فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۷۶۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۰-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۷۶۱۶
انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۰-۰۷-۱۴۰۰

صدوراینترنتی معافیت تحصیلی دانشجویان داخل کشور

صدوراینترنتی معافیت تحصیلی دانشجویان داخل کشور
در راستای هوشمندسازی خدمات سازمان و کاهش مراجعات حضوری مشمولان ،با تلاش های صورت گرفته امکان صدوراینترنتی معافیت تحصیلی دانشجویان داخل کشور فراهم شده است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی از صدوراینترنتی معافیت تحصیلی دانشجویان داخل کشور خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار تقی مهری اظهارکرد: در راستای هوشمندسازی خدمات سازمان و کاهش مراجعات حضوری مشمولان ،با تلاش های صورت گرفته امکان صدوراینترنتی معافیت تحصیلی دانشجویان داخل کشور فراهم شده است.

وی با تاکید براینکه شرط اصلی بهره مندی از معافیت تحصیلی ،نداشتن غیبت سربازی است، گفت:کلیه پذیرفته شدگان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور ،می توانندپس از دریافت کدسخا از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) و با ورود به پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی  www.vazifeh.police.ir  و انتخاب درگاه خدمات الکترونیک برای ثبت درخواست معافیت تحصیلی خود اقدام کنند.

سردارمهری گفت: برای راهنمایی بیشترمشمولان در فرآیند صدور اینترنتی معافیت تحصیلی ،موشن گرافی این موضوع در پایگاه اطلاع رسانی سازمان وکانال های آن بارگذاری و قابل بهره برداری است.

بنابر اعلام سایت پلیس، وی با بیان اینکه سربازان حین خدمت در صورت قبولی در مقطع تحصیلی کارشناسی و بالاتر از خدمت ترخیص می شوند ،افزود: کارکنان وظیفه نیز می توانند به صورت اینترنتی نسبت به ثبت درخواست خود اقدام و پس از تایید مجوز ثبت نام توسط دانشگاه ، نسبت به طی مراحل ترخیص از خدمت از طریق معاونت های وظیفه عمومی سراسر کشوراقدام کنند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
زلزله در تهران علم‌الهدی: با این قدرتی که داریم نباید به آمریکا امتیاز بدهیم محسنی اژه ای: آنچه در لبنان حادث شد، فقط ‌و فقط به برکت مقاومت بود حزب‌الله لبنان: دستمان روی ماشه است امام جمعه تبریز: دور جدید مذاکرات متمایز بوده و دست ما روی ماشه است زیدآبادی: درِ پارلمان اروپا را گِل بگیرید! خطیب‌زاده: آتش‌بس موقت را نمی‌پذیریم نماینده مجلس: آسیب به 50 هواپیمای کشور در جنگ / حمله مستقیم به 10 هواپیما قوه قضاییه: ساغر غلامی حکم اعدام ندارد پولیتیکو: ترامپ آماده امتیاز دادن به ایرانی‌هاست چرا جایگزین‌های بومی نتوانستند مرهمی بر زخم قطعی اینترنت شوند؟ تشکر سیداحمد خاتمی از تیم مذاکره کننده ایرانی: تا دیدند که آمریکا زیاده‌خواهی می‌کند، میز مذاکره را ترک کردند همه شبکه‌های صداوسیما نباید جنگی شوند / انتقاد از بزرگنمایی در اخبار توانمندی کشور نماینده مجلس: محاصره دریایی آمریکا نقض آتش‌بس است/ امیدی به مذاکره با آمریکا وجود ندارد نتانیاهو نشست روز یکشنبه کابینه را لغو کرد