فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۱۱۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۱۳-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۱۱۸۲
انتشار: ۱۶:۴۱ - ۱۳-۰۸-۱۴۰۰

برگزاری جشنواره پویش حرف و گفت

برگزاری جشنواره پویش حرف و گفت
شرکت در این جشنواره برای همه کارتونیست های حرفه ای و آماتور آزاد است و هنرمند حداکثر ۵ اثر می تواند ارسال کند. منتخبی از آثار در خانه هنرمندان ایران به نمایش گذاشته خواهد شد و همچنین، آثار راه یافته به نمایشگاه گواهی صندوق جمعیت ملل متحد دریافت خواهند کرد. علاقمندان می‌توانند تا پایان وقت روز 24 آبان 1400 در آثار خود را به جشنواره ارسال کنند

جشنواره کارتون پویش حرف و گفت در راستای رسیدن به اهداف پویش "حرف و گفت" که از یکم تا هفتم آذر برگزار خواهد شد، آثار کارتونیست‌ها را با موضوع مهارت گفت وگو به جای خشونت در خانواده دریافت می‌کند. در پویش حرف و گفت، و دربارۀ این مباحث و مهارتهایی که منجر به یک رابطه سالم خانوادگی میشود، صحبت می‌شود.

جمال رحمتی، دبیر جشنواره کارتون حرف و گفت در گفت‌وگو با عصر ایران در این باره گفت: «این جشنواره به سفارش صندوق جمعیت ملل متحد و توسط وزارت بهداشت برگزار می‌شود.  تعدادی از افرادی که فعالیت فرهنگی و پژوهشی داشتند، و همینطور افرادی که حوزه تخصصی‌شان خشونت خانگی و مهارت در گفت‌وگو است، گرد هم جمع شدند و این کمپین را عملیاتی می‌کنند.»‌

رحمتی افزود:«در حوزه کارتون و کاریکاتور چند سرفصل مشخص شده است. درباره سرفصل‌ها کارشناسان به جمع بندی رسیدند و در نهایت هفت روز مشخص شد و برای هر هفت روز شعاری تعیین شد. در جشنواره کارتون، برای این شعارها یک سری انیمیشن تهیه خواهد شد. در همین راستا جشنواره کاریکاتور موضوعاتی را با سرفصل مهارت گفت‌وگو به جای خشونت خانگی به به علاقمندان شرکت در این جشنواره ارائه می‌کند. ما سعی داریم به این طریق در مسیری که برای جامعه مفید است حرکت کنیم. موضوع این جشنواره مهارت در گفت‌وگو به جای خشونت در خانواده است.»

این کارتونیست در ادامه درباره شرکت در این جشنواره بیان داشت: «شرکت در این جشنواره برای همه کارتونیست های حرفه ای و آماتور آزاد است و هنرمند حداکثر ۵ اثر می تواند ارسال کند. منتخبی از آثار در خانه هنرمندان ایران به نمایش گذاشته خواهد شد و همچنین، آثار راه یافته به نمایشگاه گواهی صندوق جمعیت ملل متحد دریافت خواهند کرد. علاقمندان می‌توانند تا پایان وقت روز 24 آبان 1400 در آثار خود را به جشنواره ارسال کنند.»

دبیر جشنواره کارتون حرف و گفت درباره جوایز این جشنواره نیز تصریح کرد: « برای جایزه اول 10میلیون تومان به همراه لوح، جایزه دوم 6 میلیون تومان به همراه لوح، برای جایزه سوم 4 میلیون تومان همراه لوح در نظر گرفته شده، همچنین آثار باید با رزولوشن ۳۰۰ و ابعاد۳۰در۴۲ سانتی متر و با فرمتjpg به ایمیل دبیرخانه جشنواره ارسال شوند. فیروزه مظفری، اردشیر رستمی و جمال رحمتی داوری این آثار را برعهده خواهند داشت.»

رحمتی در پایان خاطرنشان کرد: « اهداف هر جشنواره‌ای می‌تواند مختلف باشد. معمولا وقتی یک جشنواره با موضوعات اینچنینی برگزار می‌شود قصد تاثیرگذاری در فرهنگ عامه دارد و می‌خواهد ایجاد دغدغه کند؛ تا از طرفی قانونگذاران هم به موضوع توجه کنند و در حمایت از این ایده قانون تصویب کنند و با دیدن آثار خلق شده در این حوزه به آن فکر کنند. حالا چقدر این دغدغه تاثیرگذار باشد بستگی به نحوه برگزاری آن جشنواره دارد.»

داوران این جشنواره هم فیروزه مظفری،اردشیر رستمی و جمال رحمتی هستند. »

ارسال به دوستان
چرا برق بورس انرژی مشتری ندارد؟ آیا هوم‌اسکول رقیب مدرسه می‌شود؟/ واکنش برخی خانواده‌ها به نارضایتی از نظام آموزشی معجزه یک اسپری بینی ساده؛ دانشمندان روند پیری مغز را معکوس کردند دلارهای بلوکه شده ایران کجا خرج می‌شود؟ توضیحات استاندار تهران درباره مسدودشدن تهران در مراسم تشییع رهبر/ اجرای محدودیت‌های ترافیکی در ۴ حلقه اطراف مراسم بقائی: همسایه، همسایه است؛ حتی اگر روزگار سخت شود دانشگاه تهران اطلاعیه داد هشدار نبیه بری: این توافق «دیکته» شده فتنه است! علائم لخته‌ خون در پا مغازۀ یک میوه‌فروش خوش‌سلیقه در شیراز؛ 100 سال قبل (عکس) قیافه باورنکردنی مصطفی زمانی / این تغییر چهره‌های دیدنی هنرمندان را ببینید (+عکس) فرقه‌ سیلیکون‌ولی؛ اسناد فاش‌شده از باشگاه مخفی «دیالوگ» و اعضای مشهورش چه می‌گویند؟ سالی قرمز برای بیت کوین رقم خورد مرد سرایدار: همسرم توقعات مالی بالا داشت و چون نتوانستم برآورده کنم اختلاف داشتیم/ سرانجام او را کشتم کلید توسعه اقتصادی در جیبِ سیاستمداران توسعه گرا
نظرسنجی
در مجموع چه نمره ای به عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی می دهید؟