فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۶۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۲۰-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۶۸۰۸
انتشار: ۰۹:۴۳ - ۲۰-۰۹-۱۴۰۰

خرید ارز مسافرتی مشمول مالیات نمی‌شود

خرید ارز مسافرتی مشمول مالیات نمی‌شود
علی الحساب مالیات مذکور شامل فروشندگان و خریداران ارز از طریق روش های قانونی برای تهیه ارز از جمله معاملات از طریق سامانه نیما و همچنین خرید ارز مسافرتی نمی‌گردد

به اطلاع کلیه خریداران و فروشندگان ارز می رساند خرید و فروش ارز از طریق سامانه نیما، خرید ارز مسافرتی و سایر روش های تعریف شده قانونی برای تهیه ارز، مشمول پرداخت مالیات علی الحساب ۱۰ درصد فروش نمی شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور، پیرو اطلاعیه قبلی درخصوص تعلق مالیات علی الحساب ۱۰ درصد فروش به معاملات ارزی اعلام می دارد:

علی الحساب مالیات مذکور شامل فروشندگان و خریداران ارز از طریق روش های قانونی برای تهیه ارز از جمله معاملات از طریق سامانه نیما و همچنین خرید ارز مسافرتی نمی‌گردد و صرفا به معاملات ارزی اشخاصی تعلق می‌گیرد که با اعلام بانک مرکزی و نهادهای نظارتی از روش های غیرقانونی با اهدافی همچون سفته بازی و قاچاق ارز صورت می پذیرد.

ارسال به دوستان
هشدار قاطع مقاومت عراق به تهدیدات ترامپ؛ زیرساخت‌های منطقه در تیررس موشکی پیام تبریک رئیس‌جمهور قزاقستان به پزشکیان؛ تأکید بر حل دیپلماتیک تنش‌های منطقه چگونگی مدیریت اجسام فرورفته در بدن پس از وقوع انفجار تلفات و خسارات گسترده به مرکز اراضی اشغالی در حملات موشکی ایران خداحافظی رسمی کارلوس کی‌روش با تیم ملی فوتبال عمان زیباکلام: نظام بیدی نیست که با این بادها بلرزد پاسخ قاطع ایران به تهدید ترامپ؛ زیرساخت‌های آمریکا در تیررس شهادت ۴ لبنانی و بمباران پل قاسمیه بر رودخانه لیطانی توسط صهیونیست‌ها  اسماعیل کوثری: وضعیت تنگه هرمز به قبل بازنخواهد گشت/ تولید موشک نقطه‌زن تاکید رهبر شهید انقلاب آزادی ۲۸ زندانی جرایم غیرعمد با همت هادی چوپان در ایام نوروز سقوط سنگین قیمت طلا و نقره در بازارهای جهانی؛ پایان موج صعودی ۲۰۲۶ سخنگوی قرارگاه خاتم: ضربات کوبنده و مقتدرانه ادامه دارد سامانه پیامکی ۱۰۰۰۲۳۰۵۵ برای ثبت درخواست‌های کارشناسی در حوزه خسارات جنگی هوش مصنوعی به توقف انتشار یک رمان منجر شد جنگ: زنی که از لحظه مرگ خودش در انفجار بمب فیلم می گیرد (+16)