فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۷۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۸-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۷۱۱۴
انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۸-۰۷-۱۴۰۰

رونالدو صاحب یک رکورد دیگر شد

رونالدو صاحب یک رکورد دیگر شد
رونالدو در این بازی در ترکیب پرتغال حضور دارد و بر این اساس به رکورد 181 بازی ملی دست یافت و از رکورد سرخیو راموس با 180 بازی ملی عبور کرد.

ستاره پرتغالی با بازی در ترکیب تیمش مقابل قطر یک رکورد به نام خودش به ثبت رساند.

به گزارش ایلنا، تیم ملی فوتبال پرتغال شب گذشته در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی قطر رفته است و با یک گل پیش است. تک گل بازی را رونالدو به ثمر رسانده است.

رونالدو در این بازی در ترکیب پرتغال حضور دارد و بر این اساس به رکورد 181 بازی ملی دست یافت و از رکورد سرخیو راموس با 180 بازی ملی عبور کرد.

بدین ترتیب رونالدو با این تعداد بازی رسماً رکورددار تعداد بازی ملی در قاره اروپا شد.

رونالدو صاحب یک رکورد دیگر شد

ارسال به دوستان
captcha
پرداخت هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات حفظ اشتغال برای بنگاه های متاثر از جنگ چادرملو علیه گل‌گهر و فدراسیون؛ «اجازه قربانی شدن فوتبال را نمی‌دهیم» کشف جسد مرد ۲۸ ساله در رودخانه دز؛ هویت او هنوز مشخص نیست سکوی پرتاب موشک چگونه کار می کند؟ یک اینفوگرافیک جالب برای شما درآمدزایی از حرف مردم؛ خرید دو خانه با فروش شایعات محله! سقاب اصفهانی: اجازه دهید فحش بخورم، اما مسائل کشور را حل کنم/ دولت پزشکیان فدایی رهبری است؛ تیر نباید به رهبری بخورد آریا یوشیدا، کشتی‌گیر ایرانی‌ـژاپنی، قهرمان جوانان جهان شد وزیر آمریکایی: کانادا ارتش ندارد و نمی‌تواند با ما بجنگد استقلال در ۱۰ دقیقه سپاهان را غافلگیر کرد؛ برتری ۲ بر صفر در نیمه اول جیغ و داد داور یا موسیقی محلی؛ مردم کدام را بیشتر می‌پسندند؟ سرپرست وزارت دفاع: برخی بمب‌ها به صورت اختصاصی برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود شنیده شدن صدای چند انفجار در حلب سینا خلیلی قهرمان جهان شد؛ نخستین طلای کشتی آزاد جوانان ایران پزشکیان: صرفه‌جویی بنزین از دولتی‌ها شروع شود/ضرورت برنامه‌ریزی برای مصرف ماشین‌های دولتی پرسپولیس با شروع‌های طوفانی می‌آید؛ نکونام طلسم ۱۳۰۵ روزه را می‌شکند؟