فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۵۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۶-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۵۳۷۳
انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۶-۰۷-۱۴۰۰

ماکرون: اروپایی‌ها باید در قبال آمریکا بی‌عرضگی را کنار بگذارند

ماکرون: اروپایی‌ها باید در قبال آمریکا بی‌عرضگی را کنار بگذارند
ما باید مسؤولیت بیشتری در حفاظت از خودمان داشته باشیم. به نظرم این قانونی است و این مساله در اجرا به ما بستگی دارد.

رئیس‌جمهوری فرانسه امروز، سه‌شنبه اعلام کرد، اروپایی‌ها باید بی‌عرضگی را کنار بگذارند و از راهکارهای استراتژیک جدید آمریکا که متمرکز با خصومتش با چین درس عبرت بگیرند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه امروز در کنفرانس خبری مشترک با کریاکوس میتسوتاکیس، نخست وزیر یونان درباره فسخ قرارداد زیردریای‌های فرانسوی از سوی استرالیا به نفع آمریکا گفت: زمانی که تحت تاثیر فشارهای قدرت‌های بزرگ هستیم که بعضا افزایش می‌یابند واکنش نشان دادن یا اثبات اینکه ما نیز قدرت و توان دفاع از خود را داریم به منزله تن دادن به تنش نیست بلکه صراحتا و به روشنی به منزله لزوم احترام به ماست.

به گفته ماکرون، در جریان امضای قرارداد نظامی با میتسوتاکیس در کاخ الیزه، این توافق اولین گام جسورانه به سوی استقلال استراتژی اروپایی است.

ماکرون افزود: آمریکا دوست تاریخی بزرگ و هم‌پیمان ارزشمند ماست. اما ما باید اذعان کنیم که از بیش از 10 سال گذشته آمریکا تلاش‌هایش را در وهله اول روی خود متمرکز کرده و منافع استراتژیک آن به سمت چین و اقیانوس آرام معطوف شده است.

رئیس‌جمهوری فرانسه تاکید کرد: این حق آنهاست و حاکمیت خاص آنهاست. اما اینجا بی‌عرضه خواهیم بود و اگر از هر تجربه‌ای برای خود درس عبرت نگیریم مرتکب اشتباه بزرگ خواهیم شد.

ماکرون تصریح کرد: با روحیه پرگماتیک و با وضوح کامل ما به عنوان اروپایی‌ها باید بخشی از مسؤولیت تامین امنیت ویژه خودمان را برعهده بگیریم. این جایگزین ائتلاف با آمریکا نیست یا جایگزین کردن آن نیست. بلکه پذیرش مسؤولیت همان سنگ بنای اصلی اروپایی در چارچوب ائتلاف ناتوست.

رئیس‌جمهوری فرانسه در پایان گفت: ما باید مسؤولیت بیشتری در حفاظت از خودمان داشته باشیم. به نظرم این قانونی است و این مساله در اجرا به ما بستگی دارد.

ارسال به دوستان
افزایش بناهای تاریخی خسارت‌دیده در حملات آمریکایی-صهیونی به ۱۱۴ مورد/ هماهنگی برای اعزام هیاتی از یونسکو به ایران برای بررسی میدانی نحوه فعالیت بازار سرمایه در نخستین روز کاری امسال اعلام شد مجید واشقانی: دانش‌آموزان شهید میناب نگهدار میهن هستند اختلاف بین نتانیاهو و رئیس موساد بالا گرفت ادعای CBS: ایران در کف تنگه هرمز 12 عدد "مین مهام" جاگذاری کرده است/ آنها 5 هزار مین دریایی دارند وزیر نیرو: تولید پراکنده برق در کشور از آسیب پذیری سیستم ها کاسته است اقدامات ایمنی هنگام شنیدن صدای انفجار در خیابان ادعای "پولیتیکو" : آمریکا در حال بررسی «قالیباف» به عنوان گزینه ای برای تعامل است رهبر کره شمالی: حمله آمریکا به ایران نشان داد چقدر سلاح هسته ای برای امنیت کشورها مهم است وال استریت ژورنال: اگر ترامپ تنگه هرمز را باز نکند، دوره ای از "افول آمریکا" ثبت خواهد شد تشییع 2 سرباز در سوادکوه مازندران (عکس) / آنها در حملات به سمنان و تهران به شهادت رسیدند افزایش مخالفت نیروهای آمریکایی با جنگ ایران: نمی خواهیم برای اسرائیل کشته شویم یادداشت پسر عباس کیارستمی بعد از تخریب منزل پدری‌اش در حملات هوایی به تهران گزینه خوبی روی میز نیست آقای ترامپ؛ به راه خروج نیاز دارید دفاع خبرگزاری اصولگرا از قالیباف در برابر ادعای ترامپ/ امریکا می خواست بین مسئولان شکاف بیندازد اما نتوانست