۲۸ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳
کد خبر ۸۰۷۵۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۲۰-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۷۵۱۳
انتشار: ۲۳:۳۶ - ۲۰-۰۷-۱۴۰۰
اطلاع رسانی تبلیغی،

دیانی: کره ای ها 80 درصد بازار ایران را داشتند، ولی ایران را رها کردند و رفتند!

دیانی با اشاره به بحث انحصاری که پس از دستور رئیس جمهور مطرح شده؛ گفت: حدود 20درصد سهم بازار ایران در اختیار گروه انتخاب است

به رسم هر ساله، گروه صنعتی انتخاب میزبان خبرنگاران و اصحاب رسانه بود تا علاوه بر بازدید از خط های تولیدی این گروه صنعتی فعال در حوزه لوازم خانگی، مدیرعامل این گروه صنعتی پاسخگوی سوالات خبرنگاران نیز باشد.

انتخاب

به گزارش عصرایران، به گفته مسئولان گروه انتخاب، این مجتمع صنعتی بزرگترین مجتمع تولید کننده لوازم خانگی ایران است و محصولات برندهای دوو، تکنو، اسنوا، حایر و بوست را تولید می کند و فعلا عمده این لوازم خانگی شامل یخچال، تلویزیون، ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی، جارو برقی، اتو و اجاق گاز می باشد.

خبرنگاران در این بازدید گروهی از خط های تولید این گروه صنعتی بازدید کردند که تصاویر زیر مربوط به این بازدیداست.

خط تولید تلویزیون

خط تولید یخچال فریزر و سایر قطعات لوازم خانگی کشور
کال سنتر مجموعه انتخاب
 
عمده قطعات لوازم خانگی تولیدی این مجتمع تولیدی در شرکت های تابعه و شرکت های ایرانی دیگر تولید می شود.
 
در پایان این بازدید محمدرضا دیانی، مدیرعامل گروه توسعه سرمایه گذاری انتخاب با حضور در میان خبرنگاران در نشست خبری پاسخگوی سوالات آن ها بود.

این بازدید خبرنگاران و نشست خبری مدیر عامل گروه انتخاب پس از نامه نگاری تولیدکننده های لوازم خانگی ایران و دستور رهبر انقلاب و رییس جمهور مبنی بر ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره ای به ایران بسیار حائز اهمیت است.

محمدرضا دیانی، مدیرعامل انتخاب با اشاره به اخبار و حواشی منتشره پس از دستور رئیس جمهور درباره واردات لوازم خانگی کره ای گفت: پس از خروج آمریکا از برجام، خود کره ای ها با اینکه 80 درصد بازار ایران را در اختیار داشتند، ایران را رها کرده  و رفتند، در آن زمان قطعه و خدمات این شرکت ها وجود نداشتند، ولی ما تولید کننده های داخلی مصرف کننده ها رو رها نکردیم، ما شبانه روزی کار کردیم تا محصول وارد بازار کنیم.

وی افزود: من از شرکت سامسونگ کمپرسور خریداری کردم و قرار شد که به چین برود و از آنجا وارد ایران شود، در مسیر متوجه شدند اجناس برای ایران است، بار توقیف شد و به کره بازگشت. در این شرایط سخت ما کارخانه های ایرانی آمدیم و تولید کردیم و نگذاشتم بازار بهم ریخته و بحران  به وجود بیاید.

دیانی ادامه داد: ما تولید کننده های ایرانی، افزایش تولید داده و شغل ایجاد کردیم، خارجی ها  انحصار ایجاد کرده بودند نه ما، این تعریف «انحصار» درست نیست. تولیدکننده های ایرانی از فرصت استفاده کردند و توانستند سهمی از بازار بگیرند، آن هم بازاری که کره ای ها و خارجی ها رها کرده و مصرف کننده ایرانی را تنها گذاشته بودند.

مدیرعامل گروه انتخاب با اشاره به بازار ایران گفت: طبق آمار مرکز تحقیقات ما، اکنون ال جی ۱۶ درصد، سامسونگ ۱۷ درصد
و سونی ۷ درصد بازار ایران را در اختیار دارد و واردکننده ها با مجوز مناطق مرزی، پیله وری و مسافری، به صورت دانه ای محصولات رو وارد کشور می‌کنند که با مجوزی که صادر شده هم اکنون به صورت تجمیعی نیز اقدام به واردات محصولات خود به ایران می کنند. رقیب ما همین الان که ممنوع است، به صورت تجمیعی پیله وری در حال واردات مجاز و غیرمجاز اجناس است.

دیانی افزود: در حالی به ما تولیدکننده های ایرانی رانتی می گویند که ما نه برق مجانی می گیرم، نه گاز ارزانی دریافت می کنیم، نه مجوز خاصی داریم که به دیگری نداده باشند، نه وام ارزان قیمتی تخصیص دادند، نه یارانه خاصی به ما تعلق گرفته، در بازاری که 500 تولید کننده وجود دارد، هیچ انحصار یا رانتی وجود ندارد.

ما ورق فولاد را به صورت آزاد در بورس می خریم، در حالی که اگر ما ورق وارد کنیم ۵ تا ۸ درصد، هزینه ورق ها ارزان تر می شود، در مورد صنایع پلیمیری هم همین طور، ما پارسال ۴۰ درصد مواد اولیه را از بازار آزاد تهیه کردیم؛ این چه رانتی است که ما این گونه متحمل هزینه های مازاد می شویم.

مدیرعامل انتخاب گفت: ما زنجیره دانش خلق کردیم و تحریم ها را بی اثر کردیم، در همه کشور های دنیا مثل آلمان، کره، ژاپن به صنعت لوازم‌ خانگی شان بها داده می شود چون باعث رشد صنعت کشور می شوند چون صنعت لوازم خانگی مادر بسیاری از صنایع است.

ما تولید کننده های ایرانی در این فضای تحریمی باعث فعالیت مجدد بسیاری از صنایع دیگر شدیم، مثل صنایع پلیمر کشور، که ما به دلیل تحریم ها با همفکری شرکت های متخصص ایرانی باعث شدیم این شرکت ها، محصولات پلیمری جدید تولید کنند، همین طور در صنعت آلومینیوم، صنعت مس، قطعه سازی، نرم افزار، الکترونیک و … مثلا ما الان با حدود ۳ هزار پیمانکار و بیش از ۵۰ شرکت دانش بنیان طرف قرارداد هستیم که برای ما قطعه و فن آوری تولید می کنند.

دیانی ادامه داد: ما همین الان مشکلات ارزی داریم، ماشین آلات وارد کردیم و نمی توانیم آن ها را ترخیص کنیم، این اقدام‌ دولت (منع واردات محصولات کره ای) فقط هم برای تولید کنندگان لوازم خانگی نیست، برای همه صنایع است که البته دلیلش مشکلات ارزی هستش که دولت می‌خواهد مصرف ارز را کاهش دهد و مشکلات ارزی کشور را حل کند.

دیانی در پاسخ به این سوال که چند درصد سهم بازار در اختیار گروه انتخاب است گفت: حدود 20درصد سهم بازار ایران در اختیار گروه انتخاب است.

 درپایان این نشست خبری، دیانی مدیرعامل گروه انتخاب از SLA (توافقنامه سطح خدمات) این مجتمع تولیدی لوازم خانگی رونمایی و ذیل آن را امضا کرد.

وی در این رونمایی گفت: پس از چدین ماه برنامه ریزی، تصمیم گرفته ایم دیگر به مردم محصول نفروشیم، بلکه تعهد بفروشیم، برای اولین بار در کشور یک قرارداد تعهدنامه خدمات و سطح خدمات به مردم ارائه می کنیم، با تلاش های همکارانم بسترهای این خدمات نیز فراهم شده است.

ارسال به دوستان
مجسمه شکری (عکس) حمید دباشی، استاد دانشگاه کلمبیا: اعراب، ایرانیان، مسلمانان، مردم آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین موجودیت واقعی برای فیلسوفان اروپایی ندارند/ نگاهی به فیلسوف برجسته‌ی اروپایی یورگن ‌هابرماس بیندازید که از کشتار فلسطینیان توسط اسرائیل حمایت کرد محمدرضا رستمی به مدال نقره رسید معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: آزمون های شبه نهایی از ۹۰ درصد محتوای برنامه و کتاب درسی است جمع آوری و طرد ۸۰۰۰ اتباع غیرمجاز از تفرجگاه‌های استان تهران احضار بازیکن استقلال به کمیته های اخلاق و انضباطی ترامپ بار دیگر دادگاهی شد مکالمه تلفنی روسای جمهور ایران و روسیه درباره عملیات «وعده صادق» پلیس: فوت به دلیل حجاب در ساختمان وزرا کذب است مرکز پژوهش‌های هسته‌ای «دیمونا» اسرائیل هک شد تصادف و آتش‌سوزی خودرو با ۴ فوتی و ۲ مجروح در جهرم رئیسی: صهیونیست ها خطا کنند، معنای پاسخ واقعی ایران را خواهند دید آغاز انتخاب رشته مجازین آزمون دکتری از شنبه چهره الیزابت داعشی سریال پایتخت بعد از 6 سال (عکس) کشف ۳۰۰ کیلوگرم گوشت قاچاق بوفالو
وبگردی
#videojsscript