۰۹ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۶۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۱-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۶۰۸۰
انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۱-۰۷-۱۴۰۰

ثبت سفارش لوازم خانگی تکذیب شد

ثبت سفارش لوازم خانگی تکذیب شد
عباسپور با اشاره به این موضوع که وظیفه وزارت صمت در بحث واردات صرفا ثبت سفارش است، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ تاکنون هیچ گونه ثبت سفارشی در حوزه لوازم خانگی انجام نشده است.
مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت انتشار برخی شایعات درخصوص ثبت سفارش و به دنبال آن واردات لوازم خانگی خارجی را تکذیب کرد و گفت: از سال 1397 هیچ گونه ثبت سفارشی در لوازم خانگی کره ای و خارجی انجام نشده است‌.
 
به گزارش شاتا، سعید عباسپور با اشاره به اینکه دولت دوازدهم در سال ۱۳۹۷ برای حمایت از تولید کالای داخلی، جلوگیری از تشدید قیمت ارز و تعادل بخشی و کنترل مصارف ارزی نسبت به گروه بندی کالاهای وارداتی اقدام کرد، گفت: همان سال ثبت سفارش بسیاری از این اقلام و کالاها ممنوع اعلام شد. بر اساس همین تصمیمات، ثبت سفارش لوازم خانگی از جمله انواع یخچال، ماشین لباسشویی و... از سال ۱۳۹۷ تاکنون ممنوع بوده است.
 
مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت همچنین با بیان اینکه ممنوعیت واردات لوازم خانگی خارجی از جمله کره‌ای در جهت حمایت حداکثری از تولید داخل مورد تاکید حاکمیت بوده است، تصریح کرد: بر همین اساس این محدودیت‌ها در حوزه ثبت سفارش گروه کالاهای مورد نظر همچنان تداوم دارد.
 
عباسپور با اشاره به این موضوع که وظیفه وزارت صمت در بحث واردات صرفا ثبت سفارش است، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ تاکنون هیچ گونه ثبت سفارشی در حوزه لوازم خانگی انجام نشده است.
 
به گفته وی تحریم‌ها و خروج شرکت‌های لوازم خانگی خارجی باعث شد تا شرکت های داخلی به دنبال توسعه داخلی سازی قطعات و شرکت‌های جایگزین بین المللی بروند. برای تحقق این موضوع اطمینان از حمایت‌های دولت ضروری است که در همین راستا وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز هیچ گونه برنامه ای برای حضور برندهای خارجی در صنعت لوازم خانگی کشور ندارد.
 
به گزارش ایسنا، حدود یک ماه پیش که ماجرای واردات لوازم خانگی به جای بدهی کره مطرح شد، سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی گفته بود برخی از مغازه‌ها به ویژه در تهران و مشهد که در گذشته لوازم خانگی کره‌ای عرضه می‌کردند و حالا کالای ایرانی، اخیراً مغازه‌های خود را از جنس خالی کردند و از طرف دیگر عده‌ای کالاهای خود را بدون ثبت سفارش به گمرک آورده‌اند که نشان می‌دهد مافیای واردات به هر ترتیبی به دنبال آزادسازی واردات است. اما در روزهای اخیر گزارش‌هایی از ثبت سفارش لوازم خانگی خارجی در زمان ممنوعیت هم منتشر شده بود.
 
گفتنی است که طبق مصوبه اولیه شورای هماهنگی سران سه قوه در سال ۱۳۹۷ و تمدید آن، ممنوعیت واردات لوازم خانگی تا پایان سال ۱۴۰۰ ادامه دارد و بعد از آن مجددا درباره این موضوع تصمیم‌گیری می‌شود که با دستور اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر ممنوعیت واردات کالای نهایی لوازم خانگی، پیش بینی می‌شود ممنوعیت ادامه داشته باشد.
ارسال به دوستان
مردم از چه زمانی به این اعتقاد رسیدند: در تهران پول زیر دست و پا ریخته، کسی نیست جمع کند/ رد پای یک همدانی شمخانی: هر تجاوزی، پاسخ سخت و فوری خواهد داشت مدیرعامل انجمن اوتیسم : ۸۰ هزار کودک ایرانی مبتلا به اوتیسم هستند/ ۳۰ میلیون تومان هزینه ماهانه هر بیمار روسیه: حمله اوکراین به اقامتگاه پوتین، سیلی به صورت ترامپ است توصیه‌های پلیس راه به رانندگان راز درخشش ریاض محرز در جام ملت‌های آفریقا فاش شد احتمال ۶۶ درصدی تقابل استقلال و سپاهان با النصر عربستان رنو کلیو جدید؛ رویکرد جدید کمپانی فرانسوی در طراحی (+عکس) تصادف در جاده دماوند؛ ۴ کشته و یک مصدوم تاریخ اعدام پدر این دو کودک معلول مشخص شد: 17 دی / کمک کنیم این اتفاق نیفتد رقیب ایران در جام جهانی صدرنشین گروه B آفریقا شد رونمایی از لیست مازاد اوسمار ویرا در باشگاه پرسپولیس پیش‌بینی خورخه فوسیله از قهرمانی اروگوئه در جام جهانی ۲۰۲۶ یادداشت 10 سال پیش عصر ایران برای تولد «بهرام بیضایی» ترامپ در دیدار با نتانیاهو: اگر ایران بخواهد برنامه هسته‌ای خود را بازسازی کند بلافاصله حمله می کنیم