فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۹۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۰۳-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۰۹۵۸۴
انتشار: ۱۹:۱۲ - ۰۳-۰۸-۱۴۰۰

هواشناسی بوشهر: خلیج‌فارس تا سه شنبه مواج است

هواشناسی بوشهر: خلیج‌فارس تا سه شنبه مواج است
معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: امروز و فردا با وزش بادهای شمال غربی خلیج‌فارس به تناوب مواج و متلاطم است.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: امروز و فردا با وزش بادهای شمال غربی خلیج‌فارس به تناوب مواج و متلاطم است.

به گزارش ایرنا، زهرا راستگو روز دوشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: با این شرایط اختلال موقت در ترددها و فعالیت‌های دریایی خلیج فارس پیش‌بینی شده و دریانوردان باید آمادگی لازم را برای رویارویی با خطرات احتمالی داشته و از ترددهای دریایی غیرضروری خودداری کنند.

وی بیان کرد: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان بوشهر صاف همراه با غبار محلی و در برخی ساعت‌ها با وزش باد پیش ‎بینی شده است.

راستگو ادامه داد: در این مدت جهت وزش باد بیشتر شمال غربی تا شمال شرقی با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت و در ساعت‌هایی از بعد از ظهر تا شب در قسمت‌های مرکزی و جنوبی ۱۲ تا ۳۸ گاهی تا ۴۲ کیلومتر در ساعت و در فراساحل جنوبی ۱۴ تا ۴۴ گاهی تا ۵۴ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

وی عنوان کرد: در ۲۴ ساعت آینده ارتفاع موج دریا در خلیج فارس ۹۰ تا ۱۲۰ و در فراساحل ۱۵۰ سانتیمتر و در ساعت‌هایی از بعد از ظهر تا شب در سواحل جنوبی ۹۰ تا ۱۵۰ و در فراساحل ۱۸۰ سانتیمتر پیش‌بینی شده است.

راستگو افزود: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ساعت ۲۲: ۰۵، مد اول ۱۱:۰۵، جزر دوم ۱۴:۵۵ و مد دوم ۲۲:۱۵ خواهد بود.

وی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته کنگان با ۳۷ و بندر امام حسن با ۱۷ درجه به ترتیب بیشترین و کمترین دما را در استان بوشهر داشتند.

ارسال به دوستان
مترو و اتوبوس از فردا پولی شد آیا کارتون سیمپسون ها واقعاً آینده را پیشگویی می کند؟ جشن ازدواج زوج‌های جان‌فدا در تجمع میدان امام حسین تهران (عکس) نقش کلیدی ترکمنستان در آینده هاب گازی ایران رحمانی فضلی: پکن در قبال ایران وارد تقابل مستقیم نمی‌شود/چین در میانجی‌گری اسلام‌آباد نقش کلیدی دارد آخرین وضعیت سلامتی رابعه مدنی بازیگر ۱ روز بلیت رایگان سینما همزمان با روز ملی جمعیت ؛ چه کسانی شامل آن می‌شوند؟ قدرتمندترین ماشین های هیدرولیکی جهان؛ 6 غول بی رقیب صنعت سنگین (تصویری) دیدنی های امروز؛ از آغاز ناآرامی های جهانی قیمت سوخت تا جشن روز استقلال سومالی لند بازگشایی مرز ایران-آذربایجان برای واردات خودرو تجربه سارا کنعانی نویسنده‌ از سرپرستی نوزاد قربانی جنگ (+عکس) تخم مرغ: 400 / مرغ: 450 نرخ شهرنشینی در ایران ۷۶ درصد است توقف ۲۰ روزه کامیون‌ها در مرز بازرگان/خسارت ماهانه ۱۰ میلیون دلار کاهش 40 درصدی قیمت برخی اقلام پلاستیکی در بازار