۲۲ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۸۱۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۴-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۸۱۶۴
انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۴-۰۷-۱۴۰۰

خانه کارگر: کرونا ۹۰۰ هزار کارگر را در کشور بیکار کرد

خانه کارگر: کرونا ۹۰۰ هزار کارگر را در کشور بیکار کرد
خانه کارگر ایران در راستای حقوق کارگران علاوه بر پیگیری مطالبات آنان، تعهداتی دارد که ارایه آموزش های لازم از جمله آنهاست.

معاون دبیرکل خانه کارگر ایران گفت: شیوع ویروس کرونا موجب از بین رفتن کسب و کار ۹۰۰ هزار کارگر در کشور شده است.

حسن صادقی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این تعداد کارگر در این ایام از مزایای بیمه بیکاری برخوردار شده اند، اظهار داشت: خانه کارگر ایران در راستای حقوق کارگران علاوه بر پیگیری مطالبات آنان، تعهداتی دارد که ارایه آموزش های لازم از جمله آنهاست.

وی با بیان اینکه آموزش‌های کوتاه مدت‌ در ده‌ها رشته برای اعضا برگزار می‌شود، افزود: سال گذشته مدت‌ این آموزش‌ها ۲۴۰ هزار نفر ساعت بود و امسال هم با توجه به شرایط کرونایی در بستر فضای مجازی ۱۹۵ هزار نفر ساعت ثبت شده است.

معاون دبیرکل خانه کارگر ایران با بیان اینکه به علت استقبال اعضا، برگزاری دوره‌های آموزشی ادامه دارد، اظهار داشت: آموزش‌های مجازی کیفیت آموزش حضوری را ندارد و دوره‌های عملی هم به تاخیر افتاده و در کنار آموزش‌های کوتاه مدت، در دانشگاه علمی کاربردی شهرهای قزوین، خرمدره و رفسنجان تحصیل اعضا در مقطع کاردانی رایگان است و حتی فرزندان اعضای خانه نیز مشمول تخفیف می‌شوند.

معاون دبیرکل خانه کارگر ایران در رابطه با واکسیناسیون کارگران هم گفت: خانه کارگر ایران در این راستا به کمک دولت شتافته و روزانه ۸۰۰ نفر از کارگران صنوف مختلف در خانه کارگر تهران واکسینه می‌شوند.

صادقی، با بیان اینکه این روند همچنان ادامه دارد، افزود: همچنین اکیپ‌هایی با استقرار در مترو و جاهای دیگر کارگران را واکسینه می‌کنند.

به گزارش ایرنا، ۲ میلیون ۳۳۵ هزار نفر به صورت غیراجباری (آزاد) عضو خانه کارگر ایران هستند.

معاون دبیرکل خانه کارگر ایران به‌منظور افتتاح دفتر نمایندگی خانه کارگر آذربایجان غربی به میاندوآب‌ سفر کرده است ؛ با افتتاح نمایندگی خانه کارگر میاندوآب تعداد این خانه‌ها به ۶۵ شعبه و دفتر نمایندگی در سراسر کشور رسید.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
پیکر حمید هیراد به خانه ابدی بدرقه شد هشدار کمیسیون ملی یونسکو در ایران درباره آسیب آثار تاریخی در جنگ / محکومیت حمله به مدرسه میناب، کاخ گلستان، مدارس و میراث فرهنگی سخنگوی وزارت خارجه: احتمال دارد در روزهای آینده با عملیات "پرچم دروغین" مواجه شویم احمد خاتمی در نماز جمعه تهران: تا آمریکا و رژیم صهیونی هستند بشریت روی آرامش نخواهد دید علی لاریجانی: عقل ترامپ نمی‌رسد/ دشمن کم آورده است قطعنامه راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس/ خاورمیانه «مقاوم» شد حمله به بیش از ۲۰ بیمارستان و مرکز درمانی تاکنون آسیب موج انفجارهای حملات اخیر به برج آزادی تهران تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی برود یا نه؟ (نظرسنجی) علی لاریجانی در راهپیمایی روز قدس (عکس) حمله موشکی به یک منزل مسکونی در شهر قدس/ ۲ کودک شهید شدند گفتگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور هند محمد مهاجری: ایران کشوری مردم‌سالار است/ جنگ ترامپ با مردم است پرواز جنگنده‌ها و چند انفجار در تهران و کرج استانداری تهران: مردم برای ثبت خسارت ساختمان‌ها به فرمانداری ها مراجعه کنند
نظرسنجی
پیشنهاد شما درباره حضور یا عدم حضور تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۲۶ ؟