۰۷ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۹۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۰۴-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۰۹۷۸۹
انتشار: ۱۹:۴۷ - ۰۴-۰۸-۱۴۰۰

پاسخ ایران به ادعاهای امارات و بحرین درباره جزایر ایرانی: بخش جدایی ناپذیر از قلمرو ایران بوده/ هرگونه ادعایی برخلاف این واقعیت بطور مطلق رد می شود

پاسخ ایران به ادعاهای امارات و بحرین درباره جزایر ایرانی: بخش جدایی ناپذیر از قلمرو ایران بوده/ هرگونه ادعایی برخلاف این واقعیت بطور مطلق رد می شود
نهیات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران ادعاهای امارات و بحرین در سازمان ملل درباره جزایر سه گانه ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک قاطعانه را رد کرد و قاطعانه پاسخ داد.

نهیات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران ادعاهای امارات و بحرین در سازمان ملل درباره جزایر سه گانه ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک قاطعانه را رد کرد و قاطعانه پاسخ داد.

به گزارش ایرنا، نماینده جمهوری اسلامی ایران در کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل در پاسخ به ادعاهای ارضی نماینده امارات متحده عربی و بحرین درباره جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، بر موضع پایدار و اصولی ایران که وجود چنین اختلافی را بین ایران و امارات به رسمیت نمی شناسد، تاکید کرد.

دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل اظهار داشت: سه جزیره ایرانی یاد شده بخش جدایی ناپذیر از قلمرو ایران بوده و بنابر این هرگونه ادعایی برخلاف این واقعیت بطور مطلق رد می شود.

نماینده جمهوری اسلامی ایران در کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل در ادامه این نشست، ادعای بی اساس امارات را مداخله در امور داخلی ایران و برخلاف اصل عدم مداخله در امور داخلی کشورها و مصرح در منشور ملل متحد دانست.

این دیپلمات ایران در سازمان ملل با غیر مرتبط دانستن موضوع یاد شده با دستور کار کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به این نکته که نماینده امارات متحده عربی از دستورکار موجود برای پیشبرد منافع سیاسی محدود خود در منطقه خلیج فارس سوء استفاده می کند، از امارات خواست نسبت به حسن همجواری و احترام به حقوق بین الملل پایبند باشد.

نماینده ایران در این نشست در عین حال بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تداوم گفت و گوهای دوجانبه با امارات برای رفع هرگونه سوء تفاهم در این خصوص تاکید کرد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
بهرام بیضایی ؛ باید ایران می‌ماند یا بهتر که رفت؟ مقایسه بمب‌افکن‌های پنهانکار B-21 Raider و B-2 Spirit از نظر قیمت، قدرت و برد(+عکس) کشورهای جهان با برترین سیستم حمل‌ونقل عمومی طرز دم کردن قهوه ترک روی گاز، موکاپات و قهوه جوش ؛ آموزش اصولی و حرفه‌ای روستای درک؛ مقصدی بکر و کم‌نظیر برای گردشگری زمستانی (+عکس) ۱۰ کشوری که بیشترین صادرات کالاهای مرتبط با تزئینات کریسمس را دارند نگاهی به برجسته‌ترین فناوری‌های نظامی سال ۲۰۲۵ (+عکس) سردترین بیابان‌های جهان کجاست؟ (+ عکس) ایران یکی از 100 شخصیت قرن اخیرش را از دست داد نورا هاشمی: من قصد جراحی بینی نداشتم به خاطر اصرار پدرم این کار را کردم از زخم‌های ناپیدا تا بیداری آگاهی؛ قصه‌ای از خشونت خانگی/  مگه برای کسی مهم بودم؟ بیانیه مشترک ایران و کشورهای عربی-اسلامی درباره به رسمیت شناختن «سومالی‌لند» توسط اسرائیل مرگ دستکم 1900 آمریکایی در پی ابتلا به آنفلوآنزا شمارش معکوس برای آغاز مأموریت سه ماهواره ایرانی پوتین: اوکراین برای پایان درگیری نظامی از طریق مسالمت‌آمیز عجله‌ای ندارد
نظرسنجی
قوانین کنونی ازدواج و طلاق در ایران ...