فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۸۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۳۰-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۸۵۰۹
انتشار: ۱۵:۱۶ - ۳۰-۰۹-۱۴۰۰

انتقاد رییس کانون کارگردانان سینمای ایران از وضعیت فرهنگ و هنر

انتقاد رییس کانون کارگردانان سینمای ایران از وضعیت فرهنگ و هنر

مراسم بزرگداشت محمد علی نجفی به همت کانون کارگردانان سینمای ایران و با مشارکت موزه سینما و فیلمخانه ملی ایران دوشنبه 29 آذر ماه در سالن سینماتوگراف‌ موزه سینما برگزار شد.

محسن امیریوسفی رییس کانون کارگردانان سینمای ایران در مراسم بزرگداشت محمدعلی نجفی گفت: 

دوست داشتم صحبت از دوران مسوولیتتان در وزارت ارشاد در اوایل انقلاب کنید و تلاش هائی که به ثمر نشست یا ناکام ماند. دوست داشتم از سریال ماندگار «سربداران» و دقت نظری که روی ساخت و طراحی و لباس و فیلمنامه و ... داشتید، بگویید. دوست داشتم در مورد فعالیتهای صنفی ماندگار شما در دهه شصت صحبت کنم و خصوصا نمایندگی فعلی کانون کارگردانان در خانه سینما و ریاست هیات مدیره خانه سینما حرف بزنید و از بحران هایی بگویید که مخالفین خانه سینما به وجود آوردند و با درایت شما حل شد یا فروکش کرد.

ولی متاسفانه در این حدود چهار ماهی که دولت جدید اداره کشور را برعهده گرفته شاهد حجمی از نابسامانی در رابطه مدیریت فرهنگی با اهالی سینما و تئاتر و موسیقی هستیم که پیش از این در شروع کار هیچ دولتی سابقه نداشته است.

امیریوسفی افزود: فیلمی که پروانه نمایش گرفته با ممانعت اکران روبرو می‌شود و فیلمی به بهانه پر کردن فرم دوره پیش جشنواره، از جشنواره فیلم فجر امسال کنار گذاشته میشود. حرفهایی که بر ضد سینما از چند عضو شوراهای پروانه ساخت و نمایش به گوش می‌رسد، همگی اتفاقاتی است که این روزها شاهدش هستیم و باعث نگرانی است. ما در فضای بسته دهه ۶۰  با وجود همه فشارها شاهد فیلمهای درخشانی بودیم که‌ حاصل زحمات سینماگرانی بود که‌ با دخالت مدیریت وقت سینما روبرو نشدند اما در حال حاضر بنظر میرسد که گروهای فشار دهه شصت و هفتاد و کفن پوشان دهه هشتاد میخواهند وارد مدیریت وزارت ارشاد و مدیریت سینما شوند و فضا را بسته تر از گذشته حتی دهه بسته شصت کنند. امیدوارم با درایت آقای خزاعی و همراهی بیشتر با خانه سینما و صنوف تا دیر نشده این بحران را پشت سر بگذاریم.
ارسال به دوستان
رکوردی جدید در چهل و پنجمین دوره مسابقه شبیه‌ترین افراد به همینگوی (+عکس) از تیراندازی در تهرانپارس تا بازداشت عجیب سارق سنگ‌قبر در بهشت‌زهرا ادعای نیویورک پست به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو می‌خواهد اطلاعاتی در مورد «کوه کلنگ» به ترامپ بدهد راهکارهای قطعی برق برای منازل مسکونی: از پنل خورشیدی تا دیزل ژنراتور تهیه‌کننده «مردان آهنین»: جثه بزرگ، لزوماً به معنای خشونت نیست مرضیه برومند دبیر جشنواره تئاتر کودک و نوجوان شد انتقاد شدید سینمای ایتالیا از ونیز ؛ جشنواره بدون آثار زنان تک بعدی است رونمایی از دمپایی مخصوص ریکاوری «نایکی» (+عکس) گودرزوند چگینی: تصمیم درباره آتش‌بس در عالی‌ترین سطوح نظام اتخاذ می‌شود آیا ازدحام نوجوانان برای دیدن یوتیوبر معروف تاسف‌برانگیز است؟ حمله مترجم «اودیسه» به فیلم کریستوفر نولان وقتی مصرف، خودش به کالا تبدیل می‌شود؛ تأملی بر پدیده اینفلوئنسرهای اینستاگرام مذاکره تصمیم شخصی پزشکیان نیست / همه تصمیمات در شورای عالی امنیت ملی و با تأیید رهبری اتخاذ می‌شود دیدنی های امروز؛ از آتش سوزی های جنگلی مهیب اروپا تا تشدید جنگ یمن و عربستان تداوم کاهش قیمت نفت در بازار جهانی