۱۳ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۶۰۳۹
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۴-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۶۰۳۹
انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۴-۰۹-۱۴۰۰

دستگیری کلاهبرداران فروش شارژهای شگفت انگیز در زنجان

دستگیری کلاهبرداران فروش شارژهای شگفت انگیز در زنجان
برابر اظهارات شاکی و بررسی‌های فنی و تخصصی پلیسی، مشخص شد متهمان دستگیر شده با طراحی ربات تلگرامی و هدایت کاربران به درگاه بانکی جعلی و دریافت اطلاعات حساب آنان، اقدام به برداشت وجه از حساب به‌ صورت غیرمجاز می‌کنند.

رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: فیشنیگ کاران حرفه‌ای که با ترفند فروش شارژ شگفت انگیز و ارزان قیمت دست به کلاهبرداری می زدند از سوی پلیس فتا این استان دستگیر شدند.

سرهنگ محمدعلی آدینه‌لو، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در پی وصول شکوائیه یکی از شهروندان زنجانی مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی، وی مدعی شد، برای خرید شارژ ارزان قیمت از طریق لینک معرفی‌ شده، به درگاه بانکی هدایت و پس از مواجهه با پیغام خطا متوجه برداشت مبالغی از حساب بانکی خود شده است که بلافاصله موضوع جهت شناسایی و دستگیری عاملان جرم در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی اظهار داشت: برابر اظهارات شاکی و بررسی‌های فنی و تخصصی پلیسی، مشخص شد متهمان دستگیر شده با طراحی ربات تلگرامی و هدایت کاربران به درگاه بانکی جعلی و دریافت اطلاعات حساب آنان، اقدام به برداشت وجه از حساب به‌ صورت غیرمجاز می‌کنند.

آدینه لو افزود: ماموران پلیس فتا زنجان با بررسی‌های فنی و شیوه و شگردهای خاص پلیسی، توانستند در این رابطه سه متهم را در استان‌های مختلف مورد شناسایی قرار دهند و با هماهنگی قضایی‌ کلیه ادله‌های دخیل در ارتکاب بزه نیز کشف و به پلیس فتا استان زنجان منتقل شدند.

وی تصریح کرد: در بازجویی‌های اولیه، متهمان منکر هرگونه بزه ارتکابی شدند اما پس از مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان پلیس، ضمن اقرار به جرم خود عنوان داشتند با طراحی ربات تلگرامی با ترفند فروش شارژ شگفت انگیر کاربران را به درگاه‌های جعلی بانکی هدایت و با سرقت اطلاعات کارت بانکی اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب قربانیان کرده اند.

آدینه لو با بیان اینکه متهمان جهت سیر مراحل قانونی به دادسرای عمومی و انقلاب استان معرفی شدند به شهروندان توصیه کرد فریب برخی پیام‌ ها و آگهی‌ های تبلیغاتی منتشر شده در فضای مجازی به خصوص کانال‌ها و گروه‌ها که با وعده‌ تخفیف ویژه و قیمت‌هایی باور نکردنی در خصوص بسته اینترنت و شارژ سیم کارت اعتباری، در صدد کلاهبرداری هستند را نخورده و از سایت اینترنتی اپراتورهای تلفن همراه خود اقدام به دریافت بسته اینترنت و شارژ کنند و به‌هیچ وجه به لینک‌های ارسالی در کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی با عنوان ثبت‌نام و دریافت اینترنت رایگان همراه، اعتماد و اطمینان نکنند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: کاربران در صورت نیاز به مشاوره یا گزارش موارد مجرمانه در فضای مجازی می‌توانند مراتب را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری اطلاع دهند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
داستان عجیب کشور تووالو؛ شمارش معکوس برای غرق شدن یک ملت و اولین پناهندگی اقلیمی جهان (+ 23 نکته خواندنی) علائم نیاز بدن به مکمل آهن نامه فوری ایران به سازمان ملل در پاسخ به تهدیدهای ترامپ آب رفتن در گوش؛ چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟ مصاحبه با ده‌ها مدیرعامل؛ راز «ساعت‌ طلایی» افراد موفق چیست؟ رئیس کمیسیون امنیت ملی: ترامپ غلط کرد! از کمیاب ترین خودروهای کلاسیک جهان و یک عملیات بازسازی هیجان انگیز (فیلم) آموزش زبان انگلیسی به سبک عصر ایران / درس چهارم مؤثرترین راه‌های کاهش انتقال کووید ۱۹ صحرا اسدالهی: در مترو دنبال شوهر بودم اظهار نظر غیر منتظره مسعود فراستی در مورد بهرام بیضایی و عباس کیارستمی چهره‌نگاری مظنونان در ۱۰ دقیقه؛ انقلاب هوش مصنوعی در پلیس ژاپن ایرنا : تجمع در اصفهان، قم، مرودشت فارس، یاسوج، مشهد و همدان / تجمع در شرق تهران (تهرانپارس و خاک سفید) / خدایاری، جانباخته است/ مراسم تدفین امیرحسام خدایاری، خداداد شیروانی و داریوش انصاری بختیاروند «دید مسی» مهم‌تر از «قدرت رهبری مارادونا» نیست فریبا نادری: من خودشیفته و خوشگلم