۲۴ بهمن ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۸۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۳۰-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۸۵۰۹
انتشار: ۱۵:۱۶ - ۳۰-۰۹-۱۴۰۰

انتقاد رییس کانون کارگردانان سینمای ایران از وضعیت فرهنگ و هنر

انتقاد رییس کانون کارگردانان سینمای ایران از وضعیت فرهنگ و هنر

مراسم بزرگداشت محمد علی نجفی به همت کانون کارگردانان سینمای ایران و با مشارکت موزه سینما و فیلمخانه ملی ایران دوشنبه 29 آذر ماه در سالن سینماتوگراف‌ موزه سینما برگزار شد.

محسن امیریوسفی رییس کانون کارگردانان سینمای ایران در مراسم بزرگداشت محمدعلی نجفی گفت: 

دوست داشتم صحبت از دوران مسوولیتتان در وزارت ارشاد در اوایل انقلاب کنید و تلاش هائی که به ثمر نشست یا ناکام ماند. دوست داشتم از سریال ماندگار «سربداران» و دقت نظری که روی ساخت و طراحی و لباس و فیلمنامه و ... داشتید، بگویید. دوست داشتم در مورد فعالیتهای صنفی ماندگار شما در دهه شصت صحبت کنم و خصوصا نمایندگی فعلی کانون کارگردانان در خانه سینما و ریاست هیات مدیره خانه سینما حرف بزنید و از بحران هایی بگویید که مخالفین خانه سینما به وجود آوردند و با درایت شما حل شد یا فروکش کرد.

ولی متاسفانه در این حدود چهار ماهی که دولت جدید اداره کشور را برعهده گرفته شاهد حجمی از نابسامانی در رابطه مدیریت فرهنگی با اهالی سینما و تئاتر و موسیقی هستیم که پیش از این در شروع کار هیچ دولتی سابقه نداشته است.

امیریوسفی افزود: فیلمی که پروانه نمایش گرفته با ممانعت اکران روبرو می‌شود و فیلمی به بهانه پر کردن فرم دوره پیش جشنواره، از جشنواره فیلم فجر امسال کنار گذاشته میشود. حرفهایی که بر ضد سینما از چند عضو شوراهای پروانه ساخت و نمایش به گوش می‌رسد، همگی اتفاقاتی است که این روزها شاهدش هستیم و باعث نگرانی است. ما در فضای بسته دهه ۶۰  با وجود همه فشارها شاهد فیلمهای درخشانی بودیم که‌ حاصل زحمات سینماگرانی بود که‌ با دخالت مدیریت وقت سینما روبرو نشدند اما در حال حاضر بنظر میرسد که گروهای فشار دهه شصت و هفتاد و کفن پوشان دهه هشتاد میخواهند وارد مدیریت وزارت ارشاد و مدیریت سینما شوند و فضا را بسته تر از گذشته حتی دهه بسته شصت کنند. امیدوارم با درایت آقای خزاعی و همراهی بیشتر با خانه سینما و صنوف تا دیر نشده این بحران را پشت سر بگذاریم.
ارسال به دوستان
تداوم تحریم‌های آمریکا؛ ممنوعیت تراکنش با ایران، روسیه و چین در معاملات نفتی ونزوئلا توصیه زیدآبادی به پزشکیان «برای بار چندم!»  گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد ورود رسمی آذربایجان به بازار شهپادهای انتحاری با معرفی سامانه کالان مینی (+عکس) فارس: آزادی ۳ چهره اصلاح‌طلب با پیگیری‌های رئیس‌جمهور محققان هاروارد می گویند: این دو نوشیدنی زوال عقل را از شما دور می کند آدرنارک: دلیل بدخلقی ناگهانی در کودکان بالای ۷ سال نمایش قدرت «تی‌وی‌آر سربرا» در پایتخت فرانسه (+عکس) نایب رئیس کمیسیون عمران: مطالبات مردم فقط «معیشت» نیست پیام مقام معظم رهبری به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت» معاون دفتر پزشکیان: پرداختن به انتخابات ۱۴۰۷ موضوع امروز نیست حماس: نتانیاهو پاکسازی نژادی به راه انداخته است سیتروئن گرند-پاله؛ تولد دوباره یک اسطوره نایاب در کالبد کوپه (+عکس) اکسیوس: دور دوم مذاکرات هفته آینده برگزار شود، اما تاریخ رسمی تعیین نشده جواد امام و اصغرزاده آزاد شدند