فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۳۸۹۱
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۰۱-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۳۸۹۱
انتشار: ۰۰:۱۰ - ۰۱-۰۹-۱۴۰۰

امیرعبداللهیان: آمادگی شرکت‌های ایرانی برای بازسازی اراضی تازه آزادشده جمهوری آذربایجان

امیرعبداللهیان: آمادگی شرکت‌های ایرانی برای بازسازی اراضی تازه آزادشده جمهوری آذربایجان
وزیر امور خارجه با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران، آمادگی شرکتهای ایرانی برای مشارکت در بازسازی مناطق تازه آزاد شده را اعلام نمود و با استناد به موفقیت‌های دو کشور در زمینه واکسیناسیون، بر لزوم تسهیل مراودات اتباع طرفین و برقراری مجدد پروازها میان دو کشور تاکید کرد.

شاهین مصطفی یف معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی این کشور با جمهوری اسلامی ایران که برای دیدار کاری یک روزه به تهران سفر کرده است عصر امروز با دکتر حسین امیر عبداللهیان وزیر امورخارجه کشورمان دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه قفقاز و همکاری‌های دوجانبه گفتگو و تبادل نظر کرد.

به گزارش کانال سخنگو؛ امیرعبداللهیان در این دیدار با ابراز خرسندی از روند رو به گسترش مناسبات تجاری فی‌مابین و پیوندهای عمیق دوملت، آزادسازی اراضی جمهوری آذربایجان را زمینه ساز آغاز فصل نوین در مناسبات اقتصادی دو کشور خواند و بر لزوم بهره گیری از ظرفیتهای اقتصادی طرفین در حوزه‌های تجارت، حمل و نقل ، انرژی و گردشگری تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران، آمادگی شرکتهای ایرانی برای مشارکت در بازسازی مناطق تازه آزاد شده را اعلام نمود و با استناد به موفقیت‌های دو کشور در زمینه واکسیناسیون، بر لزوم تسهیل مراودات اتباع طرفین و برقراری مجدد پروازها میان دو کشور تاکید کرد.

امیر عبداللهیان در بخش دیگری با اشاره به موضع دائمی جمهوری اسلامی ایران درحمایت از تمامیت ارضی کشورها بر تغییر ناپذیری مرزهای بین المللی درمنطقه تاکید کرد.

معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از دیدارهای سازنده خود با وزرای نفت و راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران، از نزدیک بودن دو کشور به توافقات تاریخی در حوزه‌های نفت، گاز و حمل و نقل خبر داد.

وی همچنبن با تاکید بر نقش سازنده وزیران امور خارجه دو کشور در عبور از تنش‌های اخیر، از برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور در اوایل سال میلادی آینده خبر داد.

شاهین مصطفی یف در بخش دیگری با اشاره به افزایش مبادلات تجاری طرفین از ابتدای سال ۲۰۲۱ ، افزایش ۲۲ درصدی مبادلات تجاری در دوران پاندمی را نشانگر مناسبات دوستانه و ظرفیت‌های اقتصادی طرفین عنوان نمود.

دو طرف همچنین در خصوص اجلاس پیش روی سران اکو و اسناد توافقات فی‌مابین رایزنی کردند.

ارسال به دوستان
captcha
«جنون نیچه» چه تاثیری بر روی آثار فلسفی او داشت؟ بادام‌زمینی یا پاپ‌کورن؛ کدام برای کنترل قند خون بهتر است؟ هوراند؛ شهر گمشده در جنگل‌های ارسباران با قلعه‌های هزارساله (+عکس) مالیس؛ موشک مرموز آمریکا برای جنگنده F۳۵ عکس آتلیه‌ای دختران جوان ایرانی در دوران قاجار آیا می‌دانستید سامسونگ زمانی جنگنده F-16 Viper تولید می‌کرد؟(+عکس) راز افزایش سن در مغز استخوان؛ سلول‌های بنیادی چگونه پیری را به کل بدن تزریق می‌کنند؟ کشورهایی که بیشترین تعطیلات و مرخصی با حقوق را دارند (+ اینفوگرافیک) ادعای مایک پنس: زمان آن فرا خواهد رسید که ترامپ و اسرائیل برای «تمام کردن کار» بار دیگر وارد عمل شوند نیوشا ضیغمی: همه چیز زندگیم ویران شد جزئیات دیدار وزیر خارجه جولانی و رئیس موساد در اردن برگزاری مجلس بزرگداشت چهلم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در بغداد مرگ جوان ۲۳ ساله در رودخانه قزل‌اوزن در مسیر خلخال ـ سرچم هشدار درباره آینده جمعیت ایران؛ نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۲۵ منفی می‌شود محیط زیست: کشته شدن خرس معروف قله سبلان صحت ندارد