فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۵۴۱۲
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۶ - ۰۷-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۵۴۱۲
انتشار: ۰۷:۵۶ - ۰۷-۰۷-۱۴۰۰

واردات واکسن فایزر منتفی شد

واردات واکسن فایزر منتفی شد
از آنجا که بر اساس آخرین شواهد علمی معتبر کمیته علمی کرونا، واکسیناسیون زنان باردار در مراکز واکسیناسیون توسط شبکه بهداشتی با واکسن سینوفارم انجام می شود، تصمیمی برای واردات واکسن فایزر وجود ندارد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با توجه به ارجاع موضوع واکسیناسیون زنان باردار توسط وزیر بهداشت به کمیته علمی کرونا، اعضای کمیته ملی واکسن کووید۱۹ در جلسه اخیر خود به این نتیجه رسیدند که واکسیناسیون این افراد کماکان با واکسن سینوفارم ادامه یابد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در اطلاعیه‌ای که سه‌شنبه شب انتشار یافت، همچنین آمده است: از آنجا که بر اساس آخرین شواهد علمی معتبر کمیته علمی کرونا، واکسیناسیون زنان باردار در مراکز واکسیناسیون توسط شبکه بهداشتی با واکسن سینوفارم انجام می شود، تصمیمی برای واردات واکسن فایزر وجود ندارد.

بنا بر توصیه سازمان جهانی بهداشت، بهترین واکسن، نخستین واکسن در دسترس افراد است؛ در همین راستا جمهوری اسلامی ایران از همان بدو واکسیناسیون، معتبرترین واکسن ها را تهیه کرده و در بخش تولید داخلی نیز ضمن تسهیل در امور تولید کنندگان، به منظور تامین سلامت مردم در این موضوع، سختگیری هایی لحاظ کرده است. لذا از هموطنان عزیز تقاضا شده است که نسبت به تزریق واکسن کرونا در اسرع وقت اقدام کنند.

بنا به این گزارش، تاخیر در دریافت واکسن حتی برای یک روز، موجب تاخیر در ایمنی لازم جامعه می شود؛ لذا با تکیه بر اهمیت موضوع، اقدام به دریافت واکسن کرده و منتظر واکسن دیگری نباشند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: خوشبختانه با تلاش های شبانه روزی رییس جمهوری، معاون اول، وزیر بهداشت و تمامی ارکان دولت، روند واردات و تامین واکسن کرونا به طور چشمگیری سرعت گرفته و به تبع آن نیز تزریق واکسن با سرعت مناسبی در کشور در حال اجراست.

وزارت بهداشت تصریح ساخت که در قالب قرنطینه هوشمند و پس از رسیدن جامعه به سطح مناسبی از پوشش واکسیناسیون، محدودیت های اعمال شده در طول مدت مقابله با کرونا برای افراد واکسینه شده برداشته می شود. بنابر این هموطنانی که تا کنون موفق به تزریق واکسن نشده اند، می توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir اقدام به اخذ نوبت و تزریق واکسن کرونا کنند.

ارسال به دوستان
captcha
تیم ملی والیبال ایران در آخرین بازی جام اوفا مقابل بلاروس شکست خورد تغییر چهره هالند پیش از فصل جدید؛ مهاجم منچسترسیتی موهایش را تراشید (+عکس) ذخایر سدهای تهران به ۲۶ درصد رسید؛ هشدار آبفا درباره پاییز و زمستان اسپایکر پریلیتور ؛ درباره سازه ای که شاهکار معماری در صنعت خودرو است (+تصاویر) اولین آزمون بزرگ تارتار در پرسپولیس؛ سرخ‌ها برابر تراکتور به چالش کشیده می‌شوند نخست‌وزیر انتاریو: ترامپ قابل اعتماد نیست؛ جیبتان را می‌زند! پایان یک انتظار طولانی در پرسپولیس؛ سرگیف دغدغه خط حمله سرخ‌ها را برطرف کرد توانیر سقف پرداخت خسارت نوسانات برق را به هزار میلیارد تومان رساند آخرین وضعیت سربازی علیرضا بیرانوند و تلاش تراکتور برای معافیت او کشف ۹۰ قبضه سلاح و ۳۵ کیلو مواد مخدر در طرح «آرامش در شهر» ایلام پل فرسوده نهنگ‌روگا بندرانزلی جمع‌آوری می‌شود آتش‌سوزی گسترده در ایالت نوادا آمریکا پاپ خواستار اقدام جهانی برای مهار شیوع ابولا شد بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم بیمه شخص ثالث سخنگوی سپاه: بیخ گوش آمریکا تعاملات اقتصادی داریم، آمریکا را دور می‌زنیم و نتیجه‌اش را در آینده نزدیک خواهید دید/ برای هر اقدام خصمانه دشمن سناریو داریم