۱۴ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۵۱۲۶
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۰۴-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۵۱۲۶
انتشار: ۲۰:۴۲ - ۰۴-۰۷-۱۴۰۰

انتخاب استانداران سمنان، یزد و اردبیل (+سوابق)

انتخاب استانداران سمنان، یزد و اردبیل (+سوابق)
درجلسه امروز هیات وزیران اعضای دولت پس از بررسی سوابق اجرایی و مدیریتی آقایان سید محمدرضا هاشمی، مهران فاطمی و سید حامد عاملی، به آنها به ترتیب به عنوان استانداران منتخب سمنان، یزد و اردبیل رأی اعتماد دادند.

جلسه هیات دولت بعد از ظهر یکشنبه به ریاست سید ابراهیم رئیسی برگزار شد و در این جلسه استانداران منتخب استان های سمنان، یزد و اردبیل از هیأت وزیران رأی اعتماد گرفتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت؛ درجلسه امروز هیات وزیران اعضای دولت پس از بررسی سوابق اجرایی و مدیریتی آقایان سید محمدرضا هاشمی، مهران فاطمی و سید حامد عاملی، به آنها به ترتیب به عنوان استانداران منتخب سمنان، یزد و اردبیل رأی اعتماد دادند.

آقای سیدمحمدرضا هاشمی پیش از این به عنوان معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد (از سال ۱۳۹۸ تاکنون)، سرپرست استانداری استان قم (در سال ۱۳۹۷) و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی این استان (در سال ۱۳۹۶)، مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان شمالی (در سال ۱۳۹۲) فعالیت داشته است. وی همچنین در سال ۱۳۹۰ به عنوان فرماندار نمونه استان خراسان شمالی، در سال های ۹۳ و ۹۵ به عنوان فرماندار برتر استان سمنان و در سال ۱۳۹۸ به عنوان فرماندار برتر استان خراسان رضوی انتخاب شد.

آقای مهران فاطمی دارای مدرک دکتری در رشته آب و هواشناسی (مخاطرات آب و هوایی)، کارشناسی ارشد جغرافیای طبیعی (اقلیم شناسی) و کارشناسی مهندسی منابع طبیعی (مرتع و آبخیزداری) از دانشگاه یزد است .

از سوابق مدیریتی و اجرایی ایشان می توان به مشاور و مدیرکل حوزه استاندار یزد در دولت های نهم و دهم، مدیر راه اندازی دفتر نخبگان استان یزد به عنوان نخستین دفتر استانی کشور، عضو هیأت مدیره بنیاد توسعه تعاون و کارآفرینی، رئیس شورای هماهنگی تشکل های سراسری مردم نهاد استان یزد و عضو شورای برنامه ریزی و توسعه این استان اشاره کرد.

آقای سید حامد عاملی متولد ۱۳۵۶ و دارای مدرک دکترای علوم ارتباطات و کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران و نیز کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی اصفهان است.

وی پیش از این در سِمَت هایی همچون مشاور استاندار و دبیر ستاد تشویق و حمایت از سرمایه گذاران استان اردبیل، معاون برنامه ریزی استانداری اردبیل و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان اردبیل و معاون برنامه ریزی و عضو موظف هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران فعالیت داشته است.

ارسال به دوستان
فارس: ترور آیت‌الله جوادی آملی کذب است اولین پهپاد بامبویی جهان به پرواز درآمد صنعت گردشگری جهان در خواب جنگ/ باتلاق هوانوردی در پی جنگ علیه ایران مجمع تشخیص اختیارات کامل شورای موقت رهبری را تصویب کرد: از اعلان جنگ و صلح تا تغییر فرماندهان آماده‌سازی ۸۱ ایستگاه مترو تهران برای استفاده به عنوان پناهگاه سپاه: ۳ پهپاد پیشرفته دشمن رهگیری و منهدم شدند سی‌ان‌ان به ایران آمد ؛ پوشش خبری جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران رسول صدرعاملی فیلمساز: ای کاش به جای ترور ناجوانمردانه، مردانه می‌جنگیدند واکنش وزیر ورزش به بمباران سالن ۱۲ هزار نفری آزادی عبدالرضا داوری به عصر ایران: مجتبی خامنه‌ای می‌تواند اصلاحات بزرگ انجام دهد/ شرط پایان جنگ، قرارداد ترک مخاصمه بین ایران، آمریکا و اسراییل باشد وزیر دفاع ایتالیا: حمله به ایران نقض قوانین بین‌المللی است تکذیب شایعات حمله در نوشهر؛ حادثه تنها یک حریق بود شهادت یکی از مدافعان وطن پایگاه دریابانی گناوه وداع تیم ملی فوتبال بانوان ایران با جام ملت‌های آسیا پس از شکست مقابل استرالیا پرداخت زودتر از موعد یارانه‌ها و حقوق‌ها در ماه جاری