فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۸۹۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۰۳-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۱۸۹۴۲
انتشار: ۲۱:۲۶ - ۰۳-۱۰-۱۴۰۰

انهدام باند بزرگ اسکیمر در تبریز

انهدام باند بزرگ اسکیمر در تبریز
طبق بررسی های صورت گرفته در ابعاد موضوع و حوزه اقدامات فنی مشخص گردید متهمان از طریق جعل کارت های بانکی، دسته چک ،شناسنامه و کارت ملی و پس از خالی نمودن حساب قربانیان اقدام به خرید اقلام نموده و از این طریق از هموطنان کلاهبرداری می کردند.

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی از شناسایی و انهدام باند بزرگ اسکیمری در تبریز خبر داد و گفت: مجرمان سایبری که از طریق کپی کارت بانکی افراد اقدام به خالی کردن حساب آنان می نمودند توسط پلیس فتا استان دستگیر شدند.

به گزارش فارس، محسن محمودی در تشریح این موضوع اظهار داشت: برابر شکواییه واصله تعداد کثیری از همشهریان عنوان کردند که مبالغی از حساب های آنان به صورت برداشت از کارت بانکی صورت گرفته است در حالی که کارت در اختیار خودشان بوده است.

وی افزود: تیمی از کارشناسان خبره پلیس فتا استان پیرامون موضوع تشکیل و پرونده به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت که در بررسی های اولیه مشخص شد برداشت ها بصورت اینترنتی نبوده و از طرق مختلف انجام شده است.

محمودی بیان داشت: با توجه به اینکه متهمان به صورت کاملا حرفه ای اقدامات مجرمانه خود را پیش برده و سعی در پنهان ماندن هویت خود داشتند اما با چتر اطلاعاتی و اقدامات تخصصی کارشناسان پلیس فتا استان محل اختفای متهمان مورد شناسایی قرار گرفت.

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی ادامه داد : با توجه به حساسیت موضوع و هماهنگی های صورت گرفته با مقام قضائی تیم ویژه پلیس فتا به محل اختفاء متهمان اعزام شدند و اعضای این باند بزرگ را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.

این مقام انتظامی افزود: طبق بررسی های صورت گرفته در ابعاد موضوع و حوزه اقدامات فنی مشخص گردید متهمان از طریق جعل کارت های بانکی، دسته چک ،شناسنامه و کارت ملی و پس از خالی نمودن حساب قربانیان اقدام به خرید اقلام نموده و از این طریق از هموطنان کلاهبرداری می کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: افراد کلاهبردار در صورتی که بخواهند اقدام به سودجویی از همشهریان عزیز نمایند حتما قانون به سراغ آنها خواهد رفت و مطمئن باشند بااین افراد برخورد جدی و قاطع برخورد خواهد شد.

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی به شهروندان و کاربران فضای مجازی توصیه کرد : نکات امنیتی در خصوص رمزهای کارتهای بانکی را جدی گرفته و تحت هیچ شرایطی در اختیار دیگران نگذارند و در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجهه شدند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس WWW.Cyberpolice.ir و یا تماس با مرکز فوریت های سایبری به شماره 096380گزارش کنند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
انتقال رودری به بارسلونا؛ منچسترسیتی با پیشنهاد نهایی بارسا موافقت کرد قرار است مهر امسال چه تغییری در مدارس رخ دهد؟ جزئیات برنامه آموزش و پرورش  روسیه: کارخانه تولید قایق‌های بدون سرنشین اوکراین را نابود کردیم اعلام آمادگی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی بقائی: کانادا به «تیم ذخیره» آمریکا در جنگ علیه ایران تبدیل شده است کشاورزان شمالی برای برداشت برنج عجله نکنند آتش‌سوزی عمدی در ارتفاعات دماوند؛ عامل حریق پیش از رسیدن نیروها گریخت تصویر رهبران ایران، حزب‌الله و اردوغان کنار هم؛ تبلیغات انتخاباتی لیکود جنجال‌ساز شد استقلال در انتظار پاسخ فیفا؛ پرونده یاسر آسانی وارد مرحله تازه شد ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم پایگاه‌ها در منطقه توسط ایران ویران شوند کشف ۴ تن خاک طلا در تبریز؛ کارگاه استحصال طلا شناسایی و دو نفر دستگیر شدند هشدار پلیس فتا درباره ربات جعلی بانک ملی ترامپ: سخنگوی مستعفی کاخ‌سفید بچه‌هایش را بیشتر از من دوست داشت تونل توحید امشب مسدود می‌شود؛ رانندگان مراقب محدودیت تردد باشند عارف: گرانی وضعیت آزاردهنده‌ای پیدا کرده/ راهبرد دشمن استفاده از موج افزایش قیمت‌هاست و همه دستگاه‌ها باید برای مقابله با آن به میدان بیایند