فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۵۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۴-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۵۰۴۲
انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۴-۰۷-۱۴۰۰

روز پر نوسان برای بورس با کاهش شاخص کل پایان یافت

روز پر نوسان برای بورس با کاهش شاخص کل پایان یافت
در این بازار ۱۶۱ نماد مثبت و ۲۳۱ نماد منفی بودند که از میان آنها گسترش نفت و گاز پارسیان، ملی صنایع مس ایران، سرمایه گذاری غدیر، گروه مپنا، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و پالایش نفت بندرعباس نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

بازار سرمایه روزی پرنوسان را پشت سر گذاشت؛ بطوریکه شاخص کل بورس که در ساعات ابتدایی معاملات توانسته بود تا یک میلیون و ۴۲۹ هزار واحد افزایش یابد در ساعات میانی و پایانی معاملات روندی نزولی به خود گرفت و تا یک میلیون ۴۲۴ هزار واحد کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، شاخص کل بورس امروز با ۲۶۰۱ واحد افزایش رقم یک میلیون و ۴۲۴ هزار واحد را ثبت کرد. این در حالی است که شاخص کل با معیار هم وزن ۱۹۸۸ واحد کاهش یافت و در رقم ۴۲۰ هزار و ۹۵۴ واحد ایستاد.

معامله گران امروز یک میلیون معامله به ارزش ۴۸ هزار و ۳۰ میلیارد ریال انجام دادند. در این بازار ۱۶۱ نماد مثبت و ۲۳۱ نماد منفی بودند که از میان آنها گسترش نفت و گاز پارسیان، ملی صنایع مس ایران، سرمایه گذاری غدیر، گروه مپنا، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و پالایش نفت بندرعباس نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس هم با ۵۱ واحد کاهش در رقم ۲۰ هزار و ۸۰۶ واحد توقف کرد.

معامله گران این بازار ۶۶۶ هزار معامله به ارزش ۳۲۷ هزار و ۵۵۷ میلیارد ریال انجام دادند.

بطور کلی ۱۴۳ نماد فرابورسی مثبت و ۱۳۳ نماد منفی بودند که از میان آنها پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی تندگویان و پلیمر آریا ساسول نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل صنعتی مینو، بیمه پاسارگاد و مجتمع جهان فولاد سیرجان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

ارسال به دوستان
captcha
هشدار فوری نیروی دریایی سپاه به نفتکش‌ها پس از حمله آمریکا فرزانه کابلی: فیلم کلاس رقص بازیگران زن لو رفت/ لباس هایی شبیه مایو تن بازیگران بود واژگونی اتوبوس کارگران معدن همکار در کرمان؛ ۱۶ نفر مصدوم شدند سناتور جمهوری‌خواه: ترامپ در صورت شکست در انتخابات نوامبر استیضاح خواهد شد شلیک موشک به سوی تنگه هرمز؛ هشدار سپاه پس از تهدید آمریکا مقام آمریکایی حادثه برای زیرسطحی در منطقه را تأیید کرد؛ ادعای نقص فنی سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای از رصد ما در تنگه هرمز عبور نمی‌کند اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز؛ سئول استقرار نظامی را رد کرد بانک دی پای کار تأمین برق مردم/ افتتاح نیروگاه ۱۰ مگاواتی با سرمایه‌گذاری «بانک دی» واکنش قالیباف به دستاورد امروز دلاوران سپاه پاسداران: ناک اوت! بقائی: سفر رئیس‌جمهور به هند برای اجلاس بریکس بسیار مهم است شنیده شدن صدای انفجار در محدوده جزیره خارگ شقایق دهقان: تیپ امیر جدیدی را دوست دارم پذیرش دانشجویان افغانستانی در پاکستان ممنوع شد کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا؛ جدی می‌فرمایید؟!