۱۱ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۴۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۰۴-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۴۵۲۱
انتشار: ۲۰:۳۶ - ۰۴-۰۹-۱۴۰۰

سرلشکر جعفری: به فرموده مقام معظم رهبری تاکنون 2 مرحله از 5 مرحله انقلاب اسلامی محقق شده

سرلشکر جعفری: به فرموده مقام معظم رهبری تاکنون 2 مرحله از 5 مرحله انقلاب اسلامی محقق شده
تثبیت این نظام و انتقال پیام استقامت به منطقه و مسلمان جهان برای ایستادگی و جنگیدن در برابر ظلم دستاورد کمی نیست.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج) گفت که نقش بسیجیان در تحقق اهداف و آرمان های گام دوم انقلاب بسیار جدی و حائز اهمیت است.

به گزارش ایرنا، سردار «محمدعلی جعفری» در آیین افتتاح دوره آموزشی طرح ولایت فرهنگیان استان همدان، افزود: در گام دوم انقلاب افرادی که عنوان مقدس بسیجی را دارند باید به تکلیف خود عمل کنند چرا بسیجی به معنای عزم و اراده و انجام تکلیف الهی در راه یاری دین خدا و انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برای جاری کردن حاکمیت دین خدا استقرار یافت، گفت: دشمنان خدا با جنگ نرم، جنگ فرهنگی و کار رسانه ای درصدد خاموش کردن نور خدا در روی زمین هستند.

سرلشکر جعفری اظهار داشت: فلسفه انقلاب اسلامی پیاده کردن دین، کلام و آیین خدا و قرآن در جامعه ایرانی و سپس گسترش آن در جهان است.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج) گفت: به فرموده مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی دارای پنج مرحله است که تاکنون ۲ مرحله آن مبنی بر تشکیل نظام اسلامی و تثبیت در برابر دشمنی های مختلف داخلی، خارجی و منطقه ای محقق شده است.

سردار جعفری افزود: تثبیت این نظام و انتقال پیام استقامت به منطقه و مسلمان جهان برای ایستادگی و جنگیدن در برابر ظلم دستاورد کمی نیست.

به گفته وی، بستر رشد و حرکت انقلاب اسلامی با وجود مشکلات موجود فراهم شده، با این وجود در گام دوم انقلاب باید نیروهای انقلابی، بسیجیان و فرهنگیان بسیجی به سمت خودسازی، جامعه پردازی و حرکت به سمت تشکیل تمدن نوین اسلامی حرکت کنند.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج) گفت: در این میان نقش مردم و بسیجیان در تمامی عرصه ها برای عبور انقلاب از گردنه ها و جنگ تحمیلی بسیار مهم و تعیین کننده بوده است.

سردار جعفری با عنوان اینکه جوانان نقشی محوری و تعیین کننده در گام دوم انقلاب دارد، اظهار داشت: رهبری انقلاب از جوانان، مردم انقلابی و بسیجیان انتظار دارند به صورت منظم و سازماندهی شده در صحنه نقش آفرینی و کمک به اسلام حاضر شوند.

وی افزود: حضور جوانان در جنگ نرم، جامعه سازی، دولت سازی، اسلامی شدن دستگاه ها و اسلامی شدن جامعه همواره مورد تاکید است.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
استقبال از سال نو 2026 در شهرهای جهان / از اوکلند نیوزیلند تا واشنگتن آمریکا (+عکس) ظریف: نگرش مبتنی بر دشمن سازی و تقابل دائمی ناکارآمد است حمایت خانه سینما از درخواست مژده شمسایی سود ۱۹ هزار میلیارد ریالی در یک مزایده؛ نفس تازه بانک دی با فروش سهام بیمه دی پزشکیان: حرف مردم باید شنیده شود / تصحیح در توزیع یارانه ها یک جراحی بزرگ است / رانت خورها از اصلاح بودجه ناراضی اند/ مسیر پیش‌روی کشور دشوار است / ارز ارزان را می خواهیم به مصرف کننده بدهیم/ دلیل حل نشدن مشکلات، تداوم حذف جریان‌ها توسط یکدیگر است هشدار برای مناطق کوهستانی: کولاک، سوزباد و بهمن در راه است استاندار تهران: اعتراض حق مردم است به شرطی که مخل امنیت عمومی نشود کدام ارزها در ایران گران‌تر از دلارند و چرا؟ از پارک آبی میلیاردی تا همایش بی‌خروجی؛ ابهامات سرمایه‌گذاری شهرداری تهران آملی لاریجانی: به بن بست نرسیده ایم پزشکیان: دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را هر کس گرفت، خورد، پس دیگر نمی دهیم رونمایی سه خودرو G9، مونا M03 و G6 توسط ایکس موتورز در تهران/ غول های فناوری به ایران آمدند (+عکس و مشخصات خودرو) افزایش حقوق در بودجه ۱۴۰۵ به نفع چه کسانی است؟ (+جدول) چه کسی چه کاره است؟/ احمد زیدآبادی ممدانی با قسم‌خوردن بر قرآن، رسماً شهردار جدید نیویورک شد (+عکس)