فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۵۴۸۹
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۰۷-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۵۴۸۹
انتشار: ۱۳:۰۳ - ۰۷-۰۷-۱۴۰۰

اعتبار دفترچه‌های بیمه سلامت تا پایان آذر تمدید شد

اعتبار دفترچه‌های بیمه سلامت تا پایان آذر تمدید شد
بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت با شماره گیری #۱۶۶۶* ( ستاره ۱۶۶۶ مربع) و استفاده از سرویس استحقاق سنجی مبتنی بر پایگاه اطلاعات برخط بیمه شدگان درمان کشور، از آخرین وضعیت بیمه‌ای خود مطلع شوند.

معاون اداره کل سامانه‌ها و روش‌های الکترونیکی سازمان بیمه سلامت، گفت: تمدید اعتبار دفترچه بیمه سلامت برای حدود ۱۴ میلیون نفر از بیمه شدگان صندوق سلامت همگانی و صندوق روستائیان تا پایان آذرماه انجام شده است و این افراد نیازی به مراجعه به دفاتر پیشخوان برای تمدید دفترچه (اعتبار بیمه‌ای) خود ندارند.

به گزارش ایسنا، حمید متینی برومند درباره تمدید اعتبار بیمه‌ای (دفترچه) بیمه شدگان در دو صندوق سلامت همگانی و روستائیان و عشایر، گفت: سازمان بیمه سلامت در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا و برای پیشگیری از ایجاد ازدحام در دفاتر پیشخوان و بدلیل شرایط خاص ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا و گسترش این بیماری، در چند نوبت اقدام به تمدید سیستمی دفترچه‌های بیمه سلامت کرد که این اقدام در هفته گذشته نیز انجام شد.

وی اظهار کرد: در پایان شهریور ماه اعتبار بیمه‌ای (دفترچه) حدود ۱۴ میلیون نفر از بیمه‌شدگان صندوق سلامت همگانی و صندوق روستائیان و عشایر به اتمام می‌رسید که با تصمیم مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت، بیمه نامه این افراد تمدید شد تا نیازی به مراجعه به دفاتر پیشخوان نداشته باشند.

معاون اداره کل سامانه‌ها و روش‌های الکترونیکی سازمان بیمه سلامت، بیان کرد: این افراد در صورت مراجعه به مراکز درمانی و پس از استعلام برای وضعیت بیمه‌ای، مشکلی نداشته و تاریخ اعتبار بیمه‌ای این افراد تا پایان آذرماه ۱۴۰۰ خواهد بود.

بنابراعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، وی یادآور شد: بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت با شماره گیری #۱۶۶۶* ( ستاره ۱۶۶۶ مربع) و استفاده از سرویس استحقاق سنجی مبتنی بر پایگاه اطلاعات برخط بیمه شدگان درمان کشور، از آخرین وضعیت بیمه‌ای خود مطلع شوند.

ارسال به دوستان
کنفدراسیون فوتبال آسیا به صورت رسمی ابلاغ کرد؛ سهمیه ایران در لیگ نخبگان آسیا به ۳ تیم افزایش می‌یابد محسن رضایی: ترامپ خودش ضرب‌الاجل حمله می‌گذارد و خودش لغو می‌کند / مشت آهنین ایران او را مجبور به تسلیم می‌کند جزییات فعال شدن سامانه‌های پدافندی دوشنبه‌شب در قشم / مقابله با ریزپرنده‌های دشمن چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای ادامه حمله به لبنان تیراندازی در ترکیه/ ۴ کشته و ۸ مجروح تحریم‌ های آمریکا علیه مقامات ارشد کوبا یاسر آسانی: از باشگاه ختافه اسپانیا پیشنهاد مستقیم دارم تیراندازی در یک مسجد در آمریکا آغاز اردوی تیم ملی فوتبال ایران با توپ‌های جام جهانی در آنتالیا ادعای ترامپ: حمله سه شنبه علیه ایران، متوقف شد / حمله، به درخواست سران قطر، امارات و عربستان سعودی متوقف شد/ آنها می گویند توافق خیلی خوبی با ایران به دست می آید فرمانده انتظامی استان اعلام کرد؛ تسلیم شدن متهمان درگیری مرگبار ایلام به پلیس / حضور قهرمان سابق وزنه‌برداری جهان در میان متهمان و انتقال به زندان مهدی تاج: متفاوت‌ترین جام جهانی را در پیش داریم شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله پهپادی به امارات تشکیل جلسه می‌دهد واکنش عراق به حمله پهپادی به نیروگاه هسته‌ای امارات روایت بازگشت؛ دنیای پدران و پسران