فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۰۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۱-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۰۱۰۶
انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۱-۱۰-۱۴۰۰

توضیحات هواپیمایی هما درباره نقص فنی پرواز تهران- مشهد و عذرخواهی از مسافران

توضیحات هواپیمایی هما درباره نقص فنی پرواز تهران- مشهد و عذرخواهی از مسافران
در مدت حضور مسافران در فرودگاه مهرآباد تا آماده شدن هواپیمای جایگزین، از مسافران پذیرایی به عمل آمد.

شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از مسافران پرواز تهران- مشهد که به دلیل نقص فنی هواپیما منجر به بازگشت به فرودگاه مهرآباد شدند، عذرخواهی کرد.

به گزارش ایرنا، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) ضمن عذرخواهی از مسافران پروازهای ۴۶۶ تهران به مشهد و ۴۶۷ مشهد به تهران برای مشکل پیش آمده در روز دهم دی‌ماه، اعلام‌کرد: پرواز ۴۶۶ تهران به مشهد در  ساعت ۲۰ روز دهم دی‌ماه فرودگاه مهرآباد را ترک کرد و پس از یک ساعت پرواز به علت کاهش فشار هوای داخل کابین (پرشرایزشن)، خلبان با توجه به نقص فنی و رعایت ایمنی، برای رفع مشکل تصمیم می‌گیرد به فرودگاه مهرآباد مراجعت کند.

این اطلاعیه می‌افزاید: پس از فرود هواپیما با هماهنگی‌های انجام شده، برنامه‌ریزی لازم برای هواپیمای جایگزین و گروه پروازی انجام گرفت و سرانجام مسافران با هواپیمای جایگزین در ساعت ۴۰ دقیقه بامداد به مشهد عازم شدند.

در مدت حضور مسافران در فرودگاه مهرآباد تا آماده شدن هواپیمای جایگزین، از مسافران پذیرایی به عمل آمد.

این اطلاعیه می افزاید: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما)، با عذرخواهی مجدد و تشکر از همکاری مسافران پرواز تهران به مشهد و برعکس یادآور می‌شود ایجاد مشکل فنی در هواپیما، از موارد غیرقابل پیش‌بینی است که در صورت بروز آن، خلبان با توجه به دستورالعمل‌های ایمنی در جهت تامین امنیت مسافران عمل می‌کند.

ارسال به دوستان
تازه ترین آمار سنتکام از کشته و مجروحان ارتش آمریکا در جنگ با ایران جزئیات حمله به شهرهای ایران؛ دوشنبه هفدهم فروردین بریتانیا اجازه استفاده از پایگاه‌هایش برای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران را نمی‌دهد نشریه آمریکایی: کشورهای حاشیه خلیج فارس مجبور به بازنگری روابط خود با آمریکا هستند دو ستاره مرده، قوانین نجوم را زیر پا گذاشتند! ۶۱ عملیات مقاومت اسلامی لبنان علیه مواضع صهیونیست‌ها در ۲۴ ساعت گذشته صندوق بین‌المللی پول: پیامدهای اقتصادی جنگ با ایران، ماندگار خواهد بود نماینده ایران در سازمان ملل: اظهارات ترامپ تحریک مستقیم به تروریسم است بلومبرگ: با مجوز ایران، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به بالاترین سطح هفته‌های اخیر رسید حمله موشکی ایران به غول پتروشیمی عربستان واکنش وزیر آموزش انگلیس به یاوه‌گویی‌های رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران وزیر صمت: مشکلی در بحث کالای اساسی در کشور وجود ندارد فرمانده هوافضای سپاه: حیفا را شخم زدیم؛ خبری از رهگیرها نبود زخمی شدن ۱۵ نظامی آمریکایی در کویت ؛ تعداد کل مجروحان ۳۷۳ نفر خبرنگار خطاب به ترامپ: منتقدان می‌گویند سلامت روانتان باید بررسی شود، پاسختون چیه؟