فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۱۳۶۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۵-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۱۳۶۸
انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۵-۰۸-۱۴۰۰

یک فعال کارگری: ماجرای سیلی خوردن کارگر خدماتی هتل قابل پذیرش نیست/ دادستان با جدیت ورود کند/ به جامعه کارگری سیلی زده‌اند!

یک فعال کارگری: ماجرای سیلی خوردن کارگر خدماتی هتل قابل پذیرش نیست/ دادستان با جدیت ورود کند/ به جامعه کارگری سیلی زده‌اند!
درست است که امروز شرایط معیشتی جامعه کارگری ناگوار است اما این به آن معنا نیست که کارگران مقابل هر ظلم و بی‌احترامی سکوت کنند و چیزی نگویند

احسان سهرابی خواستار ورود جدی دادستان شیراز به ماجرای سیلی خوردن یک کارگر هتل شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در چند ساعت گذشته، کلیپی کوتاه از سیلی زدن به صورت یکی از کارگران یک هتل شیراز در حین انتقال بازیکنان تیم فوتبال استقلال تهران در میان ازدحام طرفداران این تیم به ساختمان این هتل در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که واکنش منفی بسیاری را در پی داشته است.

احسان سهرابی (فعال کارگری و رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان خراسان رضوی) در این رابطه می‌گوید: روایتی از پیامبر اسلام(ص) هست که ایشان می‌فرمایند عزت و شان مسلمان و مومن نزد خداوند بسیار بالاست و در این زمینه نیز روایات متعددی داریم که انسان باید همواره مومنین را مورد احترام قرار دهد و با تکریم با آن‌ها برخورد کند و در روایتی دیگر نیز از پیامبر اسلام(ص) هست که می‌فرمایند حرمت مومن از حرمت کعبه هم بالاتر است. حال با توجه با تاکیدی که معصومین(ع) در خصوص رفتارهای انسانها نسبت به یکدیگر دارند، دور از انتظار است یک مدیر که در حوزه گردشگری باید الزامات ابتدایی تکریم را رعایت نماید، اینچنین برخوردی با کارگر حوزه خدمات در حضور مردم انجام دهد.

او اضافه می‌کند: درست است که امروز شرایط معیشتی جامعه کارگری ناگوار است اما این به آن معنا نیست که کارگران مقابل هر ظلم و بی‌احترامی سکوت کنند و چیزی نگویند؛ لذا با تاکید می‌گویم، سیلی مذکور، سیلی به تمام جامعه کارگری است؛ لذا اینجانب به عنوان فعال کارگری کشور ضمن محکوم کردن اینگونه رفتارهای غیرانسانی ضمن حمایت از کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان فارس؛ تقاضای رسیدگی جنبه عمومی جرم توسط دادستان شیراز را دارم و از دادستان می‌خواهم با جدیت در این پرونده ورود کند.

این در حالیست که دادستان عمومی و انقلاب مرکز فارس در واکنش به این ماجرا گفته است: در صورت طرح شکایت توسط ذینفع، به جد موضوع را پیگیری می‌کنیم.

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان فارس نیز اعلام کرده است: شکوائیه‌ای علیه فردی که به صورت کارگر یک هتل سیلی زده به دادستانی شیراز ارسال می‌شود و باید عین همین رفتار در انظار عمومی با وی صورت گیرد، چون به جایگاه کارگران بی‌حرمتی شده است.

ارسال به دوستان
تسنیم: متن تفاهم‌نامه احتمالی میان ایران و آمریکا تا این لحظه قطعی نشده پسر ۲۰ ساله پدر، مادر و برادرش را به قتل رساند/ قاتل خودش را از کوه به پایین پرتاب کرد وزیر علوم: بازگشت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به دانشگاه‌ها از شنبه آینده بیانیه شورای اطلاع رسانی دولت درباره اتصال اینترنت/ انتقاد از کارشکنی صدا و‌ سیما قاضی آمریکایی از توقف فرمان ترامپ خودداری کرد بازدید سرپرست بانک صادرات ایران از کارخانه آسیب‌دیده از جنگ نماز جمعه تهران به امامت ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود سریال «ماه لالا» با مجری محبوب کودکان عرضه شد/یک فانتزی-خیال‌انگیز برای فرزندان ایران ادعای اکسیوس: به گفته مقامات، آمریکا و ایران به توافق رسیده‌اند، اما تأیید نهایی ترامپ باقی مانده وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکا خود دیدار می کند اسرائیل روابط خود با دفتر دبیرکل سازمان ملل را قطع کرد آمریکا ۲ شرکت هوایمایی ایران را تحریم کرد وزیر خزانه داری آمریکا: اخذ عوارض در تنگه هرمز را تحمل نخواهیم کرد اتحادیه اروپا تحریم‌ها علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی را تشدید کرد مذاکره کنندگان ایران و آمریکا به توافق رسیدند/ ترامپ : می خواهم چند روز فکر کنم