۲۴ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۷۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۷-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۷۹۹۵
انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۷-۰۹-۱۴۰۰

چرا احساس درد و اضطراب نفس را به شماره می اندازد؟

چرا احساس درد و اضطراب نفس را به شماره می اندازد؟
محققان امیدوارند با استفاده از این یافته علمی بتوانند تنظیم تنفس و درد را تفکیک کنند و با تولید داروهای مناسب، بدون اختلال در تنفس، درد را مهار کنند.

محققان دانشگاه سالک در آمریکا موفق به کشف یک شبکه عصبی در مغز شده‌اند که ریتم تنفس را با احساس درد، اضطراب و ترس هماهنگ می‌کند.

به گزارش ایرنا، زمانی که مضطرب می‌شویم، می‌ترسیم یا درد می‌کشیم، ریتم تنفس افزایش می‌یابد. مکانیسم این واکنش تا امروز ناشناخته بود تا اینکه محققان دانشگاه سالک در آمریکا موفق به کشف یک شبکه عصبی در مغز شده‌اند که ریتم تنفس را با احساس درد و ترس هماهنگ می‌کند.

در این مطالعه محققان روی گروهی از سلول‌های عصبی در ساقه مغز متمرکز شدند که هسته parabrachial نام دارد.

در این مطالعه مشخص شد سلول‌های عصبی واقع در هسته به سمت آمیگدال حرکت می‌کنند. آمیگدال ناحیه‌ای از مغز است که احساس درد و ترس را پردازش می‌کند. سلول‌های عصبی واقع در پوسته به سمت ناحیه‌ای از مغز به نام pre-Bötzinger حرکت می‌کنند؛ این ناحیه مسئول ریتم تنفسی است. سلول‌های عصبی هسته و پوسته بر اساس ورود به این نواحی بر یکدیگر تاثیر می‌گذارند و باعث می‌شوند ریتم تنفس هنگام درد، ترس یا اضطراب افزایش یابد.

محققان امیدوارند با استفاده از این یافته علمی بتوانند تنظیم تنفس و درد را تفکیک کنند و با تولید داروهای مناسب، بدون اختلال در تنفس، درد را مهار کنند.

یکی دیگر از دستاوردهای این مطالعه، جلوگیری از اختلال تنفس هنگام مواجهه با درد و اضطراب است.

نتایج این مطالعه در نشریه Neuron منتشر شده است.

ارسال به دوستان
مقایسه پیاده‌روی شمالی و ژاپنی؛ کدام روش سالم‌تر است؟ نوسان شدید قیمت لبنیات؛ دولت وارد عمل شد و نرخ‌های جدید را مصوب کرد محسن هاشمی: پزشکیان و افراد متنفذ دولت باید با رهبری جلسه بگذارند تا جلوی تندروها را بگیرند آیا نسل Z و میلی‌نیال‌ها سریع‌تر طاس می‌شوند؟ نماینده مجلس: مازوت‌سوزی، با دستور شورای عالی امنیت ملی است! رئیس سازمان انرژی اتمی: آژانس اجازه بازرسی از مراکز مورد حمله را ندارد افشای پروژه سری بریتانیا؛ چرا انرژی هسته‌ای دوباره اروپا را تسخیر کرد؟ رشد اقتصادی چین کند شد؛ هشدار برای بازارهای جهانی فروش الکل ضدعفونی بدون ماده تلخ‌کننده صحت ندارد مروری بر کتاب « قذافی» به قلم آلیسون پارجتر/ دیکتاتورِ بیابان‌گرد! بزودی اگر در مسکو مشکل چشم پیدا کردید به بشار اسد مراجعه کنید(+جزئیات زندگی لوکس او) فیلم‌برداری اثر جدید اصغر فرهادی در فرانسه به پایان رسید (+عکس) افسانه کمالی با استایلی رمانتیک و تاج گل سفید در فوتوشوت جدید (عکس) اروپا در یک نگاه: ارزان‌ترین و گران‌ترین کشورها در مواد غذایی فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تغییر کرد