فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۵۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۰۷-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۵۵۵۵
انتشار: ۱۹:۰۰ - ۰۷-۰۷-۱۴۰۰

وجود ۳۰۰۰ ساختمان ناپایدار در تهران

وجود ۳۰۰۰ ساختمان ناپایدار در تهران
نزدیک ۳۰۰۰ ساختمان ناپایدار در تهران وجود دارد و حدود کمتر از ۱۰ درصد از آنها در مرحله خطر هستند و حل این مشکل با توسعه حداقلی انجام نمی‌شود و نیاز به یک اراده، کار جمعی و قانون دارد.

شهردار تهران گفت: نزدیک ۳۰۰۰ ساختمان ناپایدار در تهران وجود دارد و حدود کمتر از ۱۰ درصد از آنها در مرحله خطر هستند و حل این مشکل با توسعه حداقلی انجام نمی‌شود و نیاز به یک اراده، کار جمعی و قانون دارد.

به گزارش ایسنا، ‌علیرضا زاکانی، شهردار تهران امروز- چهارشنبه ۷ مهر در آیین گرامیداشت روز آتش‌نشانی و ایمنی و تقدیر از کارکنان آتش‌نشان شهرداری تهران که در محل مرکز بین‌المللی سازمان آتش نشانی برگزار شد، با تبریک روز آتش نشانی گفت: ایمنی مورد انتظار و رفع خطر در همه عرصه‌ها از عنصری به نام آتش‌نشان و سازمانی به این نام نشأت می‌گیرد که باید روز به روز تقویت و گام‌های بلندی در جهت ایده آل این سازمان برداشته شود.

او با اشاره به هفته دفاع مقدس و با بیان اینکه دفاع مقدس همان دفاعی است که سبب شد استقلال و عظمت خود را حفظ کنیم، ادامه داد: بعد از ۲۰۰ سال که هر بیگانه‌ای به این خاک ‌طمع ورزی می‌کرد، دفاع مقدس سبب شد در موضع دفاع در دهه ۶۰ بدرخشیم و در دهه ۷۰ در موضع بازدارندگی در مقابل هجمه‌ها قرار بگیریم و معادله را عوض کنیم و امروز نیز کشورهای جهان معادلات خود را با ما معنا می‌کنند.

زاکانی ادامه داد: ۴۲ سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد و ما مرهون عظمت خلق شده توسط شهیدان مقاومت، انقلاب، دفاع مقدس و خدمت هستیم و افتخار دارم که از کار بزرگی که جوانان و آتش‌نشانان در این مرکز بین‌المللی ایثار و فداکاری از خود بروز دادند، دیدن کردم.

شهردار تهران ضمن تشکر از معاونت خدمات شهری، مدیر عامل سازمان آتش نشانی و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و شهرداری منطقه ۲۰ اضافه کرد: امروز ۱۷۹ سال از تاسیس نخستین پایگاه آتش‌نشانی در کشور می‌گذرد و ۹۷ سال است که تهران دارای آتش‌نشانی شده است. امروز روزی است که در سال ۱۳۵۹ در آبادان در آغاز جنگ تحمیلی با خون مطهر شهدای آتش‌نشان افتخار بزرگی خلق شد و در پرتو آن انسانهای بزرگی با مقاومت خود حماسه خلق کردند.

او با بیان اینکه باید بکوشیم خود را در یک درجه بالایی از آمادگی برای خدمت برای مردم قرار دهیم، گفت: در مسیر مانورهای آتش‌نشانی یاد ایام دفاع مقدس افتادم، زمانی صحبت از آتش‌نشان می‌کنید سه جزء را با هم ترکیب می‌کنید؛ یک جزء آن انگیزه و ایمان و یک روح بلند است که اگر نباشد سایر اجزا کاری نمی‌کنند و آدم های ترسو و ‌دنیا طلب نمی‌توانند کاری در لحظه انجام دهند که مورد انتظار است، بنابراین فداکاری در خطر و داشتن روح بزرگ یک اصل مبنایی است.

زاکانی بیان کرد: در کنار آن نیاز به یک جسم چالاک و آماده وجود دارد تا بتواند این ماموریت‌ها را انجام دهد، هرچند هر چه روح بلندتر باشد جسم را آماده‌تر می‌کند؛ اما اگر جسم توان نداشته باشد نمی‌تواند این مسیر را طی کند.

شهردار تهران یادآور شد: در کنار این دو جزء، جزء علمی بودن و دانش بسیار مهم است. زمانی که این سه جزء با هم ترکیب شد باید ابزار آن درخدمت قرار بگیرد. امروز شاهد بودیم که هم کارهای بزرگی درباره ساختن انسانهای متعهد صورت گرفت و هم امکانات خوبی را به اقتضای نیاز تامین کردند، البته هنوز راه زیادی برای رسیدن به آن افق بلند پیش روی ما است. در شهرداری باید ‌توجه ویژه‌ای به این امر صورت بگیرد و پس از آن مسائل دیگر که شامل دغدغه‌های آتش‌نشانان است نیز جزء‌ وظیفه ما است.

او گفت: صحبت از آتش‌نشانی صحبت از امکانی است که جان و مال شهروند را نجات دهد و آتش یکی از این مسایل است و خطرات دیگری نیز وجود دارد. آتش‌نشانی عرصه خطر پذیری برای خدمت است، ما هر چه خود را برای خطرپذیری و خدمت آماده می‌کنیم باید همان قدر برای پیشگیری تلاش کنیم و در این امر باید همه نهادها مسئولیت خود را در کنار آتش نشانی بپذیرند.

زاکانی افزود: نزدیک ۳۰۰۰ ساختمان ناپایدار در تهران وجود دارد و حدود کمتر از ۱۰ درصد از آنها در مرحله خطر هستند و حل این مشکل با توسعه حداقلی انجام نمی‌شود و نیاز به یک اراده، کار جمعی و قانون دارد.

شهردار تهران بیان کرد: ۱۶ شهید خدمت در آتش‌نشانی در حادثه پلاسکو به شهادت رسیدند و سوال این است که چرا بعد از این رخدادها باید به فکر چنین تدابیری برسیم، این اتفاقات قابل تکرار و البته قابل پیشگیری است.

او با تاکید بر لزوم تبدیل شهرداری از یک نهاد خدمتگزار به یک نهاد خدمتگزار اجتماعی گفت: باید این کار را با ظرفیت شهروندان انجام دهیم و یک ‌الگوی درست برای جهانیان باشیم، این کار با آموزش و میدان‌دار کردن مردم انجام می‌شود. از طرف دیگر باید حوادث را کمتر کنیم و در حداقل حوادث با استفاده از امکانات سازمان بهترین کیفیت را ارائه دهیم.

زاکانی گفت: امیدواریم این آمادگی و تمهیدات را توسعه دهیم و روحیه‌ای که سبب شد دفاع مقدس شکل بگیرد روز به روز در دل و جان ما تقویت شود.

بر اساس گزارش سایت شهر، در این مراسم هم از چند نفر از آتش‌نشانان تقدیر شد.

شهردار تهران به مناسبت روز آتش نشان در ادامه با حضور در منزل پدر شهید مرتضی حیدری، از شهدای آتش‌نشان با خانواده این شهید دیدار کرد.

زاکانی ضمن طلب علو درجات از خداوند برای روح شهید مرتضی حیدری، گفت: آتش‌نشانان کسانی هستند که با افتخار در این بخش انجام ماموریت می‌کنند و امیدواریم که ما با خدمتگزاری بتوانیم گوشه ای از این حق را ادا کنیم .

مهدی داوری، مدیر عامل سازمان آتش نشانی نیز در این دیدار گفت: ما تا ابد مدیون این خانواده‌ها هستیم و این شهید به خوش خلقی و مناعت طبع در بین همکاران مشهور و بسیار محبوب بود.

داوری در پایان از شهردار تهران درخواست کرد تا به پاس خدمات این شهید و برای گرامیداشت او یکی از خیابان‌های این محله به نام این شهید آتش نشان نامگذاری شود.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
آتش سوزی گسترده در کارخانه بازیافت میبد یزد/ آتش‌نشانی: حریق به طور کامل مهار شد کنگره آمریکا لایحه تحریم‌های روسیه را تصویب کرد فرمانده نیروی زمینی سپاه: هرگونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود قائم‌پناه: برق و گاز صنایع نباید قطع شود رایزنی تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان حملات هوایی عربستان به چند استان یمن ۳ کشته و ۹ مصدوم در تصادف کامیون با اتوبوس در آزادراه ساوه ـ تهران/ پلیس: راننده کامیون خواب‌آلود بود (+عکس) تعطیلی پی‌در‌پی خانه‌های امن؛ بازگشتِ زنان آسیب‌دیده به چرخه خشونت ۵ نوع درد که نباید نادیده بگیرید؛ از درد قفسه سینه تا ساق پا ادعای ترامپ: جنگ به زودی تمام می شود و پایان واقعا خوبی خواهد داشت با سوئیفتی‌فیلوس آشنا شوید؛ حشرات زرد و قرمزی که به افتخار تیلور سوئیفت نام‌گذاری شده‌اند(+عکس) عضو جامعه روحانیت: اگر فقط خود را برای هر کاری شایسته بدانیم گرفتار تمامیت‌خواهی می‌شویم ترامپ با رهبران کشورهای خلیج فارس درباره ایران دیدار می‌کند رزمایش «مردم جان فدای ایران» فردا جمعه در تهران برگزار می‌شود رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها/ سواحل خزر بارانی می‌شود