فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۵۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۰۹-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۵۷۶۲
انتشار: ۱۸:۳۴ - ۰۹-۰۷-۱۴۰۰

آزادی ۴ گروگان پس از ۵۰ روز از بند دو گروه گروگانگیر در کهنوج

آزادی ۴ گروگان پس از ۵۰ روز از بند دو گروه گروگانگیر در کهنوج
پیرمرد ربوده شده در یکی از استان های مرزی و نوجوانان ربوده شده نیز در مناطقی از شهرستان کهنوج نگهداری می شدند.

رییس کل دادگستری استان کرمان از آزادی ۴ گروگان پس از ۵۰ روز با همت مصلحین و حکمین قرآنی و متنفذین محلی در کهنوج و یکی از استان‌های مرزی خبر داد.

به گزارش ایسنا «یدالله موحد» عصر امروز ۹ مهرماه در تشریح این خبر افزود: به‌دلیل اختلاف مالی بر سر خرید و فروش یک خودرو، یکی از طرفین معامله اهل استان فارس اقدام به ربایش یک پیرمرد کهنوجی می کند و در ادامه خانواده طرف دیگر معامله نیز یکی از اعضای خانواده ربایندگان و دو نفر از همسالان وی را می ربایند.

وی اظهار کرد: پیرمرد ربوده شده در یکی از استان های مرزی و نوجوانان ربوده شده نیز در مناطقی از شهرستان کهنوج نگهداری می شدند.

موحد با اشاره به اقدامات هماهنگ دستگاه قضایی، اطلاعاتی و انتظامی جهت شناسایی عاملان این گروگانگیری و با تاکید بر لزوم حفظ سلامت گروگانها، عنوان کرد: در نهایت با ورود مصلحین و حکمین قرآنی و سران طوایف شهرستان کهنوج و در اقدامی هماهنگ، طرفین این معامله اقدام به آزادی گروگانها کردند.

رییس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: گروگان‌ها با سلامت کامل ساعاتی قبل به آغوش خانواده خود بازگشتند.

ارسال به دوستان
بازدید سرپرست بانک صادرات ایران از کارخانه آسیب‌دیده از جنگ نماز جمعه تهران به امامت ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود سریال «ماه لالا» با مجری محبوب کودکان عرضه شد/یک فانتزی-خیال‌انگیز برای فرزندان ایران ادعای اکسیوس: به گفته مقامات، آمریکا و ایران به توافق رسیده‌اند، اما تأیید نهایی ترامپ باقی مانده وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکا خود دیدار می کند اسرائیل روابط خود با دفتر دبیرکل سازمان ملل را قطع کرد آمریکا ۲ شرکت هوایمایی ایران را تحریم کرد وزیر خزانه داری آمریکا: اخذ عوارض در تنگه هرمز را تحمل نخواهیم کرد اتحادیه اروپا تحریم‌ها علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی را تشدید کرد مذاکره کنندگان ایران و آمریکا به توافق رسیدند/ ترامپ : می خواهم چند روز فکر کنم هشدار جدی درباره موج جدید پیامک‌های جعلی 4 ضلع اصلی مربع جنگ علیه ایران : از "کیپا" به سرهای صهیونیست تا تسبیح به دستان مدعی انقلابیگری! ادعاهای جدید سنتکام درباره تحولات خلیج فارس «سرب» فیلم 38 سال قبل مسعود کیمیایی و پیام آن برای امروز ایران باقری: به آمریکا نمی‌توان اعتماد کرد