۲۶ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۶۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۷-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۶۹۷۰
انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۷-۰۷-۱۴۰۰

عضو کمیسیون آموزش مجلس : تألیف کتاب های درسی توسط اساتید دانشگاه و تبلیغ آن به عنوان منابع کنکور خلاف است

عضو کمیسیون آموزش مجلس :
تألیف کتاب های درسی توسط اساتید دانشگاه و تبلیغ آن به عنوان منابع کنکور خلاف است
متاسفانه برخی از اساتید دانشگاه صرفا با انگیزه فروش کتاب های خود دست به چنین اقدامی می زنند در حالی که این امر نوعی انحراف در مسیر تعلیم و تربیت و آموزش است.

اکبر احمدپور گفت: کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی سعی دارد نگاه دقیقی نسبت به کنکور و عواملی که ممکن است در جهت انحراف نگاه دانش آموزان موثر باشد داشته باشد.

 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار برنا گفت: تألیف و تبلیغ کتاب هایی که جز منابع کنکور به حساب نمی آید، نوعی انحراف در مسیر دانش آموزان و دانشجویان ایجاد می کند و در نتیجه این افراد را وادار می کند که با این نیت که شاید این کتاب بتواند در کنکور اثر گذار باشد، وقت خود را به نوعی تلف کنند.

او با بیان اینکه به لحاظ عرف تألیف کتاب های درسی توسط اساتید دانشگاه و تبلیغ آن به عنوان منابع کنکور امری خلاف است، افزود: کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی سعی دارد نگاه دقیقی نسبت به این موضوع داشته باشد و عواملی که ممکن است در جهت انحراف نگاه دانشجویان نسبت به منابع اصلی کنکور تحصیلات تکمیلی موثر باشد را بررسی کند.

احمدپور ادامه داد: وظیفه وزارت علوم است که در زمینه نظارت و بررسی تألیفات اساتید دانشگاه و ارائه آن به دانشجویان در جهت منابع کنکور کارشناسی ارشد و دکتری اقداماتی انجام دهد. متاسفانه برخی از اساتید دانشگاه صرفا با انگیزه فروش کتاب های خود دست به چنین اقدامی می زنند در حالی که این امر نوعی انحراف در مسیر تعلیم و تربیت و آموزش است.

ارسال به دوستان
شیردال سوئدی در برابر اژدهای چین؛ نبرد چابکی و پنهان‌کاری خواب کافی، سپر قدرتمند کودکان در برابر آسیب‌های روانی فقر ورزش در آینه فلسفه؛ از تربیت افلاطونی تا اراده نیچه‌ای 50 سال پیش؛ کنترل قیمت‌ها در تهران به زن‌ها سپرده شد! (عکس) بارانی‌ترین نقاط جهان کدامند؟+ میانگین بارش‌های سالانه آیا انرژی هسته‌ای واقعا ۱۰۰ درصد پاک است؟ حقایقی که باید بدانید کوچک اما حیاتی؛ نقش انگشت پنجم در راه رفتن نامزدهای اولیه اسکار 2026 ؛ نماینده ایران حذف شد اما فیلمسازان ایرانی حضور دارند چرخه معیوب غیر قابل شکستی که بی‌خوابی در مغز ایجاد می‌کند! عمارت ملک‌التجار زیر سایه کوهستان؛ یکی از نادرترین خانه‌های اعیانی قاجار (عکس) ساعت کاسیو با طعم کوکا کولا؛ ترکیب نوستالژی و استحکام قصه‌های نان و نمک(72)/ برخوردی ساده، تحقیری بزرگ! مرسدس‌بنز و آینده خودروهای قابل تعمیر و بازیافتی / اقتصاد چرخشی به سبک مرسدس معاون پزشکیان: ایران بیش از میانگین جهانی در معرض تغییر اقلیم است تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر