فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۷۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۱۸-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۷۲۷۳
انتشار: ۲۲:۵۹ - ۱۸-۰۷-۱۴۰۰

شرکت هفت تپه به شرکت صنایع جانبی واگذار شد

شرکت هفت تپه به شرکت صنایع جانبی واگذار شد
در جلسه ای به ریاست معاون اول رئیس جمهور نسبت به تعیین تکلیف شرکت کشت و صنعت هفت تپه اقدام شد و مدیریت این مجموعه عظیم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار گردید.

در جلسه ای به ریاست معاون اول رئیس جمهور نسبت به تعیین تکلیف شرکت کشت و صنعت هفت تپه اقدام شد و مدیریت این مجموعه عظیم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، در این نشست که امشب با حضور دکتر محمد مخبر و نیز دادستان کل کشور ، وزرای امور اقتصاد و دارایی ، صنعت ، معدن و تجارت ، جهاد کشاورزی ، تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، دادگستری ، معاون حقوقی رئیس جمهور، استاندار خوزستان و رئیس سازمان خصوصی سازی و مدیران عامل بانک های ذیربط برگزار شد ، با توجه به تخصص ، ارتباط و اهمیت شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ، مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه از طرف سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به این شرکت سپرده شد.

اعضا همچنین با تاکید بر شفاف شدن حساب ها ، بدهی و همچنین ارزش این شرکت در مدت ۳ ماه ، تسویه ارزش شرکت کشت و صنعت هفت تپه را تصویب کردند.

پرداخت تسهیلات جدید از سوی بانک های ملی و صادرات برای تسهیل امور شرکت هفت تپه و پرداخت معوقات به ویژه پرداخت حقوق پرسنل ، دستمزد کارگران و تامین هزینه های جاری آن و همچنین امهال بدهی های این شرکت از دیگر مصوبات مهم این جلسه بود.

ارسال به دوستان
نفتالی بنت: کابینه اسرائیل در برچیدن حماس و حزب‌الله شکست خورد تفسیر علی قلهکی از مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: دیگر کسی به آمریکا نمی‌خندد اعزام نیروهای هلال احمر به محل حادثه زلزله در بومهن شرکت خط لوله نفت: حادثه نشت نفت در لرستان، عمدی بود خطیب‌زاده: تهران آتش‌ بس موقت را نمی‌پذیرد و به‌دنبال پایان جامع جنگ در منطقه است سخنگوی کرملین: مسکو همچنان آماده پذیرش اورانیوم غنی شده از سوی ایران است مقام آمریکایی: واشنگتن انتظار دارد تیم ایران در جام جهانی آمریکا شرکت کند کشف اولین جاندار جهان که می تواند گذر عمر خود را متوقف کند صادق خرازی: همه باید از قالیباف حمایت کنیم/ اگر خیلی بیشتر از این‌ها خون بدهیم، یک وجب از خاک ایران را از دست نخواهیم داد گِل بگیرند!/ احمد زیدآبادی سیدصادق حسینی: سران قوا تغییر ساعت را مصوب کنند تا چراغ تولید روشن بماند قدردانی ترامپ از ایران برای بازگشایی تنگه هرمز  تنگه هرمز کامل باز شد جزئیات توافق احتمالی ایران و آمریکا / اکسیوس: اعلام زمان بعدی مذاکرات