فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۲۶۰۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۲۲-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۲۶۰۷
انتشار: ۲۲:۳۳ - ۲۲-۰۸-۱۴۰۰

خسارت بالغ بر ۵۰ میلیارد تومانی سیلاب در گیلان

خسارت بالغ بر ۵۰ میلیارد تومانی سیلاب در گیلان
مدیرکل مدیریت بحران گیلان، مجموع خسارت وارده به استان در جریان سیل اخیر را بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان دانست و اضافه کرد: بیشتر خسارت ها در حوزه ابنیه راه، تخریب پل و رانش زمین بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران گیلان، مجموع خسارت وارده به استان در جریان سیل اخیر را بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان دانست و اضافه کرد: بیشتر خسارت ها در حوزه ابنیه راه، تخریب پل و رانش زمین بوده است.

امیر مرادی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در جریان سیل روزهای پنجشنبه و جمعه گذشته ۱۳ شهرستان گیلان درگیر شده بود، اظهار کرد: از شهرستان های رودسر، املش، لنگرود، سیاهکل، رودبار، شفت، فومن، صومعه سرا، رضوانشهر، لاهیجان، تالش، رشت و انزلی گزارش خسارت داشتیم.

وی از درگیر شدن ۸۲ روستا با سیل و طغیان رودخانه خبر داد و تصریح کرد: در این روستاها اکثر راه ها دچار رانش، آب بردگی و آب شستگی شدند.

مدیرکل مدیریت بحران گیلان، با بیان اینکه ۲۲ پل و آبنما تحت تاثیر سیلاب خسارت دیده است، گفت: سیلاب به گوشواره های پل ها خسارت وارد کرد؛ همچنین ۳۸ واحد مسکونی و یک واحد تجاری آسیب دیده و در ۲۶ نقطه رانش داشتم.

مرادی، با اشاره به تخریب ۳۰ سردهنه کشاورزی در سطح استان، خاطرنشان کرد: ۲۵۰ نفر در سطح استان تحت تاثیر سیل قرار گرفتند که از طریق هلال احمر اقدامات لازم را دریافت کردند.

وی مجموع خسارت وارده به استان در جریان سیل اخیر را بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان دانست و اضافه کرد: بیشتر خسارت ها در حوزه ابنیه راه، تخریب پل و رانش زمین بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران گیلان، با اشاره به اعلام خسارت برآورد شده به وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران، بر تسریع در پرداخت اعتبارات تاکید کرد.

ارسال به دوستان
ریفلاکس معده را با این غذاها برطرف کنید سنگ تمام برای زننده اولین گل صعود به جام جهانی + عکس مراسم عروسی جیمی کارتر، سی‌ونهمین رئیس‌جمهور آمریکا(عکس) ترامپ با اشاره به ایران: این آرامش قبل از طوفان است غزه پس از دو سال جنگ: ۸۴ درصد تخریب، ۷۱ میلیارد دلار خسارت رونالدو قید دریافت مدال نایب‌قهرمانی آسیا را زد آغاز تحقیقات قضایی در فرانسه درباره قتل جمال خاشقچی پست تهدیدآمیز ترامپ در تروث سوشال: شوخی نداریم منابع پاکستانی: اسلام‌آباد به دنبال میانجی‌گری جدی بین ایران و آمریکاست ناکام ماندن رونالدو و النصر در فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲ آمریکا معافیت تحریم نفت روسیه را تمدید نکرد سناتور آمریکایی: مردم آمریکا از افزایش قیمت ها به خاطر جنگ ترامپ با ایران عصبانی هستند سقوط البطائح با فرهاد مجیدی به لیگ دسته پایین‌تر امارات قالیباف: جهان در آستانه نظمی نوین قراردارد آنالیز فهرست ۳۰ نفره امیر قلعه‌نویی؛ غایبان بزرگ تیم ملی و رکوردشکنی احتمالی پدیده پرسپولیس