۲۳ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۸۳۴۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۹-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۸۳۴۳
انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۹-۰۹-۱۴۰۰

آخرین وضعیت تامین سوخت نیروگاه‌ها از زبان وزیر نیرو

آخرین وضعیت تامین سوخت نیروگاه‌ها از زبان وزیر نیرو
وزیر نیرو از همت وزارت نفت برای تخصیص سوخت به نیروگاه‌ها خبر داد و گفت: در صورت تداوم این عملیات، در زمینه تولید پایدار مشکلی نخواهیم داشت.

وزیر نیرو از همت وزارت نفت برای تخصیص سوخت به نیروگاه‌ها خبر داد و گفت: در صورت تداوم این عملیات، در زمینه تولید پایدار مشکلی نخواهیم داشت.

به‌ گزارش ایسنا، علی اکبر محرابیان در حاشیه نمایشگاه پژوهش و فناوری صنعت آب و برق، در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت نیروگاه‌های کشور، آن‌ها را آماده تولید اعلام کرد و گفت: برنامه تعمیرات اساسی نیروگاه‌ها از ابتدای مهرماه شروع شده و تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با اشاره به بارش‌های اخیر در سطح کشور و پیش‌بینی تداوم این بارش‌ها در روزهای آتی، گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی، بارش‌های پیش رو در حوزه غرب، جنوب غربی و بخشی از استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال خوزستان و غرب اصفهان خواهد بود.

او از ورود سه سامانه بارشی در هفته آینده به کشور خبر داد و گفت: انتهای هفته جاری، سامانه بارشی در شمال‌غرب فعال بوده و پایان هفته در غرب، جنوب غرب و جنوب کشور منجر به بارش‌هایی خواهد شد.

محرابیان با تاکید بر این‌که شرایط خشکسالی کشور طی سال‌های گذشته، ضرورت تغییر سبک زندگی و اقتصاد و گسترش فعالیت‌هایی متناسب با آب قابل دسترس را بیشتر می‌کند، افزود: این مفاهیم در حال فرهنگ‌سازی در جامعه و برای تمامی فعالان اقتصادی و خانواده‌ها است.

وی تاکید کرد: با همت دسته جمعی و اراده کلی، بر شرایط کم آبی غلبه کرده و زندگی را متناسب با آن گسترش می‌دهیم.

وزیر نیرو با اشاره به رشد قابل توجه بخش سخت‌افزاری پژوهش وزارت نیرو در سال‌های گذشته، مدیریت، افزایش راندمان و کاهش تلفات را از مهمترین اهداف پژوهشی این وزارتخانه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه لازمه پیشرفت و توسعه پایدار، پژوهش بوده و بدون پژوهش، پیشرفت‌ها لحظه‌ای و بدون دوام هستند، افزود: یکی از سیاست‌های وزارت نیرو توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت از پژوهشگران است.

وی با تاکید بر این‌که پژوهش باید بر پایه تقاضاهای متصل به هم باشد، ادامه داد: برخی از پژوهش‌های موجود در کشور هدف مشخصی ندارند، اما مهمترین سیاست امروز ما در صنعت آب و برق، حمایت از پژوهش برای افزایش راندمان و کاهش تلفات است.

وی با اشاره به رشد مطلوب تولید علم و دستاوردهای پژوهشی وزارت نیرو طی سال‌های گذشته، گفت: مقالات بسیاری توسط همکاران وزارتخانه انتشار یافته، اما در تبدیل این پژوهش‌ها به محصولات تجاری، ضعیف عمل شده است.

محرابیان با اشاره به نیاز مهم وزارت نیرو به محصولات پژوهشی و حمایت این وزارتخانه از تبدیل ایده‌ها و یافته‌های علمی به تولیدات تجاری، افزود: نمایشگاه پژوهش و فناوری امروز نیز در این راستا برگزار شده و به عنوان یک نمایشگاه در درون وزارت نیرو، تمامی مدیران و معاونان وزارتخانه در آن شرکت داشته و از تبدیل پژوهش‌ها به تولیدات قابل اتکا حمایت می‌کنند.

ارسال به دوستان
پاسخ ترانه سرای مشهور به یک سوال: چرا محسن چاوشی کنسرت برگزار نمی کند؟ اعلام نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند استادیار ایرانی دانشگاه آرکانزاس آمریکا برکنار شد عراقچی: برای جنگ آمادگی کامل داریم حذف امیر سرخوش از مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان؛ آخرین نماینده ایران مغلوب حریف انگلیسی شد آقای پزشکیان، زمان حرف زدن پوتین شما نباید یادداشت برداری کنید شگفتی‌ساز ژاپنی در فوتبال اروپا؛ آیاسه اوئدا بالاتر از هالند، امباپه و کین بهترین گلزن قاره است «تبعیض جنسیتی علیه مردان» در ورزش زنان؛ ممنوعیت سلیقه‌ای حضور هواداران و خبرنگاران مرد در مسابقات واکنش ترامپ به کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه: از داعش انتقام خواهم گرفت پرونده پولشویی بزرگ در فدراسیون فوتبال آرژانتین؛ خطر حذف از جام جهانی ۲۰۲۶ در صورت دخالت دولت ماجرای کارآگاه خصوصی‌های اینستاگرامی چیست؟ پرویز برومند: گروه جام جهانی ایران سخت است؛ آنها بیشتر از ما از این قرعه خوشحال شدند بمب خبری بسکتبال ایران؛ حامد حدادی به استقلال پیوست گرفتارشدن ۲ نفر در ارتفاعات نارکی مهریز یزد