فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۳۶۲۵
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۲۹-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۳۶۲۵
انتشار: ۱۶:۱۰ - ۲۹-۰۸-۱۴۰۰

۷ فیلم و یک داور از سینمای ایران در جشنواره هند

۷ فیلم و یک داور از سینمای ایران در جشنواره هند
امسال رخشان بنی اعتماد سینماگر ایرانی به عنوان رئیس هیات داوران فیلم‌های بخش رقابتی اصلی این رویداد سینمایی را داوری می‌کند.

پنجاه و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم هند (گوا) میزبان ۸ فیلم و یک داور از سینمای ایران خواهد بود

به گزارش ایسنا، پنجاه و دومین جشنواره فیلم هند (گوا) که از قدیمی‌ترین جشنواره‌های سینمایی در آسیاست از امروز ۲۰ نوامبر (۲۹ آبان) کار خود را آغاز می کند و در طول ۸ روز برگزاری تا ۲۸ نوامبر (۷ آذر) در مجموع میزبان نمایش ۶۲۴ فیلم از ۹۵ کشور جهان خواهد بود. 

فیلم «قهرمان» ساخته اصغر فرهادی برنده جایزه برزگ جشنواره کن و نماینده سینمای ایران در بخش بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۲ فیلم اختتامیه جشنواره فیلم هند (گوا) خواهد بود و در کنار آن فیلم سینمایی «غیبت» ساخته علی مصفا محصول مشترک ایران، چک و اسلواکی، «پدران» ساخته سالم صلواتی و «خورشید آن ماه» به کارگردانی ستاره اسکندری در بخش پانورامای جهان، «کشتن خواجه» ساخته عبد آبست در بخش مدال یونسکو گاندی، «مامان» به کارگردانی آرش انیسی در بخش رقابتی فیلم‌های اول و «روسری آبی» ساخته رخشان بنی‌اعتماد نیز در بخش آثار داوران این رویداد سینمایی به نمایش گذاشته خواهد شد. 

امسال رخشان بنی اعتماد سینماگر ایرانی به عنوان رئیس هیات داوران به همراه «استفن وولی» تهیه کننده و کارگردان بریتانیایی، «کایرو گوئرا» کارگردان و فیلمنامه نویس اهل کشور کلمبیا، «ویموکی جایاسوندارا» فیلمساز و منتقد اهل سریلانکا و «نیلا مادهاب پاندا» تهیه کننده و کارگردان هندی، فیلم‌های بخش رقابتی اصلی این رویداد سینمایی را داوری می‌کنند.

جشنواره بین المللی هند که یکی از پانزده رویداد رقابتی تقویم فیاپف (فدراسیون انجمن بین المللی تهیه‌کنندگان) است که از آنها به عنوان جشنواره های الف یاد می کنند. 

ارسال به دوستان
چهار مجروح در پی سقوط یک پرتابه در منطقه مسکونی اندیمشک خوزستان سبز پوشی دور از انتظار بورس/ بازار سهام متعادل معامله شد ایران سالخورده‌ترین کشور جهان در سال ۱۴۳۰ انتقام ترامپ از یک نماینده کنگره/ جمهوریخواهان ایالت کنتاکی امروز (سه شنبه) تصمیم می گیرند عشق پنهان در ژن‌ها؛ زنان گونه ما ظاهراً مردان نئاندرتال را جذاب‌تر می‌دانستند آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/تداوم ضعف قیمت بیت‌کوین رقصیدن بر قبر هومر! باران انتقادها به فیلم «اودیسه» کریستوفر نولان افزایش 30 درصدی سقف خسارت بیمه ساختمان‌ها شبکه عبری‌ صداوسیما به کجا رسید؟ اعمال محدودیت مشترکان پرمصرف برق در تهران از ابتدای خردادماه مترو و اتوبوس از فردا پولی شد آیا کارتون سیمپسون ها واقعاً آینده را پیشگویی می کند؟ جشن ازدواج زوج‌های جان‌فدا در تجمع میدان امام حسین تهران (عکس) نقش کلیدی ترکمنستان در آینده هاب گازی ایران رحمانی فضلی: چین در قبال ایران وارد تقابل مستقیم با آمریکا نمی‌شود/ چین در میانجی‌گری پاکستان نقش کلیدی دارد