۲۹ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۹۸۱۳
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۰۸-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۱۹۸۱۳
انتشار: ۱۸:۱۰ - ۰۸-۱۰-۱۴۰۰

سن ازدواج به ۳۰ سال رسید

سن ازدواج به ۳۰ سال رسید
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان: همواره سن ازدواج صعودی بوده و اکنون در بین مردان به 30 سال رسیده است آمار طلاق هم همواره صعودی بوده و اکنون از هر سه ازدواج در کشور یک مورد طلاق اتفاق می‌افتد.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار جوان در سن ازدواج در کشور داریم اما سالانه تنها ۶۰۰ هزار ازدواج محقق می‌شود.

به گزارش تسنیم، وحید یامین پور در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان یزد که با حضور استاندار یزد برگزار شد اظهار داشت: هدف از ایجاد ستاد ساماندهی امور جوانان هم‌افزایی بین دستگاه‌هایی است که با امور جوانان مرتبط هستند تا بتوانند بهتر مسائل جوانان را حل نمایند.

وی با بیان اینکه هر منطقه و استانی مسائل و ویژگی‌های خاص خودش را دارد گفت: مسئله اشتغال، مسکن، ازدواج و آسیب‌های اجتماعی در همه جا مشترک است که برخی وضعیت مناسب‌تر و برخی نیاز به اقدام فوری دارند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: دوره جدید ستاد امور جوانان که آغاز شده است باید با تعهد، نظم و جدیت در تصویب مصوبات اقدامات لازم انجام شود مصوبات ستاد کارآمد و واقعی باشند.

یامین‌پور افزود: برگزاری جلسات ستاد نباید صرفا برای رفع تکلیف باشد، خصوصا جلسات شهرستان‌ها، بلکه باید مستمر و با مشارکت دادن و درگیر کردن تمام دستگاه‌ها کارها انجام شود.

وی ادامه داد: هر چند مسائل اقتصادی ارتباط مستقیم با سخت شدن ازدواج، بالا رفتن سن ازدواج و کاهش ازدواج دارد اما مسائل فرهنگی و نگرش اجتماعی هم تا حد زیادی سبب کاهش ازدواج شده است.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: همواره سن ازدواج صعودی بوده و اکنون در بین مردان به 30 سال رسیده است آمار طلاق هم همواره صعودی بوده و اکنون از هر سه ازدواج در کشور یک مورد طلاق اتفاق می‌افتد.

یامین‌پور بیان کرد: اشتغال، مسکن و گرانی در امر ازدواج است، اما همچنان نگرش خانواده‌ها و مسائل فرهنگی در بالا رفتن سن ازدواج اثر دارد نه موانع اقتصادی؛ برخی هستند که امکانات و اشتغال پایدار برخوردار هستند اما تن به ازدواج نمی‌دهند.

وی افزود: 12 میلیون و 800 هزار جوان در سن ازدواج در کشور داریم اما سالانه تنها 600 هزار ازدواج محقق می‌شود و در 10 سال آینده با تجرد قطعی حجم زیادی از جوانان رو به رو هستیم علاوه بر این زنان بیوه حاصل طلاق را خواهیم داشت.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: زنانی که دیگر حمایتی ندارند، از خانه‌های پدری خود خارج شدند، برگشت به خانه پدری آسان نیست و بسیاری استقلال اقتصادی هم ندارند و آسیب‌پذیری اجتماعی بالایی دارند.

یامین‌پور تصریح کرد: نرخ بالای طلاق در پنج سال اول زندگی به دلیل عدم مهارت‌های لازم برای تشکیل و حفظ خانواده است نه موانع اقتصادی.

وی گفت: افراد نیاز به مشاوره، مهارت‌آموزی، مهارت تحمل مشکلات و مهارت‌های گوناگون دیگری دارند تا بتوانند به زندگی مشترک خود ادامه دهند.

ارسال به دوستان
قاب دونفره «امیرحسین قیاسی» و همسرش بر فرش قرمز جشن حافظ ۲۴ (فیلم) شایعه غیبت برخی ملی‌پوشان در آمریکا قوت گرفت؟/ واکنش دیپلمات باسابقه به شیطنت‌ها علیه ایران نبرد تمام‌عیار استقلال در منامه؛ بازگشت دو ستاره کلیدی به ترکیب ساپینتو بارش برف در فریزهند نطنز رکورد زد/ ارتفاع برف به 70 سانتی‌متر رسید رویترز: آمریکا کشتی تحریمی ونزوئلا را توقیف کرد حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان پایان عصر گواردیولا در منچسترسیتی؟/ افشای نام جانشین پپ در ورزشگاه اتحاد دبیرخانه شورای ملی سالمندان: ایران سال 1410 وارد نقطه عطف جمعیتی می‌شود کره شمالی: باید مقابل زورگویی آمریکا ایستاد ساعت کاری جدید شعب و ستاد بانک ملی ایران اعلام شد محسن سیفی در نشست شورای عالی مدیران بانک عنوان کرد: اصلاح ساختارهای مالی و فناورانه، رمز پایداری و رقابت‌پذیری بانک صادرات ایران افزایش سهم کارت سوخت شخصی در سوختگیری تا 74 درصد تمرینات کگل به زبان ساده: از سلامت مثانه تا بهبود عملکرد جنسی (+روش تمرین) ۴۰۱ شهید در غزه از زمان برقراری آتش‌بس انتصاب سید احمد موسوی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟