فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۷۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۱۸-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۷۲۴۵
انتشار: ۱۹:۱۲ - ۱۸-۰۷-۱۴۰۰

محسن منصوری استاندار تهران شد

محسن منصوری استاندار تهران شد
منصوری متولد خرداد ۱۳۶۳ در شهرستان ورامین و دارای مدرک کارشناسی مکانیک (گرایش ساخت و تولید) از دانشگاه شهید رجایی تهران و کارشناسی ارشد مدیریتی آموزشی از دانشگاه تهران است.

اعضای دولت پس از بررسی سوابق و برنامه های محسن منصوری، وی را به عنوان استاندار تهران تعیین کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت؛ در جلسه بعدازظهر روز یکشنبه هیات دولت که به ریاست سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، استاندار منتخب تهران از هیات وزیران رأی اعتماد گرفت.

منصوری متولد خرداد ۱۳۶۳ در شهرستان ورامین و دارای مدرک کارشناسی مکانیک (گرایش ساخت و تولید) از دانشگاه شهید رجایی تهران و کارشناسی ارشد مدیریتی آموزشی از دانشگاه تهران است.

وی پیش از این عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، معاون بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره بنیاد علوی، مدیرعامل و عضو مؤسس و هیأت مدیره بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، مشاور نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان ورامین، مشاور استاندار تهران، معاون حوزه وزارتی وزارت آموزش و پرورش و مدیر دفتر همکاری های وزارت آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور بوده است.

هیات وزیران در ادامه، با توجه به نیاز وزارت آموزش و پرورش به استمرار خدمت مشمولان ماده (۶) اصلاحی آیین نامه اجرایی مربوط به قانون الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش، با اصلاح آیین نامه مذکور موافقت کرد.

بر این اساس، استمرار به كارگيري مشمولان موضوع آيين نامه یاد شده (شامل مربیان پیش دبستانی، حق التدریسان غیرمستمر، آموزشیاران و آموزش دهندگان مستمر نهضت سوادآموزی) كه نمره قبولي در آزمون داخلي را كسب نكنند، در صورت نياز وزارت آموزش و پرورش صرفاً در سال تحصيلي ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰، مجاز است.

ارسال به دوستان
captcha
تصویری از سه جوان درس‌خوان در دوران قاجار چرا زنان به خوبی مردان نمی‌خوابند؟ تفاوت خواب آنها در چیست؟ دیدگاه مردم ۳۶ کشور جهان نسبت به چین و ایالات متحده؛ کدام محبوب‌تر است؟(+اینفوگرافیک) مقایسه کولر اینورتر و غیر اینورتر؛ کدام یک برای شما مناسب‌تر است؟ فرار از گرما در زیباترین جاده ایران؛ جاده اسالم به خلخال کجاست؟ (+عکس) بزرگ‌ترین سازه سرپوشیده جهان، حتی عظیم‌تر از پنتاگون؛ پروژه ایلان ماسک نگاه‌ها را خیره می‌کند چرا درِ باک در تمام خودروها جای ثابتی ندارد؟ بمب فسفری چیست و چرا در برخی از جنگ‌ها از آن استفاده می‌کنند؟ طوفان ژئومغناطیسی چیست و چگونه ما را تهدید می‌کند؟ مردانی که کارشان دویدن دنبال کالسکۀ ناصرالدین شاه بود (عکس) ۷ برند بزرگ فناوری و لوازم خانگی که متعلق به بوش هستند الگوی ظاهری ساده‌ای که دوربین‌های نظارتی آمریکا را کور می‌کند؛ جنجال یک متخصص امنیتی نیوشا ضیغمی: ارتباطی در کار نبود فقط همدیگر را نگاه می کردیم نماینده مجلس: در غرب آسیا محور کشورهای اسلامی هستیم و باید در همه میدان‌ها ردپای خودمان را داشته باشیم انتقال پیام نخست‌وزیر و فرمانده ارتش پاکستان به پزشکیان