فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۹۶۱۱
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۰۸-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۱۹۶۱۱
انتشار: ۰۰:۰۲ - ۰۸-۱۰-۱۴۰۰

منصوری هم برای سالگرد شکل گیری امارات دست به کار شد!/ کالینان اسپشال 50؛ امضای یک ایرانی بر شاسی بلند لوکس انگلیسی (+عکس)

منصوری هم برای سالگرد شکل گیری امارات دست به کار شد!/ کالینان اسپشال 50؛ امضای یک ایرانی بر شاسی بلند لوکس انگلیسی (+عکس)
در بخش پیشرانه اطلاعاتی که تا کنون در اختیار رسانه ها قرار گرفته به 610 اسب بخار خروجی و گشتاور 950 نیوتن متر اشاره دارند. درباره جزئیات برنامه های منصوری برای این قسمت اطلاعاتی وجود ندارد.

عصر ایران- اخیرا تصاویری از پروژه اختصاصی منصوری برای امارات منتشر شده است که یک دستگاه رولز-رویس کالینان پس از طی مراحل شخصی سازی، چهره ای متفاوت و جذاب تر را به نمایش می گذارد.

البته منصوری پیش از این هم نمونه هایی از کالینان را در پرونده کاری خود قرار داده که در گروه خودروی عصر ایران نیز بدان پرداخته ایم(اینجا).

رولز-رویس منصوری که نسخه اسپشال امارات 50 نام دارد به مناسبت پنجاهین سالگرد شکل گیری این کشور آماده شده است. مدتی پیش یک دستگاه ب ام و اکس7 را نیز در گروه خودروی عصر ایران معرفی کردیم(اینجا) که آن مورد هم اکس7 نسخه 50 سالگی امارات نام داشت و به همین مناسبت معرفی شده بود.

کالینان جدید منصوری از کیت بدنه اختصاصی در تمامی قسمت ها استفاده می کند. در بخش دماغه؛ اسپلیتر نصب شده در پایین ترین قسمت سپر موجب شده تا خودرو به سطح زمین نزدیک تر باشد. پوشش متفاوت اسپلیتر، جزئیات داخل سپر و همچنین درپوش موتور کاملا جلب نظر می کنند.

همین وضعیت در نمای جانبی نیز مشاهده می شود. رکاب، نوار ضرب گیر روی درب ها، پوشش آبشش های انتهای گلگیر و همچنین جزئیات تزئینی ستون آخر با همین پوشش کار شده اند.

درب ها در حالت خودکشی باز می شوند که این یکی از جذاب ترین برنامه های استاندارد رولز-رویس محسوب می شود.

رینگ های 24 اینچی حرفه ایی منصوری را نیز به فرمول نمای جانبی باید اضافه کنید تا سطح بالای کار تیونر در این قسمت کامل شود.

در نمای عقب نیز همه چیز هماهنگ و دقیق انتخاب شده، بویژه دیفیوزر فوق العاده با خروجی های اگزوز دوقلو در طرفین آن که خبر از شیر درنده زیر درپوش موتور خودرو می دهند!

در بخش پیشرانه اطلاعاتی که تا کنون در اختیار رسانه ها قرار گرفته به 610 اسب بخار خروجی و گشتاور 950 نیوتن متر اشاره دارند. درباره جزئیات برنامه های منصوری برای این قسمت اطلاعاتی وجود ندارد.

فضای داخل کابین نیز دقیقا با همان طرحی که برای تزئین بدنه استفاده شده بود، شکل گرفته که چرم بسیار مرغوب، لوگوی منصوری و همینطور لوگوی مربوط به 50 سالگی امارات جلب نظر می کنند.

قیمت خودرو مشخص نیست.

ارسال به دوستان
افزایش بناهای تاریخی خسارت‌دیده در حملات آمریکایی-صهیونی به ۱۱۴ مورد/ هماهنگی برای اعزام هیاتی از یونسکو به ایران برای بررسی میدانی نحوه فعالیت بازار سرمایه در نخستین روز کاری امسال اعلام شد مجید واشقانی: دانش‌آموزان شهید میناب نگهدار میهن هستند اختلاف بین نتانیاهو و رئیس موساد بالا گرفت ادعای CBS: ایران در کف تنگه هرمز 12 عدد "مین مهام" جاگذاری کرده است/ آنها 5 هزار مین دریایی دارند وزیر نیرو: تولید پراکنده برق در کشور از آسیب پذیری سیستم ها کاسته است اقدامات ایمنی هنگام شنیدن صدای انفجار در خیابان ادعای "پولیتیکو" : آمریکا در حال بررسی «قالیباف» به عنوان گزینه ای برای تعامل است رهبر کره شمالی: حمله آمریکا به ایران نشان داد چقدر سلاح هسته ای برای امنیت کشورها مهم است وال استریت ژورنال: اگر ترامپ تنگه هرمز را باز نکند، دوره ای از "افول آمریکا" ثبت خواهد شد تشییع 2 سرباز در سوادکوه مازندران (عکس) / آنها در حملات به سمنان و تهران به شهادت رسیدند افزایش مخالفت نیروهای آمریکایی با جنگ ایران: نمی خواهیم برای اسرائیل کشته شویم یادداشت پسر عباس کیارستمی بعد از تخریب منزل پدری‌اش در حملات هوایی به تهران گزینه خوبی روی میز نیست آقای ترامپ؛ به راه خروج نیاز دارید دفاع خبرگزاری اصولگرا از قالیباف در برابر ادعای ترامپ/ امریکا می خواست بین مسئولان شکاف بیندازد اما نتوانست