح‌ شد مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه حضور علی لاریجانی در جلسه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟