۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۷۳۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۹-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۷۳۷۷
انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۹-۰۷-۱۴۰۰

نامه نمایندگان به رئیس بانک مرکزی درباره وام ازدواج

نامه نمایندگان به رئیس بانک مرکزی درباره وام ازدواج
‏به دلیل عدم همکاری بانک‌ها به رئیس بانک مرکزی نامه‌ نوشتیم. عملکرد بانک‌ها در این‌باره از جمله تعداد و نحوه اعطای این وام‌ها، باید شفاف به مردم گزارش شود.

جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس بانک مرکزی خواستار ارائه گزارشی درباره نحوه اختصاص تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج شدند.

به گزارش ایسنا،‌ متن نامه جمعی از نمایندگان به صالح‌آبادی رئیس بانک مرکزی به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر صالح آبادی

رئیس کل محترم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام

همانطور که مستحضرید در بند ۲ تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۰ کلیه بانک‌های عامل موظف به ارائه اطلاعات پرداخت وام ازدواج از جمله تعداد تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج پرداختی و تعداد افراد در نوبت دریافت این تسهیلات به صورت عمومی و ماهانه شده‌اند اما با گذشت حدود ۶ ماه از ابلاغ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ هنوز این آمار به مردم و حتی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ارائه نشده است. بنابراین مقتضی است در اسرع وقت گزارش جامع و کاملی از پرداخت تسهیلات ازدواج تهیه شده و در اختیار نمایندگان و عموم مردم قرار گیرد.

همچنین در قانون بودجه ۱۴۰۰ بانک‌ها موظف شده‌اند به جهت ضمانت باید یکی از سه مورد اعتبارسنجی، یا یک ضامن و سفته و یا سهم فرد از حساب یارانه‌ هدفمندی ذکر شده در قانون را به کار گیرند اما گزارش‌های واصله از متقاضیانی که جهت تکمیل مدارک به بانک مراجعه کرده‌اند بیانگر آن است که بانک‌ها با مانع‌تراشی و درخواست‌های فرای قانون جهت ضمانت، برای متقاضیان مشکل ایجاد کرده‌اند. خواهشمند است اقدام لازم جهت رفع این مشکل نیز صورت گیرد.»

در همین رابطه محسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت: «در قانون بودجه۱۴۰۰ تصویب کرده بودیم که ⁧‫وام ازدواج‬⁩ از طریق اعتبارسنجی حساب بانکی یا ۱ ضامن یا سهم فرد از حساب یارانه داده شود.

‏به دلیل عدم همکاری بانک‌ها به رئیس بانک مرکزی نامه‌ نوشتیم.

عملکرد بانک‌ها در این‌باره از جمله تعداد و نحوه اعطای این وام‌ها، باید شفاف به مردم گزارش شود.»

ارسال به دوستان
مغز ما با این «ترفند» از هوش مصنوعی جلو می‌زند چرا لوگو اپل سال‌ها برعکس بود؟ داستانی که احتمالا نمی‌دانستید نقش شکلات تلخ در کُند کردن روند پیری پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم رویایت را به خاطر برادر احمقت خراب نکن! می‌خندیدند، تحقیر می‌کردند و اخراجم را می‌خواستند؛ شکایت جنجالی کارمند رئال عذرخواهی سرمربی رئال مادرید از این جوان