۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۰۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۰ - ۱۱-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۰۰۶۵
انتشار: ۰۷:۵۰ - ۱۱-۱۰-۱۴۰۰

ماجرای حذف سربازی دانشجویان دکتری از زبان وزیر علوم

ماجرای حذف سربازی دانشجویان دکتری از زبان وزیر علوم
به منظور استفاده بهینه‌تر از توانمندی های فارغ التحصیلان یا دانش‌آموختگان دکتری، این افراد به جای اعزام به خدمت سربازی می‌توانند طرح پسا دکتری را بگذرانند.

وزیر علوم با تاکید بر اینکه سربازی دانشجویان دکتری حذف نمی شود، گفت: دانش آموختگان دکتری از سال آینده می‌توانند به جای سربازی روی طرحی کار کنند که مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند.

دکتر محمدعلی زلفی گل در گفت وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس رایزنی هایی که با ستاد نیروهای مسلح داشتیم و به منظور استفاده بهینه‌تر از توانمندی های فارغ التحصیلان یا دانش‌آموختگان دکتری، این افراد به جای اعزام به خدمت سربازی می‌توانند طرح پسا دکتری را بگذرانند.

وی ادامه داد: توافقات ابتدایی این طرح صورت گرفته شده است، قرار شد تا شیوه نامه‌های خاصی را طراحی کنیم که طرح شیوه‌نامه در آینده نزدیک نوشته خواهد شد.

وزیر علوم همچنین با بیان اینکه سربازی دانشجویان دوره دکتری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی حذف نمی‌شود،‌ تاکید کرد: دانش آموختگان دوره دکتری در صورتی که علاقمند باشند، می‌توانند در راستای نیازهای جامعه طرحی را زیر نظر استادی ارائه بدهند، در صورتی که این طرح به تایید ستاد کل نیروهای مسلح برسد، به عنوان پسا دکتری روی آن طرح کار می‌کنند و این فعالیت به عنوان جایگزین دوره سربازی افراد لحاظ می‌شود.

وزیر علوم یادآور شد: اعتبارات لازم برای طرح امریه‌ دکتری در نظر گرفته شده و امیدواریم این طرح به مرحله عملیاتی شدن برسد.

زلفی گل در ادامه با بیان اینکه سالی حدودا  ۵ تا ۶ هزار دانش‌آموخته دکتری داریم که باید به سربازی اعزام شوند،‌ تصریح کرد: در صورتی که طرح پیشنهادی وزارت علوم در این زمینه، به موافقت اولیه ستاد نیروهای مسلح رسیده باشد مشمولان از سال آینده می توانند به جای سربازی روی طرحی کار کنند که مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند.

وزیر علوم در پایان در خصوص دستمزد مشمولان این طرح خاطر نشان کرد: بر اساس تصمیمی که گرفته شده است حقوق این افراد حدود یک سوم تا یک دوم پژوهشگران پسادکترای معمولی خواهد بود.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
خبرخوانی ناصرالدین شاه؛ گوشه‌ای از زندگی سلطنتی در عصر قاجار (عکس) با این ترفندها دیگه تو ماشین تهوع نمی‌گیری! (اینفوگرافیک) راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین مغز ما با این «ترفند» از هوش مصنوعی جلو می‌زند چرا لوگو اپل سال‌ها برعکس بود؟ داستانی که احتمالا نمی‌دانستید نقش شکلات تلخ در کُند کردن روند پیری پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم