۰۴ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۹۴۴۱
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۰۷-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۱۹۴۴۱
انتشار: ۰۰:۰۱ - ۰۷-۱۰-۱۴۰۰

کراس اوور اقتصادی هاوال؛ یک گزینه جذاب بی ادعا و مشتری پسند!(+عکس)

کراس اوور اقتصادی هاوال؛ یک گزینه جذاب بی ادعا و مشتری پسند!(+عکس)
ام6 میان کراس اوورهای چینی که در رده پرچمدار تغییرات طراحی و مهندسی پیشرانه قرار ندارند، جز بهترین گزینه ها از منظر طراحی به نسبت قیمت، محسوب می شود.

عصر ایران- ام6 کراس اوور اقتصادی برند هاوال است که براساس اچ6 توسعه یافته است. این خودرو در بازار چین در گران ترین تریم خود حدود 13 هزار دلار قیمت دارد و از نظر طراحی محصولی قابل قبول و مشتری پسند محسوب می شود.

ام6 برابر با 4649 میلیمتر در طول، 1830 میلیمتر در عرض و 1705 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورها نیز برابر با 2680 میلیمتر است. ارتفاع از سطح زمین برابر با 134 میلیمتر محاسبه شده است.

ام6 میان کراس اوورهای چینی که در رده پرچمدار تغییرات طراحی و مهندسی پیشرانه قرار ندارند، جز بهترین گزینه ها از منظر طراحی به نسبت قیمت، محسوب می شود.

در بخش پیشرانه این هاوال همانند اکثر هموطنان خود از نمونه 4 سیلندر 1.5 لیتری 4 سیلندر توربو با 150 اسب بخار خروجی و گشتاور 210 نیوتن متر استفاده شده است. البته در تریم های، این پیشرانه با دو سطح متفاوت استاندارد زیست محیطی V و VI قابل تهیه است.

در بخش جعبه دنده نیز با توجه به تریم نمونه 6 سرعته دستی و 7 سرعته دی سی تی ارائه شده که هر دو نمونه با محور جلو در ارتباط هستند.

سیستم ترمز در تمامی چرخ ها دیسکی است و رینگ های استاندارد آلومینیومی در اندازه 17 اینچی نصب شده اند.

کابین ام6 به نسبت کلاس اقتصادی در تمامی قسمت ها از پلاستیک دارای بافت سخت شکل گرفته و طراحی کاملا ساده اما بازهم قابل قبولی را ارائه می دهد. از امکانات این فضا می توان به سیستم تهویه، استارت دکمه ای، بلوتوث، نمایشگر دیجیتال سیستم سرگرمی، استراحتگاه دست ردیف جلو، پاور ویندوز هر دو ردیف، برف پاک کن عقب، سانروف و ... اشاره کرد.

در بخش ایمنی نیز مواردی مانند: سیستم ضد سرقت، ورود بدون کلید، رادار پارک عقب، ای بی اس، ایی بی دیی، دستیار ترمز، پایداری الکترونیکی، دستیار حرکت در سربالایی و سرپایینی، ایزوفیکس، ایربگ راننده و سرنشین جلو و ... قابل اشاره هستند.

 

 

ارسال به دوستان
شکست آلمان در مدیریت بازار صادراتی انتشار اولین تصویر از عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران بار دیگر ایران و آمریکا؛ و تقابل بر سر غنی‌سازی صفر/ احمد زیدآبادی حقوق‌ ها چقدر افزایش می‌یابد؟ قیمت محصولات سایپا امروز پنجشنبه ۴ دی ۱۴۰۴/ سهند چند؟ قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز پنجشنبه ۴ دی ۱۴۰۴/ ارزان‌ترین گوشی سامسونگ چند؟ ثبت اختراع روسیه: معماری چرخان و تحلیل دینامیک چرخشی برای تولید گرانش مصنوعی در مدار (+عکس) پدر این دو کودک معلول دو هفته دیگر «اعدام» می شود/ کمک کنیم این اتفاق نیفتد دیدنی های امروز؛ از جشن ها تا بازارهای کریسمس پیام پوتین به مادورو: قاطعانه در کنار ونزوئلا ایستاده‌ایم رهبری: آیت الله میلانی اهل معنا بودند و کراماتی داشتند/ با مرحوم بازرگان و دکتر سحابی مرتبط بودند/ نامه‌ ایشان به امام سند تاریخی است (+متن کامل بیانات) قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز پنجشنبه ۴ دی ۱۴۰۴/ تارا ۵۰ میلیون ارزان شد بازنشستگان تأمین اجتماعی / کاریکاتور جواد علیزاده؛ شوک آذرماه در قاب طنز تلخ ترانه علیدوستی: یک سال مخفی شدم/ حتی خودم را در آینه نمی شناختم سردار رادان: برای پذیرش دانشجو از کشور تاجیکستان آمادگی داریم