فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۶۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۷-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۶۹۷۰
انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۷-۰۷-۱۴۰۰

عضو کمیسیون آموزش مجلس : تألیف کتاب های درسی توسط اساتید دانشگاه و تبلیغ آن به عنوان منابع کنکور خلاف است

عضو کمیسیون آموزش مجلس :
تألیف کتاب های درسی توسط اساتید دانشگاه و تبلیغ آن به عنوان منابع کنکور خلاف است
متاسفانه برخی از اساتید دانشگاه صرفا با انگیزه فروش کتاب های خود دست به چنین اقدامی می زنند در حالی که این امر نوعی انحراف در مسیر تعلیم و تربیت و آموزش است.

اکبر احمدپور گفت: کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی سعی دارد نگاه دقیقی نسبت به کنکور و عواملی که ممکن است در جهت انحراف نگاه دانش آموزان موثر باشد داشته باشد.

 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار برنا گفت: تألیف و تبلیغ کتاب هایی که جز منابع کنکور به حساب نمی آید، نوعی انحراف در مسیر دانش آموزان و دانشجویان ایجاد می کند و در نتیجه این افراد را وادار می کند که با این نیت که شاید این کتاب بتواند در کنکور اثر گذار باشد، وقت خود را به نوعی تلف کنند.

او با بیان اینکه به لحاظ عرف تألیف کتاب های درسی توسط اساتید دانشگاه و تبلیغ آن به عنوان منابع کنکور امری خلاف است، افزود: کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی سعی دارد نگاه دقیقی نسبت به این موضوع داشته باشد و عواملی که ممکن است در جهت انحراف نگاه دانشجویان نسبت به منابع اصلی کنکور تحصیلات تکمیلی موثر باشد را بررسی کند.

احمدپور ادامه داد: وظیفه وزارت علوم است که در زمینه نظارت و بررسی تألیفات اساتید دانشگاه و ارائه آن به دانشجویان در جهت منابع کنکور کارشناسی ارشد و دکتری اقداماتی انجام دهد. متاسفانه برخی از اساتید دانشگاه صرفا با انگیزه فروش کتاب های خود دست به چنین اقدامی می زنند در حالی که این امر نوعی انحراف در مسیر تعلیم و تربیت و آموزش است.

ارسال به دوستان
حمله پهپادی ارتش به انبار تجهیزات آمریکا در پایگاه الازرق مراسم دانشگاه تگزاس در سوگ ۱۶۸ دانش آموز میناب عارف: رژیم تنگه هرمز دیگر مانند گذشته نخواهد شد دفتر کار ابری «یلوآفیس» به کسب‌وکارها ارائه شد بزرگترین قرارداد تاریخ فوتبال زنان جهان امضا شد ‏دو زخم ماندگار از این ۵ کشور عربی در حافظه ایرانیان محسنی اژه‌ای: اموال ۲۰ نفر از عناصر وطن‌فروش خارج‌نشین توقیف و ضبط شد شناسایی ۲ پیکر دیگر از شهدای مدرسه شجره طیبه میناب کارشناس مسائل نظامی: عملیات هلی‌برن در جغرافیای ایران و با شرایط کنونی ایران، ممکن نیست ایرانی های مقیم امارات درباره اخراج خود و سرنوشت اموال شان چه می گویند؟ اطلاعيۀ وزارت علوم در خصوص فعالیت امور آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ارتباط عجیب یک گروه خونی و ابتلا به دیابت/ اگر صاحب این گروه خونی هستید مراقب باشید بازنده اصلی جنگ تا این‌جا معرفی شد/ تصمیم امارات برای اقامت ایرانیان چیست؟ میلیاردها دلار تجهیزات نظامی آمریکا در جنگ با ایران از بین رفتند واکنش اهالی فرهنگ و هنر به حمله آمریکا و اسرائیل / روز سی‌ام جنگ (+عکس)