۲۹ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۰۰۲۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۱۰-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۰۰۲۰
انتشار: ۱۶:۱۸ - ۱۰-۱۰-۱۴۰۰

سود ۱.۵ میلیارد تومانی وام ۴۵۰ میلیونی در بازپرداخت پلکانی

سود ۱.۵ میلیارد تومانی وام ۴۵۰ میلیونی در بازپرداخت پلکانی
در واقع متقاضی نهضت ملی مسکن پس از بیست سال و در سال 1420 برای وام 450 میلیون تومانی با نرخ بهره 18 درصد یک میلیارد و 941 میلیون و 100 هزار تومان پرداخت خواهد کرد. سود این وام حدود 1.5 میلیارد تومان است.

در حالی وزیر راه از برنامه‌ریزی برای پلکانی شدن بازپرداخت وام نهضت ملی مسکن خبر داده که سود وام ۴۵۰ میلیونی در بازپرداخت ۲۰ ساله حدود ۱.۵ میلیارد تومان خواهد بود.

به گزارش تسنیم، اگر قرار باشد وام 450 میلیون تومانی با نرخ بهره 5 درصدی به متقاضیان نهضت ملی مسکن پرداخت شود، مبلغ قسط ماهانه این وام در سال اول 2 میلیون و 320 هزار تومان است.

این مبلغ در دوره پنجم (سال 5) به 2 میلیون و 611 هزار تومان افزایش می‌یابد و در سال دهم به 3 میلیون و 27 هزار تومان می‌رسد. در سال پانزدهم میزان اقساط ماهانه به 3 میلیون و 510 هزار تومان و در سال بیستم میزان اقساط به 4 میلیون و 69 هزار تومان افزایش خواهد یافت.

در مجموع کل پرداخت و سود این تسهیلات به ترتیب 748 میلیون و 298 هزار تومان و 298 میلیون و 298 هزار تومان است.

اما اگر این وام با سود 18 درصد به متقاضیان نهضت ملی مسکن پرداخت شود میزان اقساط ماهانه در دوره اول (سال نخست) 6 میلیون و 19 هزار تومان و در سال پنجم 6 میلیون و 775 هزارتومان خواهد بود.

در سال دهم از دوره بازپرداخت 20 ساله مبلغ قسط 7 میلیون و 854 هزار تومان است. در 12 ماه سال پانزدهم اقساط ماهانه وام 450 میلیون تومانی نهضت ملی مسکن 9 میلیون و 105 هزار تومان خواهد بود. در نهایت در سال بیستم مبلغ اقساط به 10 میلیون و 556 هزار تومان افزایش می‌یابد.

در واقع متقاضی نهضت ملی مسکن پس از بیست سال و در سال 1420 برای وام 450 میلیون تومانی با نرخ بهره 18 درصد یک میلیارد و 941 میلیون و 100 هزار تومان پرداخت خواهد کرد. سود این وام حدود 1.5 میلیارد تومان است.

همچنین اقساط وام 250 میلیون تومانی با نرخ بهره 5 درصد در سال اول حدود 1.3 میلیون تومان، سال پنجم حدود یک میلیون و 451 هزار تومان، سال دهم حدود یک میلیون و 682 هزار تومان، در سال پانزدهم یک میلیون و 950 هزار تومان و در سال بیستم 2 میلیون و 260 هزار تومان است.

کل بازپرداخت این وام در ماه دوازدهم سال بیستم 415 میلیون و 721 هزار تومان خواهد بود. کل سود این وام 165 میلیون و 721 هزار تومان است.

اقساط همین وام با نرخ بهره 18 درصد به ترتیب در سال اول 3 میلیون و 344 هزار تومان، سال پنجم 3 میلیون و 764 هزار تومان، سال دهم 4 میلیون و 363 هزار تومان، سال پانزدهم 5 میلیون و 58 هزار تومان و در سال بیستم 5 میلیون و 864 هزار تومان است.

کل بازپرداخت این وام یک میلیارد و 78 میلیون تومان است،‌یعنی سود حدود 828 میلیون تومانی برای وام 250 میلیون تومانی.

ارسال به دوستان
یکی از ماهواره‌ های استارلینک منفجر شد دلار ۱۰۹ هزار تومانی درجا زد؛ بازار حواله‌ها وارد فاز افزایشی شد نتفلیکس جیمز باند را هم به دست آورد چرا افغانستان به‌جای ابرتورم، تورم منفی را تجربه کرد؟ آخرین وضعیت پرونده قتل کارگردان هالیوود و همسرش هشتمین سال «نذر خدمت»/ داوطلبان هلال‌احمر در خط مقدم خدمت‌رسانی استقبال گرم شیرازی‌ها از «کج‌پیله»؛ قاب مشترک نعیمه نظام‌دوست و یلدا عباسی در اکران مردمی (عکس) چگونه کره جنوبی این قدر در دنیا محبوب شد؟/ آیا اوضاع کره ای ها واقعا این قدر خوب است؟ پای یک ایرانی به پرونده اپستین باز شد / مدیرعامل سابق یوتیوب چه ارتباطی با داستان اپستین دارد؟ پشت پرده سفر وزیر خارجه چین به عربستان، امارات و اردن/ از استقبال از تداوم بهبود رابطه تهران- ریاض تا تثبیت بازیگری پکن در خاورمیانه تحلیل نشریه ژاپنی از حضور نظامی چین و روسیه در ایران آخرین وضعیت ترافیکی، جوی و جاده های مسدود کشور وقتی مدرسه هست اما آموزش نه / نمرات دانش‌آموزان بین 8 تا 10 است فقط ۳۳ درصد سدها پر شده است تهدید هکرهای ایرانی به افشای اطلاعات 4 مقام ارشد دیگر اسرائیل
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟