فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۴۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۰۴-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۴۴۷۲
انتشار: ۱۴:۱۶ - ۰۴-۰۹-۱۴۰۰

مرگ 27 مهاجر در مسیر عبور از کانال مرزی انگلیس و فرانسه

مرگ 27 مهاجر در مسیر عبور از کانال مرزی انگلیس و فرانسه
فرانسه پیشتر اعلام کرده بود که 31 نفر جان خود را از دست داده‌اند اما این تعداد بعداً به 27 نفر کاهش یافت.

پس از مرگ ۲۷ مهاجر که قصد عبور از کانال آبی در مرز انگلیس و فرانسه را داشتند، مقام‌های لندن و پاریس یکدیگر را هدف سرزنش و انتقاد قرار دادند.

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، واژگون شدن قایق در کانال مانش موجب مرگ حداقل 27 مهاجر شده و مقام های فرانسوی و بریتانیایی یکدیگر را به خاطر این تراژدی سرزنش کرده اند.

بر اساس این گزارش، این حادثه بدترین فاجعه تاریخی برای مهاجران در مسیر کانال دریایی مانش به شمار می رود.

این کانال یکی از شلوغ ترین خطوط کشتیرانی جهان است. قاچاقچیان انسان معمولاً بیشتر از ظرفیت قایق ها مسافر سوار می کنند.

مرگ 27 مهاجر در مسیر عبور از کانال مرزی انگلیس و فرانسه

بوریس جانسون نخست ‌وزیر بریتانیا گفت: از شنیدن خبر مرگ مهاجران، "شوکه و وحشت زده" شده است و از فرانسه خواست تا اقدامات بیشتری برای جلوگیری از عببور مهاجران از این کانال دریایی انجام دهد.

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه نیز گفت: بریتانیا باید از سیاسی کردن این موضوع برای منافع داخلی دست بردارد.

فرانسه پیشتر اعلام کرده بود که 31 نفر جان خود را از دست داده‌اند اما این تعداد بعداً به 27 نفر کاهش یافت.

پلیس فرانسه چهار قاچاقچی انسان مظنون به دست داشتن در این حادثه را دستگیر کرد. دارمانین وزیر کشور فرانسه گفته است که ملیت و هویت این مهاجران مشخص نیست.

 

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
قتل همسر به دست شوهر در فارس نیویورک تایمز: عربستان سعودی با "بدترین سناریوی ممکن" روبروست تحلیلی بر کتاب بازپس گیری فرزندان/ سفری به عمیق ترین پیوند انسانی؛ پیوند میان تو و فرزندت ۱۰ میلیون گردشگر در سال؛ برنامه جدید ایران و عراق برای رونق سفر اعتراض ایران به لغو روادید رئیس سازمان انرژی اتمی در اتریش عضو انصارالله: محاصره کشتی‌های سعودی همچنان ادامه دارد این دانشکده در آرژانتین به خاطر ساختمانش مشهور است (+تصاویر) جزئیات خرید اقساطی طلا بدون سود و کارمزد توسط بازنشستگان هورالعظیم؛ اختلاف بر سر سهراب یا بحران یک زیست‌بوم؟ فعالان محیط زیست حرف زدند ، جوابی نگرفتند و فقط «آه» کشیدند نظر تهیه‌کننده اصول‌گرا درباره حرف‌های لاله مرزبان در جشنواره ونیز معاون وزیر امور خارجه: مبنای تحریم‌های آمریکا تغییر کرده/ واکنش دستگاه‌های مختلف نسبت به تحریم‌ها در حال حاضر آن‌طور که باید هماهنگ و همگن نیست سینماها در ۳ روز بلیت نیم‌بها چقدر فروختند؟ شما طرفدار «این» هستید یا «آن» (تصویری) کرملین: وضعیت بازارهای جهانی نفت به دلیل بی‌ثباتی در خلیج فارس رو به وخامت است اسپایکر و یکی از سفارشی ترین خودروهای جهان (+تصاویر)
نظرسنجی
پیش بینی شما از تقابل ایران و آمریکا از 3 ماه آینده؟