فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۳۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۶-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۳۴۷۲
انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۶-۰۶-۱۴۰۰

نماینده مجلس: مدیریت فضای مجازی ما در دست آمریکایی‌ها و صهیونیست‌هاست

نماینده مجلس: مدیریت فضای مجازی ما در دست آمریکایی‌ها و صهیونیست‌هاست
متاسفانه مدیریت فضای مجازی در اختیار ما نیست و در اختیار آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شکل‌گیری کمیسیون مشترک برای بررسی طرح صیانت از فضای مجازی، درباره واکنش‌ها به این طرح تصریح کرد که متاسفانه مدیریت فضای مجازی در اختیار ما نیست و در اختیار آمریکایی‌ها و صهیونیست‌هاست.

به گزارش ایلنا، مجید نصیرایی سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص تشکیل کمیسیون مشترک طرح صیانت از فضای مجازی اظهار داشت: در ادامه بحث هایی که این طرح داشت و بعد از اینکه اصل ۸۵ بودن آن در مجلس رای آورد، بنا شد که از نظرات تخصصی کارشناسان و متخصصان نیز استفاده شود، به همین دلیل تصمیم گرفته شد که کمیسیون مشترکی شکل بگیرد که در آن همه افراد حاضر در کمیسیون‌های تخصصی و مرتبط در مجلس در آن حضور پیدا کنند و در قالب یک کمیسیون مشترک این طرح و این پیش نویس را بررسی و جمع بندی کنند.

وی افزود: در همین راستا افراد از سمت کمیسیون‌های مختلف به هیئت رئیس معرفی شده‌اند و اکنون کمیسیون در حال گذراندن هماهنگی‌ها و مقدمات لازم برای شکل گیری است. این کمیسیون به زودی شکل خواهد گرفت و و تشکیل آن خیلی دور نیست.

نماینده طبس در مورد جزئیات طرح صیانت از فضای مجازی و همچنین اینکه گفته می‌شود این طرح قصد مسدود سازی اینترنت را دارد، گفت: یکی از رویکردهایی که در این طرح دنبال می‌شود بحث ساماندهی فضای مجازی است؛ مسئله حمایت از پیام رسان‌های ایرانی و نیز حمایت از حقوق افرادی است که در فضای مجازی و پلتفرم‌های مختلف ایرانی و خارجی فعالیت اقتصادی تعریف کرده‌اند.

وی ادامه داد: در روزها و هفته‌های اخیر شاهد این بودیم که متاسفانه بعضی از پیام رسان‌ها و پلتفرم‌های ایرانی را طرف خارجی بدون اینکه توضیحی بدهد و بدون اینکه بخواهد حقوق کاربرانی که در این پلتفرم‌ها فعالیت اقتصادی، فرهنگی، علمی و آموزشی داشته اند را رعایت کند، حذف کرده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: عملاً ما می‌خواستیم به زبان خیلی ساده به همه مخاطبان ایرانی بگوییم که دیدید این اتفاق افتاد و گوگل به راحتی "روبیکا"، پیام رسان‌ها و پلتفرم‌های دیگر ایرانی را حذف کرد و هیچ کسی نیز نتوانست کاری کند؛ افرادی که در روبیکا و پلتفرم‌های دیگر فعالیت می‌کردند از چه کسی باید مطالبه و از چه کسی باید سوال کنند و باید به کجا مراجعه کنند؟ ما می‌خواستیم به زبان ساده بگویم که چنین اتفاقی نباید بیفتد.

وی درباره اینکه جامعه نسبت به این طرح در فضای مجازی واکنش منفی نشان داده، اظهار داشت: متاسفانه مدیریت فضای مجازی در اختیار ما نیست و در اختیار آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها است؛ آنها هستند که نظرشان را در این فضا به خیلی از کاربران و کشور تحمیل می کنند.

نصیرایی در پایان تصریح کرد: هجمه‌های بسیار زیادی علیه این طرح صورت گرفت که بخشی از این حجم ها از طرف بی بی سی، من‌و‌تو، ایران اینترنشنال و چند مجموعه و شبکه‌های خارجی بود و که همه در اختیار آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها است و با پول عربستان سعودی اداره می‌شوند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
حمله پهپادی روسیه به زادگاه زلنسکی/ ۱۴ کشته و ۱۲۰ زخمی ترکیه: نتانیاهو با اتهام‌زنی به اردوغان نمی‌تواند از مسئولیت جنایاتش فرار کند سرلشکر وحیدی: دشمنان هیچ‌گاه از کینه توزی و توطئه علیه ملت بزرگ ایران دست برنمی‌دارند   پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی رئیس ستاد مرکزی اربعین: بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی امسال در مراسم اربعین شرکت کردند حکم نهایی نظام وظیفه؛ بیرانوند از مهرماه سرباز است اعضای ناتو درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند 4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک) تصاویری از اشیایی که هر روز می بینیم اما نمی شناسیم! اینترسپت: موساد متحمل شکستی سنگین در قبال ایران شد  گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان  ناکامی گروه مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود معاون وزیر راه: سرنوشت پل B۱ کرج به دست ۱۵ متخصص افتاد
نظرسنجی
با توجه به بحرانی شدن وضعیت بنزین در ایران، شما کدام روش را برای مدیریت آن بهتر یا کم ضررتر می دانید؟