فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۹۰۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۹-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۹۰۳۱
انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۹-۰۷-۱۴۰۰

کارگران هفت‌تپه بیمه تکمیلی می‌شوند

کارگران هفت‌تپه بیمه تکمیلی می‌شوند
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از فعال شدن بیمه تکمیلی و ارائه خدمات درمانی مناسب به کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه خبر داد.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از فعال شدن بیمه تکمیلی و ارائه خدمات درمانی مناسب به کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه خبر داد.

عبدعلی ناصری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: پس از واریز دو حقوق معوقه، به دنبال راه‌حل‌هایی هستیم تا شرایط زندگی کارگران هفت‌تپه بهبود یابد و در این راستا به منظور حفظ سلامت و کاهش هزینه‌های درمانی، کارگران هفت‌تپه و خانواده‌های آن‌ها از اول آذر ماه تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند.

وی از تصمیم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای رفع مشکل بیمه مهر و آبان کارگران هفت‌تپه قدردانی کرد و گفت: از آذر ماه جاری حق بیمه تامین اجتماعی کارگران همزمان با سایر کشت و صنعت‌ها پرداخت می‌شود و تحت پوشش بیمه تکمیلی نیز قرار می‌گیرند.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در ادامه از تمهیدات این شرکت برای رفاه بیشتر کارگران هفت‌تپه خبر داد و گفت که مسائل و مشکلات کارگران هفت‌تپه مانند سایر کشت و صنعت‌های نیشکری در اولویت است و برای بهبود وضعیت موجود تلاش می‌کنیم.

وی افزود: با پرداخت حقوق‌های معوقه، همت کارگران این مجموعه صنعتی برای بازگشت به شرایط تولید دو چندان شده و بازسازی قطعات فرسوده، تمیزکاری و تعمیر دستگاه‌ها گام به گام در حال پیشرفت است.

ناصری خاطر نشان ساخت: با همدلی ایجاد شده در بین همه مسئولان برای رفع مشکلات قدیمی‌‌ترین واحد نیشکری ایران، با همت و تلاش کارگران این مجموعه، بار دیگر شاهد رونق تولید و شکوفایی آن خواهیم بود.

ارسال به دوستان
captcha
قیمت رسمی موسو گرند خان اعلام شد واکنش خانه تئاتر به طرح مقابله با نفوذ مجلس: این رویکرد در جهت همدلی نیست ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ در مجلس / ماده 2: «سامانه نظارت بر ارتباطات خارجی» تصویب شد کیفیت هوای ۴ شهر خوزستان «قرمز» و «نارنجی» شد اعلام ساعت کاری ادارات تا ۱۵ شهریور ثبت ۵۹ زمین‌لرزه در کشور طی هفته منتهی به ۳۰ مرداد/ خراسان رضوی در صدر تعطیلی چند پمپ بنزین در تهران / صف طولانی مقابل تعدادی از پمپ بنزین / شرکت پخش: افزایش مصرف به دلیل شایعات گیشه «اسپایدرمن» در آستانه غرق کردن «تایتانیک» سقوط تاریخی نرخ باروری؛ جهان در آستانه عبور از سطح جایگزینی از جهان بینی تا پوست تخمه: در زندگی مشترک درباره کدام یک حرف بزنیم؟ خشم جمعی از جوانمرگی بازیگران در هالیوود؛ از کودکان بازیگر محافظت شود تغییر نام یک خیابان در تهران به اسم اکبر عبدی تایید حکم اخراج ۶ دانشجوی «شریف» / تشکیل پرونده برای ۱۱۵ دانشجو به دلیل حوادث دی ماه شودر با سبدی گسترده تر در نمایشگاه صنعت ساختمان ۱۴۰۵ پاسخ چین به جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران: همکاری ما با ایران نباید مختل شود