فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۴۵۳۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۰۱-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۴۵۳۳
انتشار: ۰۸:۱۲ - ۰۱-۰۷-۱۴۰۰

توضیح سازمان غذا و دارو درباره واکسیناسیون دانش‌آموزان با «سینوفارم» و «پاستوکووک»

توضیح سازمان غذا و دارو درباره واکسیناسیون دانش‌آموزان با «سینوفارم» و «پاستوکووک»
وی همچنین گفت: برای سنین زیر ۱۲ سال نیز واکسن خاصی نمی‌آید و هر آنچه که برای زیر ۱۸ سال تایید شود، مجوز دارد.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو توضیحاتی درباره تزریق واکسن کرونا به افراد زیر ۱۸ سال ارائه کرد.

دکتر حیدر محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره واکسیناسبون کرونا در افراد زیر ۱۸ سال، گفت: آنچه که در کشور چین در مورد واکسن سینوفارم ثبت شده است، تزریق دو دوز است. واکسن سینوفارم در چین، امارات و بحرین مجوز مصرف اضطراری برای استفاده در افراد زیر ۱۸ سال گرفته است.

وی افزود: واکسن همان واکسن و دوز همان دوز است و مطالعه بالینی بر گروه هدف انجام شده است. یعنی برای گروه زیر ۱۸ سال و بالای ۶۵ سال که در حالت روتین مطالعه بالینی نیستند، مطالعه بالینی دیگری انجام می‌شود که در چین، بحرین و امارات صورت گرفته است. 

او ادامه داد: ما هم این مطالعه را برای تولیدات داخل قائل شدیم. آنچه که فعلا در این زمینه تایید شده، سینوفارم است که مستندات خود را به سازمان بهداشت جهانی ارائه کرده است.

محمدی درباره واکسن پاستوکووک نیز گفت: همچنین واکسن پاستوکووک نیز احتمالا یک تا دو هفته دیگر مجاز خواهد بود با مستنداتی که ارائه کرده و تاییدیه‌ای که در کوبا گرفته است، تزریق را به صورت دو دوز آغاز کند و تزریق این واکسن برای سنین ۳ تا ۱۸ سال نیز بلامانع است. 

وی همچنین گفت: برای سنین زیر ۱۲ سال نیز واکسن خاصی نمی‌آید و هر آنچه که برای زیر ۱۸ سال تایید شود، مجوز دارد.

او تاکید کرد: احتمالا برای تزریق واکسن به افراد زیر ۱۸ سال، بازه‌های یک ساله پایین می‌آیند و احتمالا در بازه دو سه روزه اعلام می‌کنند که بقیه محصلین برای واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی همچنین گفت: از طرفی احتمالا اماکن تزریق عادی باشد، ولی ممکن است مدارس هم برای تزریق واکسن اضافه شوند.

ارسال به دوستان
captcha
نمایش مهندسی ضدزلزله خانه به ساده ترین شکل ممکن دیدار نائب رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان با عراقچی دیدار پزشکیان با نخست وزیر عراق، در نجف دروازه‌بان مصر در جمع رکوردداران تاریخ جام جهانی فوتبال جزییات مراسم استقبال و تشیبع رهبر شهید در نجف مسی با عبور از ام‌باپه و هالند به صدر گلزنان رسید قطر معاون سفیر ایران را احضار کرد نتانیاهو: با آمریکا متحد واقعی هستیم اردوغان: آمریکا وعده تحویل ۵ جنگنده اف-۳۵ به ترکیه را داده است اعمال محدودیت تردد خودروهای سنگین در محورهای منتهی به مشهد هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید، تهران را به مقصد نجف ترک کرد از پرنده افسانه ای تا واقعیت میدان نبرد؛ موشک مارتلت چیست و چه توانایی هایی دارد؟ (+فیلم و عکس) ارتش اسرائیل: زمانی برای عقب‌نشینی از جنوب لبنان مشخص نشده است لوموند: امارات مخفیانه در سومالی‌لند برای آمریکا و اسرائیل پایگاه نظامی می‌سازد ناکامی مسی در گلزنی؛ مصر فاتح نیمه اول مقابل آرژانتین