فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۲۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۲۰-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۲۲۹۰
انتشار: ۱۷:۴۵ - ۲۰-۰۸-۱۴۰۰

اصغر فرهادی بهترین کارگردان جوایز آسیاپاسیفیک شد

اصغر فرهادی بهترین کارگردان جوایز آسیاپاسیفیک شد
اصغر فرهادی برای فیلم «قهرمان» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی از جوایز سینمایی آسیاپاسیفیک در سال ۲۰۲۱ شد.

اصغر فرهادی برای فیلم «قهرمان» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی از جوایز سینمایی آسیاپاسیفیک در سال ۲۰۲۱ شد.

به گزارش ایسنا، برندگان چهاردهمین دوره جوایز سینمایی آسیاپاسیفیک اعلام شد و فیلم «قهرمان» که در چهار شاخه از این جوایز نامزد بود در نهایت موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی از این رویداد شد.

«قهرمان» در شاخه بهترین فیلم، فیلمنامه و بهترین بازیگر مرد (امیر جدیدی) نیز نامزد کسب جایزه آسیاپاسیفیک بود.

در سایر بخش‌ها فیلم ژاپنی «ماشین من بران» ساخته «ریوسوکی هاماگوچی» موفق به کسب جایزه بهترین فیلم از جوایز سالانه آسیاپاسیفیک شد و جایزه بزرگ هیات داوران نیز به فیلم «رحانا» ساخته عبداللله محمد ساد محصول مشترک بنگلادش، قطر و سنگاپور رسید.

«ماشین من را بران» علاوه بر کسب جایزه بهترین فیلم، جایزه بهترین فیلمنامه را نیز به خود اختصاص داد، جایی که اصغر فرهادی برای فیلم «قهرمان» و نسیم احمدپور و شهرام مکری نیز برای «جنایت بی دقت» از نامزدهای کسب جایزه بودند.

در شاخه بهترین فیلم بلند جوانان این جوایز که فیلم سینمایی «وقت جیغ انارها» ساخته گراناز موسوی نیز یکی از نامزدها بود، فیلم کره‌ای «حرکت به جلو» ساخته «یون دان-بی» به عنوان برنده انتخاب شد.

همچنین «دماغ یا توطئه ماوریکس» ساخته «آندری کرژانوفسکی» جایزه بهترین مستند بلند و «سابایا» به کارگردانی «هوجیر سیروری» از سوئد نیز جایزه بهترین انیمیشن این رویداد را به خود اختصاص داد.

در سایر بخش‌ها، جایزه بهترین بازیگر زن و مرد جشنواره به ترتیب به «آزمری هالک بادون» برای فیلم «رحانا» و «مراب نینیدزه» برای فیلم روسی «حصر خانگی» اعطاء شد.

فدراسیون بین‌المللی انجمن تهیه‌کنندگان سینما (FIAPF) نیز جایزه خود را به «سرگی سالیانوف» برای دستاورد قابل ملاحظه در سینمای منطقه آسیاپاسیفیک اعطاء کرد.

سینمای ایران و ژاپن و هر کدام با نامزدی در ۷ شاخه، پیشتاز نامزدهای امسال جوایز آسیاپاسیفیک بودند.

ارسال به دوستان
captcha
واژگونی مرگبار پژو در اتوبان قم–کاشان؛ راننده جان باخت وزیر کشور: تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه اختلاف خانوادگی در بجنورد به قتل مادرزن ختم شد ادعای رویترز: انصارالله یمن با مقامات آمریکایی دیدار کرد خدمت سربازی بیرانوند وارد مرحله تازه‌ای شد؛ ماجرای مهلت پزشکی استقلال با یک سرمربی قهرمان به والیبال زنان بازگشت پاکستان کاردار هند را احضار کرد محسن رضایی: به هیچ وجه به آمریکا اعتماد نداریم قائم‌پناه: بنزین ۸۰ هزار تومانی در دستور کار دولت نیست سفیر ایران در سازمان ملل: تعامل بین‌المللی با مقامات افغانستان ضروری است کمک ۱۱ میلیون دلاری آیت‌الله سیستانی به آسیب‌دیدگان از جنگ در ایران رأی اعتماد پارلمان لبنان به دولت نواف سلام انعام کجه‌جی برنده جایزه «بهترین ستون‌نویس» رسانه عربی شد لامبورگینی SE30؛ نگاهی به یک خودروی خاص از این برند ایتالیایی (+عکس) بهروزآذر: حجاب نباید به عامل شکاف و دوقطبی در جامعه تبدیل شود