۲۷ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۹۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۶-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۱۹۴۳۳
انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۶-۱۰-۱۴۰۰

یک توضیح از سازمان سینمایی درباره «قاتل و وحشی»

یک توضیح از سازمان سینمایی درباره «قاتل و وحشی»
فیلم «قاتل و وحشی» بیشترین وقت خود را درگیر اختلافات تهیه کنندگی در محاکم قضایی و داوری خانه سینما داشتند تا درخواست رسمی جهت بازبینی و صدور پروانه نمایش.

مدیرکل نظارت بر عرضه نمایش فیلم سازمان سینمایی گفت: تهیه‌کننده فیلم «قاتل و وحشی» از اول بهمن سال ۱۳۹۹ تاکنون تقاضای بازبینی جهت صدور پروانه نمایش نداده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، محمدرضا فرجی ، درباره فیلم «قاتل و وحشی» گفت: پروانه ساخت فیلم «قاتل و وحشی» در تاریخ ۱۳۹۷/۸/۲۲ صادر شده و تا سال ۹۸ این پروانه چندبار تمدید شده است. ‎این فیلم برای اولین بار در تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱ در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در شورای ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی بازبینی شده و در هر دو بار این بازبینی به فیلم اصلاحیه خورده بود، از همان تاریخ تاکنون تهیه‌کننده این فیلم تقاضایی برای بازبینی جهت صدور پروانه نمایش به سازمان سینمایی ارائه نداده است.

مدیر کل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی عنوان کرد: فیلم «قاتل و وحشی» بیشترین وقت خود را درگیر اختلافات تهیه کنندگی در محاکم قضایی و داوری خانه سینما داشتند تا درخواست رسمی جهت بازبینی و صدور پروانه نمایش.

‎به گقته وی، تهیه‌کننده این فیلم در طول ‎ساخت کار، دچار اختلاف و مشکلاتی می‌شود و در زمان ساخت، تهیه‌کننده دیگری وارد این داستان می‌شود. جهت رفع این موضوع، صاحبان فیلم وارد مراحل قضایی می‌شوند و خانه سینما ورود پیدا می‌کند تا مشکل آن‌ها را رفع کند و با صدور چند نوبت صورتجلسه، گفته می‌شود این مشکل رفع شده است.

‎فرجی خاطرنشان ساخت: در تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱ زمانی که که این فیلم به شورا ارائه شد، از سوی شورای پروانه نمایش وقت با اصلاحیه روبه‌رو شد. در تاریخ ۹۹/۱۱/۵ فیلم را دوباره با اصلاحیه فرستادند، اما این فیلم مجددا دچار همان مشکلات قبلی بود و مورد تایید شورای بازبینی قرار نگرفت.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
نوسازهای تهران ارزان‌تر شد ؛ آپارتمان‌های ۱۴۰۴ زیر قیمت ۱۴۰۳ عرضه می‌شوند دست رد وارنر برادرز به پیشنهاد خرید 108 میلیارد دلاری ؛ رقابت پارامونت و نتفلیکس استانبول در بحران آب ؛ سطح مخازن به پایین‌ترین حد دهه گذشته رسید اعتراض نیکی کریمی: این من نیستم! ۳۲ میلیون ایرانی دیگر ۳۵۰ هزار تومان کالابرگ می‌گیرند (+ جزئیات و زمان شارژ حساب) رقیب Chat gpt وارد میدان شد ؛ ارزان تر و باهوش تر ! ابطحی: حیف که پزشکیان در امر رسانه غریب است «والرین» در معرض دید دیپلمات‌ها و سفرای خارجی دوباره زانو زد سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود (+جزئیات) حذف ارز ترجیحی دارو ؛ دولت مابه‌التفاوت قیمت‌ها را جبران می‌کند قیمت آجیل شب یلدا مشخص شد شعبهٔ دوم صداوسیما ؛ وقتی تلویزیون از آنتن به اینترنت مهاجرت می‌کند  ممنوعیت جدید کاخ سفید برای ورود ایرانی ها به آمریکا چرا تفکر سعید جلیلی با کافه و کافه‌نشینی مشکل دارد؟ بلوبانک سامان: خدمات بانکی بدون اختلال در دسترس مشتریان است