فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۶۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۱۵-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۶۲۳۷
انتشار: ۲۲:۲۸ - ۱۵-۰۹-۱۴۰۰

رییس هلال احمر: از دریافت حقوق و مزایای ماهیانه صرف نظر کردم

رییس هلال احمر: از دریافت حقوق و مزایای ماهیانه صرف نظر کردم
شرایط زندگی من به گونه‌ای است که می‌توانم زندگی‌ام را اداره کنم. هلال‌احمر نهاد عام‌المنغعه است و بنا دارم هیچ منفعت مادی از خدمت در این مجموعه دریافت نکنم.

رییس جمعیت هلال احمر در یکصد و چهل و سومین جلسه شورای عالی این جمعیت گفت: در جمعیت هلال احمر یک ریال حقوق و مزایا نخواهم گرفت و افتخارم این است که بتوانم در مدت مسئولیت در این نهاد عام المنفعه، به مردم شریف ایران خدمت کنم.

به گزارش ایرنا، پیرحسین کولیوند در جلسه شورای عالی جمعیت هلال‌احمر گفت: وظیفه اصلی من پاسداری از اعتماد مردم و ارتقا سرمایه‌های اجتماعی جمعیت هلال احمر است و از تمامی اعضای محترم شورای عالی درخواست می‌کنم که از همه‌ی ظرفیت خود برای افزایش این سرمایه و ارتقای کارآمدی آن استفاده کنند تا بتوانیم با همراهی و همکاری هم خدمات ارزنده‌ای به مردم ایران ارائه کنیم.

او افزود: شرایط زندگی من به گونه‌ای است که می‌توانم زندگی‌ام را اداره کنم. هلال‌احمر نهاد عام‌المنغعه است و بنا دارم هیچ منفعت مادی از خدمت در این مجموعه دریافت نکنم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: شاید یکی از دلایل نجات من از بیماری سخت کرونا که چندی پیش به آن مبتلا شده بودم، این است که خداوند توفیق خدمتگزاری را در هلال احمر نصیبم کند. بنابراین تمام‌ تلاشم را خواهم کرد که با همراهی همکارانم و در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب به اهداف درنظر گرفته شده در جمعیت هلال احمر برسیم.

رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: از تمام پتانسیل‌ها برای بهره‌وری و کارآمدی این نهاد که یک قرن خدمت دارد، استفاده خواهم کرد.

دکتر کولیوند همچنین از اعتماد شورای عالی برای انتخاب او در جلسه قبلی و پیشنهاد انتصاب وی به ریاست جمعیت هلال احمر تشکر و قدردانی کرد و گفت: از شورای عالی و همچنین ریاست محترم جمهور آیت‌الله رئیسی تشکر می‌کنم که اینجانب را برای خدمت‌رسانی به مردم شریف ایران، امدادگران، داوطلبان و جوانان انتخاب کرده‌اند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
شروع بی‌سابقه لیگ برتر؛ هر چهار مدعی قهرمانی فصل را با برد آغاز کردند ژن ها چقدر روی تناسب اندام تاثیر دارند؟ دایناسورهای غیرپرنده در «این نقطه» از نقشه جهان، برای همیشه از تاریخ زمین حذف شدند حادثه امنیتی برای یک کشتی در سواحل سومالی افزایش قیمت سکه در تهران؛ بازار در کانال ۱۸۹ میلیون تومان ماند آیا واقعا «شکسپیر» بزرگ‌ترین نمایشنامه‌های تاریخ بریتانیا را نوشته است؟ مجید مظفری گواهینامه درجه یک هنری می‌گیرد پزشکیان: اینکه کنار گود باشیم و فقط درباره مسائل حرف بزنیم، کافی نیست کودک ۱۰ ساله گمشده در جنگل‌های تالش کمتر از یک ساعت پیدا شد تفاوت کار انیمیشن ساز بزرگ ژاپنی با آثار آمریکایی ؛ راز بزرگ میازاکی چیست؟ قوانین اپل برای کسب اجازه از کاربران تغییر می‌کند آزمون‌های نهایی دانش‌آموزان؛ ۸۹ درصد اوراق دوازدهم و ۹۳ درصد یازدهم تصحیح شد آموزش فنی‌وحرفه‌ای تهران متحول می‌شود؛ اتصال مستقیم مهارت به بازار کار هشدار قاطع سپاه: هرگونه تعرض به ایران را در هم می‌کوبیم هشدار مهم به کشاورزان فارس؛ کشت پاییزه را از حالا آماده کنید