فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۳۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۲۵-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۳۰۱۰
انتشار: ۱۰:۰۹ - ۲۵-۰۸-۱۴۰۰

در روز ماسک نمی‌زنند و برای شب قانون می‌گذاریم!

در روز ماسک نمی‌زنند و  برای شب قانون می‌گذاریم!
تصور کنید مدارس و دانشگاه‌ها در حال باز شدن است و بعد به مردم می‌گوییم 10 شب به بعد در خیابان نباشید. خنده‌دار نیست؟

عصرایران؛ مصطفی داننده- این روزها همه تقریبا یک صدا می‌گویند که طرح شبانه باید لغو شود. مردم، مجلس، راهنمایی‌ و رانندگی و ... اما باز هم با اینکه همه مخالف هستند، این طرح در حال اجراست.

مردم می‌گویند طرح شبانه تنها برای پول گرفتن است و هیچ اثر دیگری ندارد. قالیباف رئیس مجلس اما می‎‌گوید:« مردم خدایی نکرده فکر نکنند دولت برای تامین کسری بودجه و یا نیروی انتظامی برای کسب درآمد این کار را انجام می‌دهد، این اقدام تنها برای حفظ جان مردم است.»

رییس پلیس راهور تهران هم می‌گوید:« طرح منع تردد شبانه اثر خودش را در مقطعی گذاشت، اکنون ترددهای شبانه خیلی کم نشده است، راه فرار آن را پیدا کردند، مجوزهایی اخذ شده است، خیلی‌ها به‌راحتی ۱۰ شب به بعد تردد می‌کنند همچنین نواقصی نیز در سیستم‌ها و سامانه‌ها وجود دارد.»

چر باید طرحی که به صورت فشل و ناقص اجرا می‌شود، ادامه داشته باشد؟ فکر نمی‌کنید برای کنترل کرونا باید کارهای مهم‌تری انجام بدهیم؟ مثلا مسئولان محترم بهداشت سری به خیابان‌‎ها بزنند؛ میزان زد ماسک در بین مردم به پایین ترین حد خود رسیده است. برخی از مردم حتی در وسایل حمل و نقل عمومی هم ماسک نمی‌زنند.

عروسی‌ها و مراسم‌های مختلف هم که برقرار شده و دورکاری‌ها هم به پایان رسیده است. مسئولان محترم که سعی می‌کنند با وجود همه هشدارها دوباره مدارس و دانشگاه‌ها را باز کنند! با وجود این همه اهمال کاری، طرح شبانه هیچ معنایی پیدا نمی‌کند. به نظر می‎‌رسد که طرحی که با آن در جلسات پز می‌دهند که ما برای کنترل کرونا کار کرده‌ایم.

تصور کنید مدارس و دانشگاه‌ها در حال باز شدن است و بعد به مردم می‌گوییم 10 شب به بعد در خیابان نباشید. خنده‌دار نیست؟ باز اگر مردم رعایت می‌کردند، اشکالی نداشت اما الان تقریبا همانگونه که پلیس گفت، مردم با راه‌فرارهایی که پیدا کرده‌اند؛ 10 شب به بعد هم در معابر شهری زندگی ادامه دارد.

به نظر می‌رسد باید هرچه زودتر این طرح حالا مسخره و ناکارآمد شبانه لغو شود و ستاد ملی کرونا، فکری به حال روزهای کرونایی ما کند. شوخی نیست هنوز که هنوز است آمار مرگ و میر کرونایی ما سه رقمی است. این یعنی هنوز ما نتوانسته‌ایم به صورت موفقی این بیماری را کنترل کنیم.

البته وزیر بهداشت همچون نمکی وزیر پیشین، در شعار دادن نمره 20 می‌گیرد اما وضعیت نشان می‌دهد ما برای حل مسئله کرونا در کشور، راه زیادی در پیش داریم. به ویژه اینکه هنوز بخش در جامعه در برابر زدن واکسن مقاومت می‌کنند.

وقت خودمان را با طرح‌های ناکارآمد هدر ندهیم و فکری به حال نزدن ماسک و آسان گیری مردم در برابر کرونا کنیم.

ارسال به دوستان
captcha
تعطیلی پی‌در‌پی خانه‌های امن؛ بازگشتِ زنان آسیب‌دیده به چرخه خشونت ۵ نوع درد که نباید نادیده بگیرید؛ از درد قفسه سینه تا ساق پا ادعای ترامپ: جنگ به زودی تمام می شود و پایان واقعا خوبی خواهد داشت با سوئیفتی‌فیلوس آشنا شوید؛ حشرات زرد و قرمزی که به افتخار تیلور سوئیفت نام‌گذاری شده‌اند(+عکس) عضو جامعه روحانیت: اگر فقط خود را برای هر کاری شایسته بدانیم گرفتار تمامیت‌خواهی می‌شویم ترامپ با رهبران کشورهای خلیج فارس درباره ایران دیدار می‌کند رزمایش «مردم جان فدای ایران» فردا جمعه در تهران برگزار می‌شود رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها/ سواحل خزر بارانی می‌شود ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: در حال طی کردن مراحل پایان دادن به جنگ هستیم XC60 جدید از راه رسید؛ ولوو با 949 کیلومتر رانندگی بدون توقف برای سوخت گیری ثروتمندترین فرد جهان شب‌ها در یک تریلر می‌خوابد «بابِ سازنده» حالا پنل خورشیدی نصب می‌کند 10 تا 15 دقیقه پاها را روی دیوار بگذارید؛ این حرکت ساده چه فوایدی دارد؟ چمران: حریم تهران هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده ۱۰ راهکار برای تنظیم خواب کودکان قبل از شروع مدرسه