فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۱۰۰۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۱۲-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۱۰۰۵
انتشار: ۱۴:۰۹ - ۱۲-۰۸-۱۴۰۰

اتفاق عجیب در خرم‌آباد/ قهرمان پارالمپیک: خیابان خراب شده، خانه نشین شده‌ام

اتفاق عجیب در خرم‌آباد/ قهرمان پارالمپیک: خیابان خراب شده، خانه نشین شده‌ام
من اگر هر استان دیگری بودم مجسمه ام را می ساختند ولی در شهر خودم به من توجه نمی شود.
مرد طلایی پارالمپیک بعد از وقفه‌ای چند روزه از امروز تمرین می‌کند.
 
به گزارش خبرآنلاین؛ حامد امیری موفق شد در رشته پرتاب نیزه قهرمان رقابت های پارالمپیک شود. او اما این روزها خانه نشین است و نمی تواند تمرین کند. امیری در این باره به خبرآنلاین می گوید: «متاسفانه خیابان محل ما را در خرم آباد خراب شده و در خانه مانده ام. 5 روز است نمی توانم تمرین کنم. شاید امروز به تمرین بروم ولی مجبورم برای رسیدن به خیابان اصلی مسافت طولانی سه کیلومتری را طی کنم.»
 
او در این باره توضیح می دهد: «متاسفانه معاونت شهرسازی و معماری شهر خرم آباد، خیابان محل ما را خراب کرده است. من هم با ویلچر هستم و نمی توانم رفت و آمد کند. از جلوی خانه ما تا خیابان اصلی 100 متر راه بود ولی حالا مجبورم یک مسافت طولانی را دور بزنم و به خیابان اصلی بروم. این شرایط برای من سخت است. حتی دیروز با استانداری استان کرمانشاه صحبت کردم و از آنها که در استان دیگری هستند خواهش کردم خیابان ما را آسفالت کنند چون در شهر خودمان که کاری نکردند.»
 
امیری اضافه می کند: «من اگر هر استان دیگری بودم مجسمه ام را می ساختند ولی در شهر خودم به من توجه نمی شود. موضوع خراب شدن خیابان محله مان هم پیچیده است. می گویند میراث فرهنگی دستور داده ولی من از مسئولان این سازمان پرسیدم گفتند در جریان نیستند. متاسفانه با این مشکل دست و پنجه نرم می کنم و از تمرینات مانده ام.»
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
مشخصات فنی موشک کی ان-30؛ غول بالستیک کره شمالی در دست روسیه (+عکس) پیشروی ارتش اسرائیل به خاک سوریه نوجوان خرم‌آبادی پس از احیای اولیه در استخر کارگران، جان باخت جزئیات حادثه هولناک جاده هراز؛ ۷ کشته و ۶ مصدوم در سقوط ون به دره محسن رضایی: حتما تجارب را در نبرد آینده به کار خواهیم گرفت/ ترامپ، اشتیاقی را درست کرده که خیلی‌ها دنبال بمب هسته‌ای هستند  ۲ هواپیمای آمریکایی بلغارستان را ترک کردند قطر به دلیل کاهش درآمد، بودجه دولتی خود را 30 درصد کاهش داد معاون شورای امنیت روسیه: به سمت پیروزی در عملیات ویژه در حال حرکتیم بازی نساجی و استقلال خوزستان تلویزیونی شد؛ پیگیری مدیرعامل جواب داد نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد امام جمعه کرمانشاه: هر ندایی که برای اختلاف میان امت اسلامی بلند شود، در مسیر اهداف دشمنان است ابوالفضل رحمانی در فینال کشتی آزاد جوانان جهان نقره گرفت جایگاه ایران؛ قله آرمانی یا دره جهنمی؟ یک گزارش جامع هفت خواسته پزشکان از رئیس‌جمهور چیست؟ ناظر ویژه داوری برای بازی‌های استقلال، سپاهان، تراکتور و پرسپولیس
نظرسنجی
با توجه به بحرانی شدن وضعیت بنزین در ایران، شما کدام روش را برای مدیریت آن بهتر یا کم ضررتر می دانید؟