۲۵ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۶۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۰-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۶۸۷۲
انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۰-۰۹-۱۴۰۰

کرونا در ایران/ ۵۸ جان باخته و ۱۶۸۱ بیمار جدید

کرونا در ایران/ ۵۸ جان باخته و ۱۶۸۱ بیمار جدید
امروز پس از گذشت ۴۶۰ روز، مبتلایان روزانه کرونا در کشور به کمتر از ۲۰۰۰ نفر رسید. آخرین بار، ۱۶ شهریور سال گذشته، تعداد مبتلایان روزانه، کمتر از دو هزار نفر بوده است.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، پس از ۴۶۰ روز، ابتلای روزانه کرونا در کشور به کمتر از ۲۰۰۰ نفر رسید. همچنین در ۲۴ ساعت گذشته مرگ و میر ناشی از این بیماری در ۱۹ استان صفر و یک بوده است.
 
به گزارش ایسنا، از دیروز تا امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۶۸۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲۸۶ نفر از آنها بستری شدند.
 
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۲۴ نفر رسید.
 
امروز پس از گذشت ۴۶۰ روز، مبتلایان روزانه کرونا در کشور به کمتر از ۲۰۰۰ نفر رسید. آخرین بار، ۱۶ شهریور سال گذشته، تعداد مبتلایان روزانه، کمتر از دو هزار نفر بوده است.
 
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۰ هزار و ۶۶۱ نفر رسید.
 
در شبانه روز گذشته ۱۹ استان کشور، مرگ و میر صفر و یک داشته اند. در استان های لرستان، گلستان، قم، اردبیل، هرمزگان، بوشهر، خراسان شمالی و قزوین هیچ موردی از مرگ بیماران کرونایی گزارش نشده و در استان های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، زنجان، همدان، مازندران، خوزستان، چهار محال و بختیاری، کردستان، ایلام، البرز و سمنان فقط یک مورد مرگ و میر بیماران کرونایی ثبت شده است.
 
همچنین ۴ استان کشور در شبانه روز گذشته، مرگ و میر ۵ و بالاتر داشته اند. تهران با ۹ مورد، خراسان رضوی و فارس با ۶ مورد و گیلان با ۵ مورد، بیشترین تعداد فوتی های شبانه روز گذشته را داشته اند.
 
خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۹۶۳ هزار و ۳۷۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
 
سه هزار و ۱۲۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
 
تا کنون ۳۹ میلیون و ۹۵۱ هزار و ۴۸۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
 
در حال حاضر ۰ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد و ۳۲۱ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال به دوستان
پارک یخ‌زده؛ میراث طبیعی و آزمایشگاه زنده آینده زمین (+عکس) نظافتچی ۹ ساله‌ای که به مدیرعاملی باارزش‌ترین شرکت جهان رسید پرزبان‌ترین ملت‌های جهان؛ معرفی ۱۰ کشور با بیشترین زبان‌های زنده (+اینفوگرافیک) کمبود آهن را جدی بگیرید؛ این خوراکی‌ها به شما کمک می‌کنند چطور کیفیت لباس‌ها را هنگام شستشو حفظ کنیم؟ اشتباهات رایج دانشمندان با ایزوتوپ هلیوم به رد طلای پنهان زمین رسیدند ایلوشین ۷۶؛ غول ترابری که نبردها را زنده نگه می‌دارد میوه‌های مناسب دیابت؛ انتخاب‌های سالم برای کنترل قند خون گاو سنگی هخامنشی چگونه از تخت‌جمشید سر از شیکاگو درآورد؟(عکس) روش قطعی افزایش عمر کشف شد؛ اما چرا کسی حاضر نیست آن را امتحان کند؟ سفر به سرزمین جنگل‌ها؛ بهشت سبز روی زمین (+عکس) واژگونی اتوبوس اصفهان- تهران (+عکس)/ ۱۳ فوتی و ۴۰ مصدوم وقتی انگشت کوچک نباشد چه می‌شود؟ آیا انگلیس برای جنگ با روسیه آماده می‌شود؟ نجارزاده در بازدید از شرکت دومینو: حمایت از تولید و امنیت غذایی در اولویت است/ بانک ملی ایران؛ پیشران اشتغال و امنیت غذایی