فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۸۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۲۹-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۸۹۵۹
انتشار: ۱۱:۵۶ - ۲۹-۰۷-۱۴۰۰

قهرمان فرهادی نماینده سینمای ایران در اسکار شد

قهرمان فرهادی نماینده سینمای ایران در اسکار شد
هیأت معرفی نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار و پس از رأی‌گیری و تجمیع نظرات، از میان ۳ فیلم «دشت خاموش»، «بندربند» و «قهرمان»، فیلم «قهرمان» به کارگردانی «اصغر فرهادی» به عنوان گزینه نهایی انتخاب شد و با امضای اعضای این هیأت، به عنوان نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار سال ۲۰۲۲ معرفی خواهد شد.

هیأت معرفی نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار، فیلم «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی را به عنوان نماینده سینمای ایران برای معرفی به آکادمی اسکار ۲۰۲۲ انتخاب کردند.

به گزارش عصر ایران به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، رائد فریدزاده دبیر و سخنگوی هیأت معرفی فیلم ایرانی به اسکار گفت: کار این هیأت با توجه به تغییر قوانین اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان و تغییر مهلت زمانی شرکت در ادوار اخیر به دلیل شیوع ویروس کووید۱۹، با بررسی ۴۴ فیلم اکران شده ایرانی آغاز شد و سپس اعضای هیأت انتخاب به یک فهرست متشکل از ۳ فیلم رسیدند.

قهرمان فرهادی

به گفته فریدزاده، در ادامه هیأت معرفی نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار با بازخوانی مقررات به بازبینی و بررسی تخصصی فیلم‌ها پرداختند و پس از رأی‌گیری و تجمیع نظرات، از میان ۳ فیلم «دشت خاموش»، «بندربند» و «قهرمان»، فیلم «قهرمان» به کارگردانی «اصغر فرهادی» به عنوان گزینه نهایی انتخاب شد و با امضای اعضای این هیأت، به عنوان نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار سال ۲۰۲۲ معرفی خواهد شد.

قهرمان فرهادی

امسال هیأت معرفی فیلم ایرانی به فرهنگستان علوم و هنرهای سینمایی اسکار ۲۰۲۲ از هنرمندان پیشنهادی خانه سینما شامل محمدعلی نجفی (کارگردان و رئیس هیأت مدیره خانه سینما)، پریوش نظریه (بازیگر)، مهدی سجاده‌چی (فیلمنامه‌نویس)، محمدمهدی عسگرپور (کارگردان و دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر)، شادمهر راستین (فیلمنامه‌نویس)، فریدون جیرانی (فیلمنامه‌نویس و کارگردان)، رسول صدرعاملی (تهیه‌کننده و کارگردان) و رامین حیدری فاروقی (کارگردان)  و رائد فریدزاده (دبیر شورای بین‌الملل ومعاون بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی) تشکیل شد.

ارسال به دوستان
وزیر خارجه اسبق آمریکا: پول زمان شاه را به ایران بازگرداندیم رسانه‌ عبری مدعی آماده شدن تل‌آویو علیه انصارالله یمن شد غول خرخاکی اقیانوس‌ها؛ موجودی به اندازه یک گربه که ماه‌ها غذا نمی‌خورد (+عکس) چرا بدن بعضی افراد به تمرین سریع پاسخ می‌دهد و بعضی دیگر نه؟ عروسی پرستاره تیلور سوئیفت؛ از حضور اف‌بی‌آی تا هزینه ۲۰ میلیون دلاری بررسی مشخصات فنی و ظاهری تویوتا سلسیور خاص (+عکس) منصوری لامبورگینی هوراکان استراتو را همه جا رو کرده است! (+عکس) اعطای یک جایزه هنری به کمدین آمریکایی در میان نبرد حقوقی با ترامپ حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به درخواست دولت در عراق انجام می‌شود وضعیت فعالیت کارگران در تعطیلات پیش رو تیراندازی در شمال آلمان با 5 قربانی لبنان: اولویت ما خروج اشغالگران است، نه امضای دیکته‌های آمریکایی وقتی خودرو با مختصات آرت دکو طراحی شود فقط 4 دستگاه در جهان (+تصاویر) شتاب بی‌سابقه قیمت نان؛ تهدیدی جدی برای معیشت خانوارها هیات منصفه دادگاه‌ مطبوعات «صادق زیبا کلام» را مجرم دانست
نظرسنجی
در مجموع چه نمره ای به عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی می دهید؟