فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۵۴۴۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۱۰-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۵۴۴۲
انتشار: ۱۵:۵۰ - ۱۰-۰۹-۱۴۰۰

حضور تماشاگران در شهرآورد منوط به تایید ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت

حضور تماشاگران در شهرآورد منوط به تایید ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت
در شهرآورد روز شنبه نیز به همین شکل عمل خواهد شد، مگر اینکه در فرصت پیش رو وضعیت دیگری شکل بگیرد، ولی در حال حاضر بر اساس نامه وزیر بهداشت اجازه ورود تماشاگر وجود ندارد و ما هم به همین شکل عمل خواهیم کرد.

سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی استانداری تهران گفت: حضور تماشاگران در شهرآورد پرسپولیس و استقلال در روز شنبه منوط به تایید ستادملی کرونا و وزارت بهداشت است.

محسن نایبی در گفت وگو با ایسنا، درباره حضور تماشاگران در شهرآورد تیم های استقلال و پرسپولیس در روز شنبه گفت: با توجه به نامه وزیر بهداشت خطاب به وزیر ورزش تا اطلاع ثانوی حضور تماشاچی منوط به تایید ستادملی کرونا شده است. بر همین اساس استانداری تهران نیز به تبعیت از این دستور بازی های قبلی را بدون حضور تماشاچی برگزار کرد.

وی افزود: در شهرآورد روز شنبه نیز به همین شکل عمل خواهد شد، مگر اینکه در فرصت پیش رو وضعیت دیگری شکل بگیرد، ولی در حال حاضر بر اساس نامه وزیر بهداشت اجازه ورود تماشاگر وجود ندارد و ما هم به همین شکل عمل خواهیم کرد.

وی ادامه داد: به این ترتیب حضور تماشاگران برای شهرآورد منوط به تایید ستاد ملی کرونا خواهد بود که با نامه وزارت بهداشت این کار انجام می شود از سوی دیگر استاندار تهران نیز برگزاری مسابقات با حضور تماشاچی را منوط به تایید کتبی وزارت بهداشت عنوان کردند.

ارسال به دوستان
captcha
پرداخت هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات حفظ اشتغال برای بنگاه های متاثر از جنگ چادرملو علیه گل‌گهر و فدراسیون؛ «اجازه قربانی شدن فوتبال را نمی‌دهیم» کشف جسد مرد ۲۸ ساله در رودخانه دز؛ هویت او هنوز مشخص نیست سکوی پرتاب موشک چگونه کار می کند؟ یک اینفوگرافیک جالب برای شما درآمدزایی از حرف مردم؛ خرید دو خانه با فروش شایعات محله! سقاب اصفهانی: اجازه دهید فحش بخورم، اما مسائل کشور را حل کنم/ دولت پزشکیان فدایی رهبری است؛ تیر نباید به رهبری بخورد آریا یوشیدا، کشتی‌گیر ایرانی‌ـژاپنی، قهرمان جوانان جهان شد وزیر آمریکایی: کانادا ارتش ندارد و نمی‌تواند با ما بجنگد استقلال در ۱۰ دقیقه سپاهان را غافلگیر کرد؛ برتری ۲ بر صفر در نیمه اول جیغ و داد داور یا موسیقی محلی؛ مردم کدام را بیشتر می‌پسندند؟ سرپرست وزارت دفاع: برخی بمب‌ها به صورت اختصاصی برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود شنیده شدن صدای چند انفجار در حلب سینا خلیلی قهرمان جهان شد؛ نخستین طلای کشتی آزاد جوانان ایران پزشکیان: صرفه‌جویی بنزین از دولتی‌ها شروع شود/ضرورت برنامه‌ریزی برای مصرف ماشین‌های دولتی پرسپولیس با شروع‌های طوفانی می‌آید؛ نکونام طلسم ۱۳۰۵ روزه را می‌شکند؟