فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۸۸۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۰۲-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۱۸۸۱۹
انتشار: ۱۶:۱۶ - ۰۲-۱۰-۱۴۰۰

دادگستری فارس: دستگیری سرشاخه های اصلی یک شرکت هرمی/ خروج ١٦ میلیون دلار از کشور

دادگستری فارس: دستگیری سرشاخه های اصلی یک شرکت هرمی/ خروج ١٦ میلیون دلار از کشور
این شرکت هرمی با وعده های واهی و فریبنده در زمینه سرمایه گذاری در بورس های خارجی و وعده خرید سهام شرکت های مطرح بین المللی اقدام به جذب دارایی شهروندان می‌کرده در حالی که در واقع هیچ فعالیت اقتصادی در این زمینه انجام نشده است.

رئیس کل دادگستری استان فارس از دستگیری هفت عضو اصلی یک شرکت هرمی با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در این استان خبرداد.

حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی با اشاره به اینکه شرکت یونیک فایننس هیچ گونه مجوز رسمی برای فعالیت و جذب سرمایه مردم نداشته و با اقدامات متقلبانه نقدینگی شهروندان را به خارج از کشور انتقال داده است، گفت: این اقدام باعث مالباختگی تعداد کثیری از شهروندان شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری فارس، موسوی افزود: این شرکت هرمی با وعده های واهی و فریبنده در زمینه سرمایه گذاری در بورس های خارجی و وعده خرید سهام شرکت های مطرح بین المللی اقدام به جذب دارایی شهروندان می‌کرده در حالی که در واقع هیچ فعالیت اقتصادی در این زمینه انجام نشده است.

این مقام ارشد قضایی استان فارس با بیان اینکه در تحقیقات اولیه خروج ١٦ میلیون دلار از کشور با فعالیت لیدرهای اصلی این شرکت هرمی محرز شده است، گفت: تحقیقات در خصوص کشف ابعاد دیگر فعالیت های غیر قانونی این افراد ادامه دارد.

رئیس شورای قضایی استان فارس با تأکید بر اینکه هوشیاری و درایت اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در کشف فعالیت غیر قانونی این شرکت هرمی نقش بسزایی داشته است، هشدار داد کسانی که در حال فعالیت های مشابه می باشند ضمن توقف فعالیت و مسترد کردن پول شهروندان پیش از هرگونه برخورد قانونی از ادامه اقدام غیر قانونی در این حوزه و خروج ارز از کشور خودداری کنند.

موسوی اضافه کرد: مالباختگان می توانند برای طرح شکایت از لیدر های بازداشت شده این شرکت به شعبه ۱۴ بازپرسی دادسرای انقلاب اسلامی شیراز واقع در بلوار جدید قرآن مراجعه کنند و فعالیت سایر شبکه های مشابه را با تلفن ۱۱۳ به ضابطین اطلاع دهند.

براساس این خبر این شاخه شرکت هرمی یونیک فایننس در شیراز دارای سرشاخه ها و لیدر های مستقل داخلی و رابط بین المللی بود که با اقدام اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان فارس مورد ضربه واقع و فعالیت های مجرمانه آنان در خروج ارز از کشور متوقف شد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
تصادف مرگبار سه خودرو در هفتکل خوزستان؛ ۲ نفر جان باختند و ۲ نفر مصدوم شدند ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: تجاوز از هیچ مبدایی را تحمل نخواهیم کرد وام ازدواج امسال باید حداکثر ظرف سه ماه پرداخت شود؛ وعده جدید دولت عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم به مناسبت میلاد پیامبر(ص) تداوم حملات اسرائیل به جنوب لبنان کارخانه متروکه شارلروا؛ تصویری از گذشته صنعتی بلژیک (+عکس) این BMW را همه دوست دارند! (+عکس) اجرای عملیات انفجار کنترل‌شده در محدوده کبودراهنگ داور پرسپولیس و استقلال در دربی ۱۰۷ مشخص شد انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در شرق تنگه هرمز آقای رئیس‌جمهور؛ در وزارت اقتصاد و بیمه مرکزی چه خبر است؟ خانه ای مشهور در مسکو با نمادهای افسانه ای (+عکس) دستور کار مجلس نمایندگان آمریکا در آستانه انتخابات؛ تلاش برای جلوگیری از تعطیلی دولت ترامپ دیدار یک مقام وزارت خارجه ایران با وزیر خارجه طالبان چرا دو شهر ساحلی مصر با وجود همسایگی، چهره‌ای کاملاً متفاوت دارند؟ (+عکس)